Hírek, tesztek

Laptopszalon PécsA Laptopszalon pécsi üzlete az egyetemi élet pezsdítő forgatagában - a PTE Bölcsészettudományi és Természettudományi Karával szemben-, az Ifjúság útja 11. szám alatt található.

 
Aki betér hozzánk számos márka termékei közül választhatja ki a leginkább hozzá illőt. Az Acer, az Asus, a Dell, a HP, a Lenovo, az Apple, a Fujitsu és a Toshiba kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben. Ezen felül a választott készülék mellé számos kiegészítő közül válogathatsz. Amennyiben ez nem lenne elég, folyamatos akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat!
 
 
A Dell, a Microsoft és a Lenovo által felkészített szakemberek mindenben a segítségedre lesznek a vásárlási folyamat során. Az esetleges meghibásodások esetén, pedig szervizünk kiváló szakemberei nyújtanak megoldást. Több gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is pécsi szakszervizünkben végezzük.
 
 
Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre és a megfelelő feltételek teljesülése esetén azonnali áruhitelre történő vásárlásra is.
 

Térj be Te is hozzánk Pécsett, és találd meg álmaid laptopját!

 
 

 
Pécs

Cím: 7624 Pécs, Ifjúság útja 11.
Nyitva tartás: H-P: 8-18; Szo.: 9-12; V.: Zárva
Tel: 72/512-538
Mobil: 20/556-5060
Fax:72/512-539


Mi többet adunk!
 
A Laptopszalonban lehetőséged van, hogy új laptopodhoz a gyári garanciaidő felett, plusz egy év garancia kiterjesztést vásárolj! Az esetleges meghibásodásokat pedig a Laptopszalon szervizének magasan képzett szakemberei kezelik. Ráadásul ezen garanciához el- és visszaszállításos (pick and return) szolgáltatást nyújtunk. Részletek
 

 
A nettó 50.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás Magyarország területén ingyenes!
A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, és általában a megrendelést követő munkanap 8-17h között. Amennyiben nem sikerül a kézbesítés, a második kézbesítési kísérlet is ingyenes. Részletek
  
Online rendelnél, de tartasz tőle, hogy milyen lesz a termék élőben? A Laptopszalon webáruházán keresztül történő rendeléskor mostantól akár 8 nap helyett, 14 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól!* Nyugodtan meggyőződhetsz róla, hogy a készülék megfelel-e az igényeidnek, hiszen két hétig még meggondolhatod magad! Használd ki az online vásárlás nyújtotta előnyöket a 14 napos vásárlástól való elállás lehetőségével! Az elállás joga csak fogyasztót illet meg. Részletek


 
A pixelhiba az LCD képernyők jellegzetes meghibásodása, amely során egy vagy több pixel nem tudja megfelelően változtatni a színét.
Erre az esetre nyújt Neked biztonságot a Laptopszalon Pixelhiba Garancia. Pixelhiba esetén díjmentesen kicseréljük a készüléket, amennyiben a kijelzőjén hibás pixelt vagy szubpixelt tapasztalsz. Az átvételétől számított 15 nap áll rendelkezésedre a pixelhiba bejelentésére. A garancia-vásárlás fejében mi vállaljuk, hogy díjmentesen elszállítjuk a pixelhibás gépet, és kivisszük az újat. Ilyen esetben pedig a 15 nap természetesen újra indul. Részletek:
 Sokat használod laptopod és félsz, hogy valami baj éri, leöntöd esetleg leejted? Vagy attól tartasz, hogy betörnek és ellopják? Miért ne kötnél rá biztosítást? Erre a legjobb megoldás a Genelektronik Laptop biztosítás!
Legyél előrelátó! Ne hidd, hogy csak felesleges kiadás a biztosítás, hiszen bármikor megtörténhet a baj és akkor a kár sokkal nagyobb lehet, mint a biztosítási díj. Részletek:
 
 

Hiteligénylés egyszerűen, akár már online is a Laptopszalonban!
A Laptopszalonban az áruhitelre történő vásárlás még egyszerűbbé vált! A Cetelem Bank vásárlóink részére már online hitelügyintézést is lehetővé tesz. Az online hiteligénylésről és az üzleteinkben igényelhető hitelkonstrukciókról részletesen tájékozódhatsz weboldalunkon, illetve kérdés esetén ügyintéző kollégánk is készséggel áll rendelkezésedre: 06-72/512-538 
 
 
 Még több részletet szeretnél megtudni a kiszemelt készülékről? Kérdésed van a vásárlással kapcsolatban? Vagy kíváncsi, hogy másoknak milyen tapasztalataik vannak az adott termékről? Akkor itt az alkalom! Menj biztosra Facebook Ügyfélszolgálatunkkal! Részletek:

A Laptopszalonban mindig van minek örülni! Csapj le Te is a szuper áru termékek egyikére a Happy Hours akció keretében! Óránként cserélődnek a gépek, érdemes résen lenni, hiszen hihetetlenül kedvező áron lehet notebookot vásárolni! Részletek:


Öregnek érzed laptopod? Vagy túl nagynak utazáshoz, esetleg túl kicsinek otthoni használatra? Újra cserélnéd, de nem tudod hogyan? Segítünk. Vásárold meg új laptopod kedvező áron használt laptop beszámítással. Részletek: