részletes keresés

» Alienware Graphics Amplifier

452-BBQS

Alienware Graphics Amplifier

Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Astoria érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Pest érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Buda érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Hegyvidék Buda érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Pécs érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Debrecen érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Szeged érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Győr érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Kecskemét érdeklődjön telefonon
Alienware Alienware Graphics Amplifie
Megnövelt videoteljesítmény. Fejlettebb játékok.
Megnövelt videoteljesítmény. Fejlettebb játékok.
Csatlakozzon. Biztonsági öveket becsatolni: Gyorsítsa fel az otthoni játékélményt az Alienware grafikus erősítőjével. Egyszerűen csak csatlakoztassa az Alienware 15 laptopot, indítsa újra a rendszert, és élvezze a teljes mértékben kibővített, asztali gépeket is megszégyenítő élményt – a legújabb AMD vagy NVIDIA® grafikus kártyák akár 4K felbontású élmény elérésére is képesek, a készülék pedig lehetővé teszi több monitor, valamint egyéb eszközök csatlakoztatását is a beépített 4 portos USB 3.0 elosztónak köszönhetően. Emellett annyi külső monitort csatlakoztathat, amennyit a grafikus kártya és az Alienware erősítő kimenetei lehetővé tesznek.

Grafikából jeles: Ha útközben játszik, a 8 GB GDDR5 memóriával felszerelt AMD vagy NVIDIA® grafikus kártyák egyenletes teljesítménye, tűéles képe és villámgyors válaszideje biztosítja, hogy zavartalanul elmerülhessen az élményben. 
 

Általános információk

Mi az az Alienware grafikus erősítő? 
A laptopok esetében csak a notebookba épített grafikus kártya áll a felhasználók rendelkezésére, így a bővítési lehetőségek korlátozottak. Az Alienware vékony, játékra tervezett új laptopjai egy újféle csatlakozóval is rendelkeznek, ez az Alienware grafikus erősítő port. A port egy külső eszközhöz csatlakozik, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy szabványos, gyárilag kompatibilis, legfeljebb 375 W-os asztali grafikus kártyával bővítse Alienware 13, 15 vagy 17 laptopjának teljesítményét.

Mi az Alienware grafikus erősítő szerepe? 
Ha a felhasználó az Alienware grafikus erősítőbe telepíti, majd csatlakoztatja az asztali grafikus kártyát az új Alienware 13, 15, vagy 17 notebookhoz, azzal a grafikus kártya a notebook elsődleges videokártyájává válik. A külső kártya ugyanúgy vezérli a notebook LCD-jét, Mini-Display csatlakozóját és HDMI portjait, mintha fizikailag is a notebook alaplapjára telepítették volna. Emellett a felhasználó a kijelzőket közvetlenül az erősítőbe telepített grafikus kártyához is csatlakoztathatja. Míg ezek az új laptopok az AMD és az NVIDIA legújabb generációs, nagy teljesítményű mobil videokártyáit kínálják, 
az Alienware grafikus erősítő révén a vásárlók valódi asztaligép-szintű grafikus teljesítményt élvezhetnek új Alienware notebookjukon – felkészülvén a jövőbeni bővítésekre, mivel az elkövetkező években újabb generációs asztali videokártyákat adhatnak hozzá az eszközükhöz. 

Mi az az Alienware grafikus erősítő port? 
Alienware 15 és 17 laptopokhoz csatlakoztatva az Alienware grafikus erősítő port „nyers/tiszta/szűrt” PCI Express Gen3 X4 kapcsolatot kínál – vagyis közvetlen PCI Express-kapcsolat jön létre az asztali grafikus kártyával. Ez a közvetlen PCI Express csatlakozás ugyanolyan típusú kapcsolatot kínál, mint az asztali számítógépek esetében megszokott. 
Mik az előnyök a Thunderbolt technológiához képest? 
Az Alienware ügyfelei a lehető legnagyobb teljesítményt várják el azoktól a termékektől, amelyeken az Alienware embléma díszeleg. Az Alienware grafikus erősítő port a külső grafikus kártyák esetében elérhető legnagyobb teljesítményű kapcsolatot nyújtja. Az Intel® Thunderbolt technológiája számos előnnyel rendelkezik és egyre több külső eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé, a csatlakoztatott eszközök azonban egyazon sávszélességen osztoznak. 

NVIDIA SLI, AMD Crossfire és 4K

Támogatja az Alienware notebook az NVIDIA SLI technológiát, ha csatlakoztatok egy NVIDIA grafikus kártyát tartalmazó Alienware grafikus erősítőt?
Nem. Az Alienware grafikus erősítő használatakor a belső videokártya letiltásra kerül. Az NVIDIA Optimus technológia azonban zavartalanul együttműködik az alaplapi Intel® grafikus processzorral és a grafikus erősítőben található asztali videokártyával.

Elérhető-e 4K-s játékélmény 60 Hz-en az Alienware notebookon?
Igen. Ehhez az Alienware grafikus erősítő, egy 4K-s játékélményt 60 Hz-en támogatni tudó csúcskategóriás videokártya, valamint egy 4K/60Hz játékélményt támogatni tudó kijelző szükséges. A 4K felbontású kijelzőt közvetlenül kell csatlakoztatni az Alienware grafikus erősítőhöz.

Mi az a maximális felbontás, amely kompatibilis az Alienware grafikus erősítővel? 
Ez az Alienware grafikus erősítőben lévő videokártyától függ.

Az Alienware grafikus erősítő támogatni fogja az NVIDIA és az AMD jövőben megjelenő grafikus kártyáit?
Igen.

Hány kijelzőt használhatok a notebookommal, ha csatlakoztattam az Alienware grafikus erősítőt? 
A használható kijelzők száma az Alienware grafikus erősítőben lévő videokártyától függ. Az Alienware notebook három kijelzőt támogat natív módon, ehhez adódik hozzá az erősítő grafikus kártyája által támogatott kijelzők száma.

Támogatja az Alienware grafikus erősítővel kombinált notebook az NVIDIA Surround és az AMD Eyefinity technológiákat? 
Ezek a funkcióik akkor érhetők el, ha az Alienware grafikus erősítőben lévő videokártya támogatja azokat. Amennyiben igen, ezek azokon a kijelzőkön használhatók, amelyek közvetlenül csatlakoznak az Alienware grafikus erősítőhöz. Kérjük, tekintse át az NVIDIA vagy az AMD alkalmazási útmutatóját, amelyben további tudnivalókat talál ezen technológiák és a különálló GPU-t tartalmazó konfigurációk használatáról
.
Milyen asztali GPU-t támogat az Alienware grafikus erősítő? 
Az alábbi táblázat tartalmazza az Alienware grafikus erősítő által támogatott kártyák listáját (2015. április 8-i állapot). Emellett támogatottak azok az új, különálló videokártyák is, amelyek tápellátási igénye nem haladja meg a 375 W-ot, hosszuk pedig a 10,5 hüvelyket (268 mm). A listán nem szereplő régebbi grafikus kártyák nem támogatottak.

Alienware

Hol találom meg az Alienware grafikus erősítőbe telepítendő videokártya illesztőprogramját?
Az ezen az oldalon szereplő kártyákhoz, valamint a jövőben elérhető kártyákhoz tartozó illesztőprogramokat a Dell.com webhelyről, illetve a grafikai megoldás gyártójának webhelyéről (NVIDIA.com vagy AMD.com) töltheti le.

Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Most Magyarország területén a házhozszállítás MINDEN termékünkre ingyenes!

További információkért kattints ide