részletes keresés

RT-N18U

Asus 600Mbps RT-N18U Router

Gyártó: Asus Típus: RT-N18U Szabvány: 802.11 b/g/n Portok száma: 1x WAN (1000Mbps) + 4x LAN (1000Mbps) Titkasíthatóság: WEP 64-/128-bit, WPA-/WPA2-PSK, WPA/WPA2, WPS Frekvencia: 2.4GHz Hatótávolság: 100-250m Tűzfal: Igen Sebesség: 600Mbps Garancia: 3 év 3G támogatás: Nincs
53 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

A nagy teljesítményű Wi-Fi routerben a TurboQAM technológia mellett Gigabit Ethernet és USB 3.0 csatlakozó található, ami ideális megoldássá teszi játékhoz és többfeladatos feldolgozáshoz

Gyors, megbízható és erős

Az RT-N18U lelke egy nagy teljesítményű, ugyanakkor energiatakarékos ARM® Cortex™-A9 processzor, amely 800 MHz-s órajelsebességgel gondoskodik a gyors és válaszkész működésről. A 128 MB-os flash memória és a 256 MB-nyi DDR3 RAM tovább javítja a többfeladatos teljesítményt és akár 300 ezer egyidejű adatfolyam kezelésére is lehetőséget ad – ideális megoldássá téve az RT-N18U-t az olyan multimédiás alkalmazásokhoz, mint a HD videolejátszás, az online játékok és a fájlmegosztás. 

Az RT-N18U a TurboQAM technológiát használja az akár 33%-os sebességnövekedés elérésére (a szabványos 802.11n eszközökhöz képest), a maximális sebességet 450 Mbit/s-ról 600 Mbit/s-re gyorsítva. 

A modern, különlegesen gyors szélessávú kapcsolatok és a remek LAN–internet teljesítmény különösen fontos a gyorsaság és megbízhatóság szempontjából. Az RT-N18U Gigabit Ethernet kapcsolatokkal, valamint hardveres NAT gyorsító alrendszerrel van felszerelve, ami valódi gigabites internetes teljesítményt biztosít. Az RT-N18U hardveres NAT szolgáltatása kétszer-ötször gyorsabb tud lenni, mint a hagyományos szoftveres NAT-ok. 

A gyors, megbízható és stabil kapcsolatról az ASUS AiRadar technológia gondoskodik a nagy teljesítményű erősítés, a rádiófrekvenciás hangolás és az univerzális hullámformálás kombinálásával, amely a szabványos 11n modellekhez képest akár 150%-kal is javítja a lefedettséget , ugyanakkor visszamenőleg kompatibilis a régebbi Wi-Fi szabványokkal. Az AiRadar miatt az RT-N18U ideális megoldás akkor, ha több helyiségben kell biztosítani a hálózati elérést. 
1A tényleges teljesítmény a hálózati feltételektől és környezeti tényezőktől függően változhat.

Kiemelkedő, „4 az 1-ben” rugalmasság

Az alapértelmezett vezeték nélküli útválasztó mód mellett az RT-N18U három további hasznos módra is beállítható, ami elképesztően sokoldalú eszközzé teszi. A hatótáv-kiterjesztő mód egy meglévő vezeték nélküli útválasztó lefedettségét növeli, a hozzáférési pont (AP) mód egy létező vezetékes hálózatot bővít vezeték nélküli eléréssel, a médiahíd mód pedig akkor hasznos, ha vezetékes hálózati eszközöket, például játékkonzolokat vagy tévéket szeretnénk vezeték nélküli szolgáltatásokkal ellátni. 

Két USB-port – egy USB 2.0 hátul és egy kényelmes, homlokfelületre szerelt SuperSpeed USB 3.0 port – ad lehetőséget a nyomtatók és a 3G/4G mobiladapterek kényelmes megosztására, vagy az USB tárolóeszközök csatlakoztatására a nagysebességű fájlmegosztás vagy az audio- és HD videolejátszás érdekében.

Különleges funkciók, egyszerű beállítás

Az RT-N18U beállítása három lépésben, mindössze 30 másodperc alatt elvégezhető . Egyszerűen csak fel kell csatlakozni a hálózatra, majd megnyitni egy webböngészőt a gyors internetbeállítási varázsló (Quick Internet Setup) elindításához. Az ASUSWRT intuitív grafikus kezelőfelületén rendkívül egyszerűen beállíthatók az olyan fejlett hálózatkezelési funkciók, mint a szolgáltatásosztályozási (QoS) prioritásmeghatározások. A QoS lehetőséget ad arra, hogy a felhasználó minden alkalmazás sávszélesség-használatát optimalizálja, vezérelje és figyelje. Fejlett funkciói között a hálózatleképezés és az internetes adathasználat nyomon követését szolgáló forgalomfigyelés is megtalálható. 

Az ASUS AiCloud technológia egy USB-n csatlakoztatott tárolót személyes felhőkiszolgálóvá képes változtatni a kényelmes, noteszgépekkel, okostelefonokkal és táblagépekkel megvalósítható távoli fájlelérés vagy -lejátszás érdekében. Az AiCloud emellett automatikusan szinkronizálhatja az USB-n csatlakoztatott tárolót a többi kompatibilis ASUS útválasztóval, megkönnyítve a nagy fájlok megosztását a családtagokkal és a barátokkal. 


Gyártó:
Asus
Típus:
RT-N18U
Szabvány:
802.11 b/g/n
Portok száma:
1x WAN (1000Mbps) + 4x LAN (1000Mbps)
Titkasíthatóság:
WEP 64-/128-bit, WPA-/WPA2-PSK, WPA/WPA2, WPS
Frekvencia:
2.4GHz
Hatótávolság:
100-250m
Tűzfal:
Igen
Sebesség:
600Mbps
Garancia:
3 év
3G támogatás:
Nincs
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide