részletes keresés

» DELL U2711 használt monitor

DLL U2711

DELL U2711 használt monitor

Kategória: Hasznalt monitor Gyártó: Dell Képernyő átmérő (col): 27 Felbontás (pixel): 2560x1440 Válaszidő (ms): 6 Fényerő (cd/m²): 350 Láthatósági szög (fok): 178/178 Panel típusa: TN DVI: Igen USB elosztó: Igen Pivot (Forgatható): Igen Fali rögzítés: Igen Beépített tápegység: Igen Szín: Fekete-Piros Garancia: 6 hónap
34 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Dell UltraSharp™ U2711 69 cm (27") szélesvásznú laposképernyős monitor


Tapasztalja meg a kiemelkedő színhűséget, pontosságot és teljesítményt a PremierColour technológiát alkalmazó Dell UltraSharp™ U2711 27”W monitorral.

Hihetetlen teljesítmény és képtisztaság: 2560 × 1440 (WQHD) felbontás, szélesvásznú 16:9 képarány, hüvelykenként 109 képpont, 6 milliszekundumos (jellemző)1 válaszidő (szürkéből szürkébe) és 80 000:1 maximális dinamikus kontrasztarány.

Elképesztő színhűség: A PremierColour technológia gyárilag beállított AdobeRGB és sRGB módot, a haladó felhasználók számára egy egyéni színmódot és kiváló színtérlefedettséget biztosít.

Nagyszerű felhasználói élmény: Fejlett digitális csatlakozási lehetőségek, kapacitív érintéses gombok, intuitív kezelőszervek, állítható magasságú állvány és kényelmesen használható kialakítás.




Élénk és élethű képek

Az elképesztő színhűséggel rendelkező és rugalmasan csatlakoztatható nagy teljesítményű Dell U2711 monitor lenyűgöző részletességet, színmélységet és válaszidőt biztosít.

69 cm (27") kijelző és 2560 × 1440 képpontos (max.) WQHD felbontás: A Dell UltraSharp U2410 monitor lenyűgöző nagy felbontású részletességet biztosít, és több tartalom megjelenítésére képes a képernyőn.

Szélesvásznú 16:9 képarány: Páratlan élményt biztosít nagy felbontásban. Egyaránt kivételes minőségben láthatók az igényes üzleti alkalmazások, a filmek, a videók és a webhelyek.

6 milliszekundumos (jellemző) válaszidő1 szürkéből szürkébe való átmenet esetén: A kis válaszidő csökkenti a szellemképhatást és a mozgalmas multimédiás képek elmaszatolódását.

80 000: 1 dinamikus kontrasztarány (max.): Nagyszerű színintenzitás (például mély fekete és élénk piros), borotvaéles grafika és szöveg, ragyogó színű és kiemelkedő részletességű videók.

In-Plane Switching (képsíkváltó, IPS) technológia: Nagyszerű színkonzisztencia, akár a monitor előtt ül, akár állva oldalról nézi.


Pontos, iparági szabványoknak megfelelő színek már az első bekapcsoláskor

A PremierColour technológia segítségével a Dell U2711 monitor megbízható, élethű színeket biztosít, hosszas kalibrálás nélkül is.


Csúcskategóriájú színmélység: A 12 bites belső feldolgozás 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes, és segít megkülönböztetni a nagyon sötét szürkeárnyalatokat is, ami nagyobb részletességet biztosít a sötét részeken.

















110%-os (jellemző) színtérlefedettség:1 A 100%-os színtérlefedettség élénk és élethű színeket biztosít minden megjelenítési módban.




Beépített színhűség: A gyárilag beállított Adobe RGB és sRGB móddal csak minimális mértékű további kalibrálás szükséges; minden monitor hiteles gyári színkalibrálási jelentéssel rendelkezik.



Kompatibilis az iparágban használt színszabványokkal: A 100%-os sRGB-lefedettség és a 96%-os AdobeRGB-lefedettség1 kielégíti azoknak a szakembereknek az igényeit is, akik olyan színorientált területeken dolgoznak, mint például a grafikus tervezés, a CAD/CAM, a játékfejlesztés vagy a kreatív médiamunkák.

 

Felülmúlhatatlan felhasználói élmény

Az U2711 monitort számos funkciójának köszönhetően egyszerű csatlakoztatni és öröm használni, bármennyi időt is töltsön előtte.

Rugalmas megtekintési és felszerelési lehetőségek: 
Az állítható magasságú, dönthető és elforgatható állvánnyal a saját igényeihez alakíthatja a monitort, valamint értékes területet takaríthat meg az asztalon, ha leveszi a kijelzőpanelt az állványról, és a falra szereli. (A fali kar külön vásárolható meg.)

Egyszerű üzemeltetés

Amellett, hogy a Dell UltraSharp U2711 monitor könnyen üzembe helyezhető és karbantartható, számos különböző szintű támogatási csomag kérhető hozzá, amelyek megvédik az Ön beruházását: 

0 képponthiba garancia: A Dell Premium panelgarancia2biztosítja, hogy Ön ingyen cseremonitort kapjon, ha akár csak egy hibás képpont is megjelenik a képernyőn a korlátozott hardvergarancia ideje alatt.


Megbízható Dell garancia és szerviz: A Dell 3 éves korlátozott hardvergaranciája és 3 éves speciális cseregaranciája nyugalmat biztosít Önnek.



Eszközfelügyelet támogatása: A Dell UltraSharp U2711 monitor támogatja a Dell Client Manager szoftveren keresztüli eszközfelügyeletet, így a rendszergazdák távolról kapcsolhatják be és ki a monitort.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a magyar lokalizációbna a fentiektől eltérés lehetséges.


6milliszekundumos válaszidő (jellemző érték, szürkéből szürkébe). Az U2711 monitor jellemző színskálája a CIE1976 (110%) és a CIE1931 (102%) szabványon alapul.
2 A cseregység vagy -alkatrész kiküldése, amennyiben szükséges, a telefonos/online diagnosztika befejezése, valamint a meghibásodott egységnek a Dellhez való beérkezése után történik. Az elérhetőség változhat. Más feltételekkel.


Kategória:
Hasznalt monitor
Gyártó:
Dell
Típus:
U2711
Képernyő átmérő (col):
27
Felbontás (pixel):
2560x1440
Válaszidő (ms):
6
Kontrasztarány:
1000:01:00
Fényerő (cd/m²):
350
Láthatósági szög (fok):
178/178
Megjeleníthető színek száma:
16,7 millió
Panel típusa:
TN
DVI:
Igen
TV-Tuner:
Igen
USB elosztó:
Igen
Pivot (Forgatható):
Igen
Állítható magasság:
Nem
Fali rögzítés:
Igen
Beépített tápegység:
Igen
Egyéb csatlakozók:
HDMI
Szín:
Fekete-Piros
Súly (kg):
12.2kg
HD támogatás:
Full HD
Egyéb:
Állítható magasságú állvány, döntés, forgatás és beépített kábelrendező, 8 in 1 Card reader, DVI és táp kábel
Garancia:
6 hónap
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide