részletes keresés

Húsvéti tojáskereső játék


Segíts a húsvéti nyuszinak összegyűjteni mind a 21 tojást!


Elrejtettünk az oldalunkon 21 tojást, mindegyiket egy-egy termékadatlap oldalon találhatod meg. Ha rátaláltál egyre, csak kattints a tojás képére, és adataid megadásával már részt is vehetsz nyereményjátékunkon, melynek fődíja nem más, mint egy Huawei P Smart okostelefon!
Érdemes minél több tojást bezsebelned, mert ahányat megtalálsz, annyiszoros eséllyel indulsz a nyereményért.
Kövesd Facebook oldalunkat, ahol minden nap adunk egy kis segítséget ahhoz, hogy merrefele érdemes keresgélni :)

Az első tojás megtalálásához egy kis segítség:  Legnépszerűbb sportkamera/akciókamera márka legújabb, fekete színű kiadásánál található, aminek a termékneve az angol "hős" szóból ered. Ha megvan a tojás, csak kattints rá!

Segítség a második húsvéti tojás megtalálásához: A főnyeremény fekete színű 2019-es verziójánál találjátok meg a második tojást.

Segítség a harmadik húsvéti tojás megtalálásához: Egy Sony által gyártott játékkonzol negyedik kiadásánál találjátok. 

Segítség a negyedik húsvéti tojás megtalálásához: Az egyik littleBits márkájú kreatív, tanulást segítő építőkészletünknél rejtettük el, méghozzá annál, ami egy híres mozifilm nevét viseli.

Segítség az ötödik húsvéti tojás megtalálásához: Mikroszkópjaink között rejtettük el. Egy gyümölcsről kapta a színét, amit szoktunk zöldcitromnak is nevezni magyarul

Segítség az ötödik húsvéti tojás megtalálásához: Egy Dell Inspiron laptopot kell keresni. i3-as a processzor típusa, memória mérete 4GB, merevlemez mérete 1TB, videokártya típusa Radeon R5 M430.

Segítség a hetedik húsvéti tojás megtalálásához: Egy olyan mechanikus gamer billentyűzeteknél rejtettük el, ami a terméknevét a görög mitológiában szereplő istenek hírnökéről kapta.

Segítség a nyolcadik húsvéti tojás megtalálásához: Drónok között kell keresni. A nevében szerepel a "közelít" (kameráknál szoktuk használni) szó angol megfelelője.Induljon a tojáskeresés! 

A játék 2019. április 12-22-ig tart.

Figyelem! Fontos, hogy minden egyes tojás után töltsd ki a szükséges adatokat, hogy többszörös eséllyel vehess részt a sorsoláson. Indamail-es, Citromail-es és Freemail-es email címekkel lehetnek gondok. Gmail-es, Hotmail-es és Live-os emailekkel egész biztosan sikeres lesz a jelentkezés. 

Nyereményjáték szabályzatát ide kattintva éred el