részletes keresés

» D-Link Beltéri éjjellátó wireless Cloud kamera, WPS, IR myDlink

DCS-932L/E

D-Link Beltéri éjjellátó wireless Cloud kamera, WPS, IR myDlink

25 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Maradj kapcsolatban otthonoddal és az otthoniakkal - lakásbiztonság, babafigyelés, garázsvédelem... nincsenek korlátok

Legyél bármilyen elfoglalt is napközben, otthonod minden pillanatban egy kattintásra lehet tőled. Nézz haza, tartsd rajta a szemed gyermekeiden, kutyádon, féltve őrzött motorodon Internet kapcsolattal szinte bárhonnan. Legyél mindig biztos benne, hogy minden, ami fontos neked, biztonságban van. Legyen szó egy esti kiruccanásról, hosszú órákról az irodában vagy akár egy nyaralásról, a mydlink kamerákkal bármikor hazanézhetsz.

Elérés bárhonnan

Az otthoni megfigyelés kulcsa az egyszerűség – ezért alkottuk meg a mydlink.com portált. Mindegy, milyen eszközöd – laptop, tablet, iPhone, iPad, Androidos okostelefon – van, csak legyen Internet kapcsolatod, és bárhonnan, bármikor eléred a kamera képét és hangját. Minden mydlink kamerád egyetlen felületen, jelszóval védett módon nézhető, sőt a beállítások is elvégezhetők a mydlink.com portálon. Távoli megfigyelés – pont, ahogy Te szeretnéd.
 
Otthoni megfigyelés mobilon


Az ingyenesen letölthető iPhone és Android mydlink Lite alkalmazással gyorsan és egyszerűen elérheted a felhasználóneved alá tartozó kamerákat Wi-Fi, 3G vagy 4G kapcsolattal egyaránt. Pihenj a tengerparton vagy vacsorázz kettesben, elég egy gombnyomás, ha tudni szeretnéd, mi történik otthon. De haza sem kell nézned: ha nem jön riasztás, biztos lehetsz benne, minden a legnagyobb rendben otthonodban.


Nézd meg bemutató videónkat!

A mydlink szolgáltatással a kamera egyszerűen elérhető és menedzselhető - nemcsak számítógépről, hanem akár egy iPhone vagy Android telefonról is.

mydlink: a legegyszerűbb módja otthonod megfigyelésének

A kamera otthoni hálózathoz csatlakoztatása, majd annak hagyományos elérése korábban bonyolult konfigurációt igényelt. A mydlink egyszerűsíti a kamera elérését – bárhonnan és bármikor. A lépésről lépésre haladó útmutatóval néhány perc alatt a kamera használatra kész. Ezután egy egyszerű web felületen hozd létre mydlink fiókod, és ettől kezdve a kamera bármely Internetre csatlakozó számítógépről egyszerűen elérhető és távolról kezelhető. Ha több kamerád van, ezeket is hozzáadhatod mydlink fiókodhoz, és az összes kamerád képét egyetlen helyről felügyelheted.

A kamera képe útközben is rendkívül egyszerű. Töltsd le az ingyenes mydlink alkalmazást iPhone vagy Android készülékedre, és már nézheted is a kamera képét ahonnan csak szeretnéd vezeték nélküli vagy 3G kapcsolattal. Az alkalmazásnak köszönhetően akkor is rajta tarthatod a szemed otthonodon, amikor nem vagy számítógép előtt.

Éjjellátó funkció

A Wireless N Day & Night Otthoni Hálózati Kamera beépített infravörös LED fényeivel folyamatos megfigyelést biztosít teljes sötétségben is. Az 5 méteres megvilágítási távolság alkalmassá teszi bárminek a megfigyelésére: legyen az a babaszoba vagy az iroda éjszaka.

Teljes megfigyelőrendszer

A DCS-932L mozgásérzékelést és e-mail riasztásokat kínál kezelőfelületén keresztül, mely funkciók egy átfogó otthoni megfigyelő rendszerré teszik. A kezelőfelületen egyszerűen beállíthatod a megfigyelendő területet (pl. egy ablak vagy a garázsajtó), így ha ezt követően bármilyen mozgás történik, a rendszer e-mail riasztást küld.

Egy Windows-os számítógépről egyszerre akár 32 kamerát tarthatsz felügyeleted alatt a mellékelt ingyenes D-ViewCam szoftverrel (DCS-100). A D-ViewCam számos hasznos funkcióval segíti a kamera menedzsmentjét valamint a hang- és képrögzítést.

Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide