részletes keresés

» D-Link Beltéri wireless N Cloud kamera, WPS myDlink

DCS-930L/E

D-Link Beltéri wireless N Cloud kamera, WPS myDlink

25 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

A DCS-930L Wireless N Cloud Kamera egy széleskörűen használható otthoni megfigyelő megoldás. A hagyományos webkamerákkal ellentétben a DCS-930L kiváló minőségű kép- és hang továbbítására képes a hálózaton vagy Interneten helyi vagy távoli megfigyeléshez. A mydlink szolgáltatással a kamera bárhonnan elérhető egy számítógéppel vagy az iPhone illetve Android alkalmazással akár egy mobiltelefonról is.

 
 
mydlink: a legegyszerűbb módja otthonod megfigyelésének
 
A kamera otthoni hálózathoz csatlakoztatása, majd annak hagyományos elérése korábban bonyolult konfigurációt igényelt. A mydlink egyszerűsíti a kamera elérését – bárhonnan és bármikor. A lépésről lépésre haladó útmutatóval néhány perc alatt a kamera használatra kész. Ezután egy egyszerű web felületen hozd létre mydlink fiókod, és ettől kezdve a kamera bármely Internetre csatlakozó számítógépről egyszerűen elérhető és távolról kezelhető. Ha több kamerád van, ezeket is hozzáadhatod mydlink fiókodhoz, és az összes kamerád képét egyetlen helyről felügyelheted.
 
A kamera képe útközben is rendkívül egyszerű. Töltsd le az ingyenes mydlink alkalmazást iPhone vagy Android készülékedre, és már nézheted is a kamera képét ahonnan csak szeretnéd vezeték nélküli vagy 3G kapcsolattal. Az alkalmazásnak köszönhetően akkor is rajta tarthatod a szemed otthonodon, amikor nem vagy számítógép előtt.
 
 
Teljes megfigyelőrendszer
 
A DCS-930L mozgásérzékelést és e-mail riasztásokat kínál kezelőfelületén keresztül, mely funkciók egy átfogó otthoni megfigyelő rendszerré teszik. A kezelőfelületen egyszerűen beállíthatod a megfigyelendő területet (pl. egy ablak vagy a garázsajtó), így ha ezt követően bármilyen mozgás történik, a rendszer e-mail riasztást küld.
 
Egy Windows-os számítógépről egyszerre akár 32 kamerát tarthatsz felügyeleted alatt a mellékelt ingyenes D-ViewCam szoftverrel (DCS-100). A D-ViewCam számos hasznos funkcióval segíti a kamera menedzsmentjét valamint a hang- és képrögzítést.
 
Wireless N kapcsolat
 
A Wireless N Otthoni Hálózati Kamera Wireless N technológiájával széleskörű otthoni lefedettséget biztosít. A Wireless N kiváló minőségű videó streamet kínál a távoli, Interneten keresztül történő megfigyeléshez. A Site Survey funkcióval gyorsan és egyszerűen ellenőrizheted a környező vezeték nélküli hálózatokat, majd csatlakozhatsz is azokra. A DCS-930L hagyományos Ethernet portot is tartalmaz, így a vezetékes hálózatra is csatlakoztatható.

Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide