részletes keresés

» D-Link Cloud Gigabit Router N300+

DIR-626L/E

D-Link Cloud Gigabit Router N300+

Gyártó: D-Link Típus: N300+ Szabvány: 802.11 b/g/n Portok száma: 1x WAN (100Mbps) + 4x LAN (100Mbps) Titkasíthatóság: WEP 64-/128-bit, WPA-/WPA2-PSK, WPA/WPA2, WPS Frekvencia: 2.4GHz Tűzfal: Igen Garancia: 2 év szervízben 3G támogatás: Nincs
21 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

A Cloud Router N300+ (DIR-626L) segítségével nagysebességű és biztonságos otthoni hálózatot hozhatsz létre. A router mydlink okosfelhő szolgáltatásaival bárhonnan, egy web böngészőn vagy ingyenes iPhone, iPad vagy Android alkalmazás segítségével felügyeleted alatt tarthatod otthoni hálózatod.

 

Maradj kapcsolatban és biztonságban a mydlink okosfelhő szolgáltatásokkal. A Cloud Router N300+ teljes körű távfelügyeletet biztosít: bárhol, bármikor értesülhetsz róla, éppen kik csatlakoznak a hálózatodra, ők milyen oldalakat látogatnak, sőt, akit szeretnél, azt le is tilthatod hálózatodról. Töltsd le az ingyenes mydlink alkalmazást, és tartsd kezedben hálózatod! Sőt, a SharePort™ technológiának köszönhetően USB meghajtódon tárolt filmjeid, zenéid, fotóid és más fájljaid is könnyedén megoszthatod a Wi-Fi hálózatra csatlakozó eszközökkel vagy akár iPhone, iPad, Android mobil készülékeddel is.

 

Mindezeken felül a router beépített Stateful Packet Inspection (SPI) tűzfallal, WEP, WPA és WPA2 Wi-Fi titkosítással védi a hálózaton továbbított adatokat. A mydlink okosfelhő szolgáltatások pedig értesítést küldenek mobilodra, ha egy frissítés elérhető a routerhez, így mindig a lehető legmagasabb szinten tudhatod hálózatod biztonságát.

 

Nagysebességű Wi-Fi hálózatok

 

Hozz létre nagysebességű otthoni Wi-Fi hálózatot a Cloud Routerrel. Csatlakoztasd szélessávú modemed, és oszd meg Internet kapcsolatod vezetékek nélkül akár 300Mbps sebességgel. Böngéssz, e-mailezz, chatelj barátaiddal online. A Cloud Router N300+ négy Ethernet porttal is rendelkezik, melyre további vezetékes eszközök – NAS adattárolók, IP kamerák - csatlakoztathatók. Intelligens antennái a legutolsó sarokba is eljuttatják a Wi-Fi jelet.

 

Ossz meg és streamelj fájlokat

 

Az ingyenes SharePort™ iOS és Android mobilalkalmazással biztonsági mentéseket készíthetsz a mobilodon tárolt fotóidról, videóidról, más fájljaidról. Megoszthatod kedvenc zenéid, miközben bizalmas fájljaid továbbra is védettek maradnak mások elől. A Cloud Routert média szerverként is használhatod.

 

Intelligens forgalomszabályozás

 

A legtöbb otthoni routeren minden vezetékes és vezeték nélküli forgalom, így a netes telefonálás (VoIP), videó streaming, online játék és a web böngészés egyetlen, szabályozatlan adatfolyamot alkot, és kerül továbbításra. Ez azonban olyan alkalmazásoknál, mint a videó vagy a hang továbbítása késedelmet, rosszabb esetben megszakadást eredményez. A D-Link intelligens QoS technológiája elemzi a vezetékes és vezeték nélküli forgalmat, és több adatfolyamra osztja azokat. A késedelemre leginkább érzékeny alkalmazásoknak elsőbbséget biztosít, ezáltal garantálva azok zökkenőmentes működését.

 

A jövő otthoni hálózati technológiája a kezedben

 

Nemcsak egy nagyteljesítményű Wi-Fi router gyors és biztonságos otthoni hálózatok kiszolgálására, hanem egy felhő funkciókkal rendelkező, jövőbemutató készülék is egyben. Maradj kapcsolatban otthoni hálózatoddal a mydlink okosfelhő szolgáltatásokkal.

 

mydlink™ okosfelhő szolgáltatások:

 

A csatlakozott eszközök listája

 

Böngészési előzmények PC-k szerint

 

Nemkívánatos csatlakozások letiltása

 

Automatikus e-mail riasztások beállítása

 

IPv6 támogatás

 

Ez a router már ma képes támogatni a jövő Internet hálózatát. Az IPv6 Ready Gold Logo jelzi, hogy a Cloud Router nemcsak támogatja az IPv6 protokollt, hanem kompatibilis más gyártók IPv6 eszközeivel is. A router képes egyidejűleg kezelni mind az IPv4, mind az IPv6 hálózatról érkező vagy oda továbbításra kerülő forgalmat. A teljes kompatibilitás mind felfelé, mind lefelé biztosított.

 

D-Link Green™

 

A D-Link Cloud Router N300+ is tagja a D-Link Green környezetbarát programnak, mely a teljesítmény csökkenése nélkül biztosít jelentős energiamegtakarítást. A DIR-626L Green Ethernet funkciója a nem használt portok készenléti módba helyezésével és az áramfelvétel kábelhosszhoz igazításával csökkenti az áramfogyasztást. További energiamegtakarítást eredményez a Wi-Fi antennák működési idejét a használathoz igazító WLAN Scheduler funkció, mellyel bizonyos időszakokra, így például éjszakára vagy éppen hétvégére kikapcsolható a Wi-Fi. A környezetbarát tervezés során Energy Star™ tápadapter került alkalmazásra.


Gyártó:
D-Link
Típus:
N300+
Szabvány:
802.11 b/g/n
Portok száma:
1x WAN (100Mbps) + 4x LAN (100Mbps)
Titkasíthatóság:
WEP 64-/128-bit, WPA-/WPA2-PSK, WPA/WPA2, WPS
Frekvencia:
2.4GHz
Tűzfal:
Igen
Garancia:
2 év szervízben
3G támogatás:
Nincs
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide