részletes keresés

» D-Link Vezetéknélküli Nano USB Adapter N300

DWA-131

D-Link Vezetéknélküli Nano USB Adapter N300

Gyártó: D-Link Típus: DWA-131 Portok száma: 1 x USB 2.0 Titkasíthatóság: WEP 64/128 bit WPA, WPA2 WPS Frekvencia: 2.4GHz Sebesség: 300Mbps Garancia: 2 év
23 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
  • 802.11n (draft 2.0) WLAN specifikáció, a leggyorsabb sebesség és legnagyobb lefedettség holtpontok nélkül
  • A legkisebb méretű 802.11n (draft) minősített termék a piacon
  • Gyors USB 2.0 interfész
  • Windows Vista™ minősítés Windows XP/2000 támogatással
  • Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) minősítés
  • Telepítés varázsló 18 nyelven


A DWA-131 Wireless N Nano USB adapter nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózati kapcsolatot kínál laptophoz vagy desktop PC-hez gyors USB 2.0 kapcsolaton keresztül. Csatlakoztatás után megosztható a nagysebességű Internet kapcsolat dokumentumok, zenék, képek megosztásához a hálózaton.
 

Legyen mindig kapcsolatban

Akár 150/300 Mbps (küldés/fogadás) sebességet kínáló vezeték nélküli adapter azon felhasználók számára készült, akik a legjobb vezeték nélküli teljesítményre vágynak. Az adaptert Wireless N routerhez vagy hozzáférési ponthoz csatlakoztatva otthonában bárhol kapcsolatban lehet1. Az adapter használható 802.11g és 802.11b vezeték nélküli hálózatok esetén is nagymértékű teljesítménynövekedéssel.1
 

Biztonságos kapcsolat

Az adatvédelem érdekében a Wireless N Nano USB Adapter támogatja a WEP, WPA, és WPA2 titkosítást, biztosítva a vezeték nélküli hálózat és forgalom biztonságát. Wi-Fi Protected Setup-pal (WPS) egyetlen gombnyomással automatikusan létrehozható a vezeték nélküli kapcsolat a routerrel, így nincs szükség bonyolult beállításokra.
 

Egyszerű telepítés és csatlakoztatás

A D-Link Quick Setup varázsló 18 nyelven biztosítja az egyszerű és gyors telepítést. A Wireless Manager szintén a megoldás része, és a leggyakrabban használt hálózatokat tárolja. Egyedülálló vezeték nélküli teljesítménnyel sebesség és biztonság terén az adapter mobilitást és kivételes Internet élményt kínál.
 
1 A maximális vezeték nélküli jelátvitel az IEEE szabvány 802.11g specifikációján alapul. Az aktuális adatátvitel a hálózati tényezők és környezeti viszonyok, a hálózati forgalom, a hálózat túlterheltsége, valamint az épület anyagának és szerkezetének tekintetében változhat, ezen tényezők kedvezőtlenül befolyásolhatják az átviteli teljesítményt.
A Wireless N termékek a draft IEEE 802.11n specifikációra épülnek, és nem garantálják a jövőbeni IEEE 802.11n specifikációkkal való kompatibilitást. A más gyártóktól származó draft 802.11n szabványos termékekkel való kompatibilitás szintén nem garantált. Minden sebességre vonatkozó adat összehasonlítás céljából jelenik meg. A termék specifikációk, méret és forma kapcsán történő változtatás jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk. Az aktuális termékmegjelenés eltérhet az itt megjelentektől.

Gyártó:
D-Link
Típus:
DWA-131
Portok száma:
1 x USB 2.0
Titkasíthatóság:
WEP 64/128 bit WPA, WPA2 WPS
Frekvencia:
2.4GHz
Sebesség:
300Mbps
Garancia:
2 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide