részletes keresés

» D-Link DIR-505/E Mobile Companion

DIR-505/E

D-Link DIR-505/E Mobile Companion

Gyártó: D-Link Típus: Mobile Cloud&GO Szabvány: 802.11 b/g/n Portok száma: 1 x 10/100Mbps Fast Ethernet Titkasíthatóság: WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK, 64/128/152-bit WEP Frekvencia: 2.4GHz Sebesség: 150Mbps Garancia: 2 év szervízben 3G támogatás: Igen
28 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
SharePort Mobil Útitárs (DIR-505) minden tablet és okostelefon tulajdonos számára kötelező kiegészítő. Kompakt mérete ellenére rengeteg funkció váltható ki vele: képes bármely Internet kapcsolatot kibővíteni, és biztonságos Wi-Fi hotspottá alakítani, képes egyszerűen megosztani bármilyen multimédiás vagy üzleti tartalmat akár iPhone vagy Android okostelefonokkal is, melyekről egyben képes mentéseket végezni USB meghajtóra valamint azok töltését is biztosítja1.

4 üzemmód, számos lehetőség
A Mobil Útitárs mindig az éppen aktuális igényeidhez igazodik:

  • Router mód: csatlakoztasd a Mobil Útitársra kábel- vagy DSL modemed, és hozz létre egy biztonságos otthoni hálózatot. Gyors, egyszerű, praktikus megoldás tápkábelek nélkül. A legtöbb szállodában és konferenciaközpontban a vezeték nélküli hálózat a vezetékes infrastruktúrához képest lassú, nem megbízható, a tablet PC-k, okostelefonok számára sokszor nem elegendő. Router módban a gyors vezetékes hálózatra csatlakozva saját vezeték nélküli hálózatot hozhatsz létre.
  • Hozzáférési pont mód: Saját vezeték nélküli hálózat azonnal. Egy üzleti megbeszélésen vagy baráti összejövetelen akár Internetkapcsolat nélküli is szükség lehet egy gyors és biztonságos, az Internettől független saját Wi-Fi hálózatban összekapcsolni gépeket vagy okostelefonokat. 
  • Repeater mód: Terjeszd ki meglévő vezeték nélküli hálózatod hatótávolságát, így akár minden szobában erős Wi-Fi jeled lehet. Hasznos kiegészítője lehet médialejátszóknak, Smart TV készülékeknek is, ahol fontos az erős vezeték nélküli jel. 
  • Wi-Fi Hotspot mód: A SharePort Mobil Útitárs képes a meglévő Wi-Fi hálózatokra csatlakozni, és azok mögött több számítógép vagy okostelefon számára vezeték nélküli kapcsolatot biztosítani. Ez a funkció szinte valamennyi szállodában, repülőtéren, kávézóban vagy étteremben saját Wi-FI hotspotot hozhatsz létre - ugyanolyan biztonsággal, mintha csak otthon neteznél. Nem is beszélve a Wi-Fi hálózat használatával megspórólt roaming díjakról, és a nyilvános hotspotok jelentette biztonsági kockázatok kiküszöböléséről.

Oszd meg fájljaid, és hagyd akár a mobiltltőd is otthon
A SharePort™ Mobile alkalmazással pillanatok alatt megoszthatod mobil készülékeiddel a router beépített USB portjára csatlakoztatott merevlemezen vagy pendrive-on tárolt fájlokat. Zenék, videók, fotók streamelhetők és továbbíthatók másodpercek alatt az érintőkijelzőre szabott iPhone® vagy Android™ alkalmazásokkal mindkét irányba. Tovább szolgálva az utazás kényelmét, a router USB portja mobiltöltőként is használható1.

Fájlok biztonságos és egyszerű elérése, tárolása, megosztása és stremelése
A SharePort Mobil Útitárssal létrehozhatsz egy megosztott tárterületet barátaiddal, munkatársaiddal, ahonnan a DLNA médiaszervernek köszönhetően egyszerűen tölthetsz le vagy streamelhetsz bármilyen filmet, zenét, fotót bármilyen eszközre, bármikor, bárhonnan. De akár egy USB pendrive-ra mentett prezentációt is azonnal megoszthatsz ügyfeleiddel vagy kollégáiddal. Egyszerűen csak csatlakoztasd a pendrive-ot az USB portra, és fájljaid azonnal elérhetővé válnak mobiltelefonodról, laptopodról vagy tabletedről. Ez a funkció különösen hasznos USB porttal nem rendelkező mobil eszközök, pl. iPad-ek használata esetén. A megosztott tárterület személyre is szabható, egyszerűen kiválaszthatók azok a fájlok vagy könyvtárak, melyeket meg szeretnél őrizni bizalmasnak, így mindig felügyeleted alatt tarthatod, mit, mikor és kivel osztasz meg. 

Vidd magaddal, bármerre is vigyen az utad
Ez a mindössze 114 grammos készülék mindig veled lehet utazásaid során arra készen, hogy használatba vedd, bármi is legyen a feladat. 

Egyszerű beállítás, egyszerű használat
Dugd be egy konnektorba, majd csatlakozz vezeték nélkül PC-ről vagy mobiltelefonról a beépített beállítás varázsló segítségével. Emellett iPhone-ra vagy iPad-re letöltheted QRS Mobile alkalmazásunkat is, mellyel tovább egyszerűsítheted a beállítást. 


1taKizárólag szabványos mobileszközökre igaz; az olyan nagy teljesítményfelvételű eszközök, mint például az iPad nem tölthetők a DIR-505-tel.

Gyártó:
D-Link
Típus:
Mobile Cloud&GO
Szabvány:
802.11 b/g/n
Portok száma:
1 x 10/100Mbps Fast Ethernet
Titkasíthatóság:
WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK, 64/128/152-bit WEP
Frekvencia:
2.4GHz
Sebesség:
150Mbps
Garancia:
2 év szervízben
3G támogatás:
Igen
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide