részletes keresés

» Microsoft Xbox One 500GB Fehér Konzol Special edition Sunset Overdrive

MSC 6QZ-00037

Microsoft Xbox One 500GB Fehér Konzol Special edition Sunset Overdrive

32 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

A legjobb exkluzív játékok, a legnagyobb sikerek, legjobb többszemélyes élmény!

A jövőnek készült.


Az Xbox One arra készült, hogy vezessen és mindig egy lépéssel előrébb járjon. Sok munkát fektettünk a felhő-infrastruktúrába, a kontroller megtervezésébe, a Kinect érzékelőbe és az Xbox SmartGlass alkalmazásba, hogy a játékfejlesztők fantasztikus, új élményeket tudjanak kínálni. A cél az volt, hogy semmi se tartsa vissza a játékokat.
 

Az élen járó dizájn találkozik az élen járó technológiával.

A folyamatosan hozzáadott funkciókkal, tartalommal és képességekkel az Xbox One konzolt úgy tervezték, hogy a felhasználóval együtt fejlődjön. Az Xbox Live frissítések a háttérben zajlanak majd, miközben a kedvenc játékoddal játszol. Bármelyik Xbox One konzolon bejelentkezve láthatod a kezdőképernyődet és játszhatsz digitális játékaiddal. Digitális tartalmad, profilod és mentéseid mindig ott lesznek, ahol te vagy. Az Xbox One játékosok műve, játékosok számára.
 

  • 8 mag

    A nyolcmagos x86 processzor lehetővé teszi, hogy azonnal és könnyedén válts játék és kedvenc alkalmazásaid jözött.

  • Memóriabőség

    A 8 GB memória és az 500 GB merevlemez bőven elég a játékoknak, demóknak, filmeknek, alkalmazásoknak, zenének és egyebeknek.

  • HDMI Pass-Thru

    Csatlakoztasd kábeltévédet vagy műholdas vevőegységedet az Xbox One konzolhoz, és készülj a kilövésre. A HDMI pass-thru lehetővé teszi, hogy tévézz az Xboxon, így elavulttá teszi a kapcsolgatást a tévén.
     

Egyedi architektúra.

Az Xbox One tervezésénél a fő szempont a legfejlettebb játékkonzol és a legjobb szórakoztatóközpont megálmodása volt. Ehhez egy eddig páratlan megoldáshoz folyamodtunk. Létrehoztuk a legmodernebb játék-operációs rendszert, és egybeolvasztottuk egy nagy tudású Windows operációs rendszerrel. Így mindkettőből a legjobbat élvezheted. Lejárt az ideje a tévé kapcsolgatásának, hogy játszhass a játékaiddal. Mostantól számos egyéb alkalmazást futtathatsz a játékod mellett teljesítménycsökkenés nélkül.

src=//compass.xboxlive.com/assets/d7/a5/d7a55ed4-e9a0-45fa-a5b7-363be13c3bc7.jpg?n=Forza_Horizon_2_960x370.jpg

Játék csúcsteljesítményen.

Az Xbox One a teljesítmény és az erő tökéletes egyensúlyát kínálja. Az Xbox One forradalmi architektúrája mellett a processzor, videokártya és memória kombinációjával igazi szuperszámítógép kerülhet a nappalidba. De a nyers erő semmit sem ér sebesség nélkül. Ezért az Xbox One hatékonyabban használja ki az erejét, villámgyors, eddig nem tapasztalt felhasználói élményt kínálva.

Páratlan pontosság és kényelem.

A legjobb játékvezérlő kontroller több mint 40 újításnak köszönhetően még jobb lett. Az új rezgő ravaszok pontos visszajelzést nyújtanak és realisztikusabb játékélményt ígérnek. A Kinect automatikusan csatlakozik a kontrollerhez, még akkor is, ha játék közben átadod egy barátodnak. Optimalizáltuk az irányválasztót és a kontroller formáját a pontosabb irányítás és kényelem érdekében. Egyszerűen szólva ez az eddigi legjobb kontroller, amit terveztünk.


Életszerű játék.

Merülj el a filmszerű játékokban, a sokkal emberibb karakterek között. A fejlett mesterséges intelligencia és az Xbox One kapacitása életre kelti a játékvilágokat. Az Xbox One egyedi architektúrája lehetővé teszi, hogy a játékfejlesztők valósághű, filmszerű játékélményeket alkossanak a lehető legjobb felbontáson.

src=//compass.xboxlive.com/assets/65/e6/65e6b8b1-58a1-45d8-a46c-9e91fed4385e.jpg?n=promo_forza5_car_715x650.jpg

Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide