részletes keresés

» AppleCare Protection Plan iMac-hez

MF216MG/A

AppleCare Protection Plan iMac-hez

22 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Az AppleCare Protection Plan a számítógép vásárlásának napjától számítva akár három évig közvetlen, teljes körű hozzáférést biztosít az Apple díjnyertes telefonos technikai támogatási szolgáltatásához az Apple hardverekkel, az OS X rendszerrel, az iLife és az iWork csomaggal kapcsolatos kérdésekben. Mindehhez helyi Apple-hardverjavítás is jár világszerte.

A Mac számítógépekhez megvásárolható AppleCare Protection Plan akár három évre terjeszti ki az Apple-től kapott professzionális telefonos technikai támogatást és a kiegészítő hardverjavítási lehetőségeket.
Ha megvásárolod az AppleCare Protection Plan szolgáltatást, már egyetlen telefonhívás során (2) választ kaphatsz a kérdéseidre számos témakörben, többek között az iLife-, és az iWork-alkalmazások használatával kapcsolatban. Világszerte akár helyben is javíttathatod a készüléked.

Teljes körű, profi műszaki támogatás
Mivel az Apple maga tervezi a számítógépet, az operációs rendszert és számos alkalmazást, a Mac valóban integrált rendszer. Csak az AppleCare Protection Plan nyújt teljes körű szervizt és telefonos támogatást. Az Apple támogatási szakemberei a legtöbb probléma megoldásában már egyetlen hívás során is segíteni tudnak. A szolgáltatás tartalma:

  • Az Apple szakértői közvetlenül elérhetők
  • Helyi Apple-hardverjavítás világszerte

Kiegészítő Apple-hardverjavítási lehetőségek
Az AppleCare Protection Plan egész világra kiterjedő javítási szolgáltatását mindenütt az Apple által erre feljogosított szakemberek nyújtják – ami az asztali és a hordozható Mac számítógépeket használóknak egyaránt jól jöhet. Az alkatrészek árát és a munkadíjat egyaránt fedező szolgáltatás akár három éven át biztosít kiegészítő hardverjavítási lehetőségeket. Az Apple hardverek jótállásának köre:

  • A Mac számítógép
  • Az alapvető tartozékok, például a hálózati adapter
  • Apple memória (RAM)
  • AirPort (3)
  • Apple USB SuperDrive (csak Retina kijelzős MacBook Pro, illetve MacBook Air és Mac mini esetén)
  • A Mac számítógéppel együtt vásárolt Apple kijelző

Szoftvertámogatás a szolgáltatáshoz
Kérdéseiddel közvetlenül az Apple szakembereihez fordulhatsz otthonról, az irodából és útközben is, számos Mac-témakörben, például a következőkkel kapcsolatban:

  • Az OS X operációs rendszer használata
  • Kérdések az iLife és az iWork használatáról
  • Kapcsolódás nyomtatókhoz és AirPort-hálózatokhoz

Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide