részletes keresés

» Asus K56CB XO329H laptop

K56CB-XO329H

Asus K56CB XO329H laptop

Gyártó: Asus Processzor típus: Intel® Core™ i5 Processzor Processzor számozás: 3317U Memória méret: 4GB HDD méret: 750GB Videokártya típus: GeForce GT 740M Kijelző méret: 15.6 Kijelző felbontás: 1366x768 Operációs rendszer: Windows 8 Garancia időtartam: 2 év Garancia típusa: Háztól-házig garancia Optikai meghajtó: Igen Szín: Szürke (fém ház) Tömeg: 2,30kg
9 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Az Asus új üdvöskéje lehet a nemrégiben megjelent Asus K56CB laptop, mely ütős dizájnnal, kompakt méreteivel és a legújabb hardveres eszközökkel felvértezve a jelenlegi versenytársak méltó kihívója. Az Asus K56CB laptop az Asus által megalkotott ultrakönnyű és ultravékony szálcsiszolt alumínium borítást kapta, mely elegáns külsőt és magas szintű tartósságot biztosít.

Külső

Az Asus K56CB laptop karcsú és elegáns. A szálcsiszolt alumínium dizájnnak köszönhetően könnyedén kitűnik a tömegből. A tipikus ultrabook formavilág minden jellegzetességét megtalálhatjuk rajta, továbbá az ultravékony kialakítása ellenére se kell lemondanunk az optikai meghajtóról. Kompakt méreteinek köszönhetően egyszerűen szállítható.

Funkciók

Az Asus K56CB laptop egy sor a gyártó által kifejezetten a Windows 8 rendszerre kifejlesztett Instant funkciókkal rendelkezik, melyek lehetővé teszik az új rendszer lehető legmagasabb szintű kihasználását. Egyetlen gombnyomás segítségével elérhetőek és használatra készek ezek a funkciók. Az Interface dizájnnak hála az egész nagyon felhasználóbarát, könnyedén elsajátítható. Másodpercek alatt megváltoztathatjuk az Asus K56CB laptop működését.

Teljesítmény

Az Asus K56CB laptop az Intel® legfrissebb, harmadik generációs, 22nm-es technológián alapuló Ivy Bridge processzoraival érkezik, melyek közül az Intel® Core™ i7 Processzor-3537U a legerősebb. Videokártya tekintetében is előrelépés történt, az Asus K56CB laptop NVIDIA GeForce GT640M videokártyával szerelt, mely a csúcsváltozatban 4GB DDR3 video-memóriával rendelkezik. Az erőteljes grafikus processzornak köszönhetően nagy grafikai teljesítménnyel rendelkezik a készülék, a videók minősége kiváló, valamint lehetővé teszi a legújabb játékok élvezetét is.

Jellemzők

Az Asus Super Hybrid Engine II technológiának köszönhetően az Asus K56CB laptop 2 másodperc alatt üzemkész állapotba kerül akár alvó, akár hibernált módból. Az Asus K56CB laptop lényege a gyors rendelkezésre állás, energiatakarékosságának köszönhetően akár két hétig is készenléti módban lehet. Ezalatt a megnyitott programokat és file-okat biztonságosan a memóriájában tartja mindaddig, amíg az akkumulátor töltöttsége 5% alá kerül, ekkor természetesen az adatok mentésre kerülnek.
Az Asus K56CB laptop touchpadja kiválóan működik az Asus Smart Gesture technológiával. Ennek köszönhetően a touchpad gyorsabban és pontosabban ismeri fel a támogatott mozdulatokat. Ezek közé tartoznak az érintés, görgetés, nagyítás, húzás és kattintás, valamint ezek kombinációja. Az Asus K56CB laptop mélyebb és gazdagabb basszus hangokat, valamint valósághű térhatású hangokat közvetít.

Vélemény

Az Asus K56CB laptop a gyönyörű dizájn, a kiváló hardver, illetve az optimalizált szoftver ötvözete, mely kiváló multimédiás tulajdonságokkal bír. Széleskörű használhatósága miatt ajánljuk ezt a laptopot azoknak, akik friss, letisztult dizájnt, prémium minőséget és szolgáltatásokat szeretnének kapni elfogadható áron.

Gyártó:
Asus
Család:
K56CB
Modell:
XO329H
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor típus:
Intel® Core™ i5 Processzor
Processzor számozás:
Mag neve:
Ivy Bridge
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
4GB
Memória típus:
DDR3L
Kérdésed van?
Háttértároló (HDD, SSHD)
HDD méret:
750GB
Tipus:
HDD, 5400rpm
Kérdésed van?
Videókártya (VGA)
Videókártya gyártó:
Nvidia
Videokártya típus:
GeForce GT 740M (összehasonlítás)
VRAM mérete:
2GB
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret:
15.6
Kijelző felbontás:
1366x768
Kijelző típus:
Anti-glare
Képarány:
16:9
Kérdésed van?
Operációs rendszer
Nyelv:
Magyar
Bit:
64 bit
Operációs rendszer:
Windows 8
Kérdésed van?
Garancia
Garancia időtartam:
2 év
Garancia típusa:
Háztól-házig garancia
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB port:
2db USB 2.0 és 1db USB 3.0
HDMI:
igen
VGA kimenet:
Igen
Kártyaolvasó:
2in1
LAN:
10/100/1000
WLAN:
802.11 b/g/n
Bluetooth:
4.0
Webkamera:
HD felbontás
Kérdésed van?
Egyéb jellemzők
Optikai meghajtó:
Igen
Szín:
Szürke (fém ház)
jellemző:
Kétrétegű +/- DVD-író és olvasó
Akkumulátor cellaszám:
4 cella
Chipkészlet:
Intel® HM76
Billentyűzet:
Magyar + numerikus pad
Audio:
HD Audio
Tömeg:
2,30kg
Kensington zár:
igen
Jellemző:
2950mAh
Hangszóró:
Beépített sztereó hangszórók (SonicMaster)
Audio csatlakozók:
Kombinált audioaljzat
ASUS VÁLASZOK
Hány év az alapjótállás? 2 év / el- és visszaszállításos garancia
Belföldön vagy külföldön szervizelik a gépeket? Budapesten
ASUS szerviz elérhetősége http://www.fixdirect.hu/hibabejelentes
Ha igen, ez hol érvényes? az alapgarancia az EMEA régióra érvényes
Mennyi garanciát biztosítanak az akkumulátorra? 12 hónap
Mi a teendő, ha a garanciális készülékem meghibásodott? Vegye fel a Laptopszalon szervizeivel a kapcsolatot, vagy vegye hívja az ASUS központot az 1/452-4670-es számon!
Hol érvényesíthető a laptopszalon +1 év garancia? A Laptopszalon bármely üzletében
Hol lehet beregisztrálni a Laptopszalon szolgáltatásaira? https://www.laptopszalon.hu/garanciaplusz
Milyen telefonszámon érhető el a Laptopszalon Hotline távsegítség? 20/801-0000
Hogy tudok futárt rendelni a meghibásodott laptophoz? http://www.laptopjavitas.hu/contact/futarrendeles/
Amennyiben ASUS készüléked bővítését szakszervizeinkkel végezteted, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő alkatrész kerül beépítésre és még a gyári garancia sem veszik el. Bővítéssel kapcsolatos információt az alábbi elérhetőségeken kaphatsz: https://www.laptopszalon.hu "Üzleteink" menüpont
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

3D teljesítmény 6/12
Hordozhatóság 8/12
Tárolókapacitás 6/12
Felszereltség 8/12

Videokártya összehasonlítás

Core™ Speed: 384 Pixel Shaders: 384
Shader Speed: 810 Memory Speed: 980
Memory Bus: 1600 - 1800 Process: DDR3nm
DirectX: 64/128 3DMark03
3DMark05 3DMark06 7403n29