részletes keresés

» Asus X550CC XO108D ASNBX550CCXO108D laptop

ASNBX550CCXO108D

Asus X550CC XO108D ASNBX550CCXO108D laptop

Gyártó: Asus Processzor típus: Intel® Core™ i5 Processzor Processzor számozás: 3337U Memória méret: 8GB HDD méret: 1TB Videokártya típus: GeForce GT 720M Kijelző méret: 15.6 Kijelző felbontás: 1366x768 Operációs rendszer: FreeDOS Garancia időtartam: 2 év Garancia típusa: Szervizgarancia Optikai meghajtó: Igen Szín: Ezüst Tömeg: 2,30kg
2 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Klasszikus, időtálló kialakítás

A megbízható és kényelmesen használható, új X sorozatú noteszgépek a Zen ihlette koncentrikus körös mintájú borítást kapták az igényes, elegáns megjelenés érdekében. Karcsú profilja 5 százalékkal vékonyabb, mint az előző X sorozatú noteszgépeké.

Simábban működő számítástechnikai környezet

Az X550 ideális készülék akár a hatékony munkához, akár a gondtalan szórakozáshoz. Az akár 3. generációs Intel® Core™ i7-processzorral Processzor és NVIDIA® GeForce™ 700 sorozatú grafikus kártyával is kapható X550 zökkenőmentes, válaszkész működést biztosít, ami bőségesen elegendő a mindennapos, többfeladatos munkához, illetve a multimédiás anyagok élvezetéhez.

Noteszgép okostelefonhoz hasonló elérhetőséggel

Az X550 az okostelefonokhoz hasonló készenlétet és azonnal használhatóságot biztosít az ASUS exkluzív Super Hybrid Engine II technológiájának köszönhetően. Akár 2 másodperc alatt képes folytatni a munkát alvó állapotból, ugyanakkor akár 14 napig is kibírja készenléti módban. Automatikusan elmenti az adatokat, ha az akkumulátor töltöttsége 5% alá esik, vagyis a dokumentumok biztonságban vannak.

Ultragyors adatátvitel

Az X550-ben USB 3.0 található, amely az USB 2.0 sebességénél akár tízszer gyorsabb, ultragyors adatátvitelt biztosít. Az összes fájl és tartalom másodpercek alatt elmenthető. Nincs többé hosszú várakozás – egy 25 gigabájtos Blu-ray film is mindössze 70 másodperc alatt átmásolható.

Tisztább hang és mélyebb basszusok

A legtöbb noteszgépen az összes frekvenciájú hang ugyanazon kisméretű, az alaplapra szerelt hangszórókból szól. Az ilyen hangok egyetlen forrásból érkeznek és tompán szólnak. Csakúgy, mint az ASUS többi noteszgépe, az X550 is a SonicMaster technológiával van felszerelve, hogy kiváló minőségben szólaltassa meg a hangokat. Élvezze a minden irányból szóló hangokat és hogy kihallhatja az egyes hangszereket az X550 hangjából.

Élethű színek az ASUS Splendid technológiájával

Az exkluzív Splendid technológia pedig az élénk képekről gondoskodik, hogy megfeleljen a megjelenítéssel kapcsolatos legigényesebb elvárásoknak is. Alkalmazástól függően finomhangolja a képernyő tulajdonságait, állít a színtéren és a pontosságon. Az eredmény: élénkebb színek és kristálytiszta képminőség minden alkalmazásban, legyen szó akár videókról, akár fényképekről. A Splendid technológia négyféle módot kínál a különféle megjelenítési feltételektől függően, hogy Ön a személyes preferenciájának és a környezetnek legjobban megfelelőt választhassa.

Stabil gépelés

A hátulról szerelt, hézagmentes, egy darabból kialakított billentyűzet megakadályozza a billentyűk csúszkálását, így garantálja a kényelmes, stabil gépelés élményét. A különálló gombos billentyűzeten az egyes gombok távolabb helyezkednek el egymástól, ami javítja a gépelés pontosságát. Minden egyes billentyű erejét az ASUS „aranymetszés” (=legtermészetesebb arány) alapján alakítottuk ki, hogy javítsuk a billentyűk válaszkészségét. Ezek az apró részletek azok, amelyek hosszan tartó gépelés esetén is csökkentik a fáradtságot.

Pontos bevitel

Az X550 egy nagyméretű, Smart Gesture technológiával is felszerelt touchpadet tartalmaz a különféle érintéses műveletekre – a két ujjal nagyításra/kicsinyítésre, az arrébb húzásra és a többujjas oldalmozgatásra – való gyors és pontos reagáláshoz.

Kristálytiszta videohívások

Az X550-ben található egy webkamera is, amely igen érzékeny érzékelőjével kiváló teljesítményt nyújt alacsony megvilágítás esetén is. Segít kapcsolatban maradni az ismerősökkel és családtagokkal a zökkenőmentes, 16:9 képarányú, teljes képernyős videokonferencia-funkcióval.

Az adatok és fájlok elérése mindig és mindenütt

Az ASUS WebStorage garantálja az adatok és fájlok elérését minden olyan eszközön, amelyik kapcsolódni tud az internethez. Az ASUS WebStorage használata esetén a fájlok automatikusan naprakészek maradnak és szinkronizálódnak a különféle készülékek között. Megoszthatja fényképeit és videóit barátaival és családtagjaival, illetve zenéket és filmeket küldhet készülékére. Az X sorozatú gépekhez három évig 32 GB ASUS WebStorage tárhely jár ingyenesen.

Gyártó:
Asus
Család:
X550CC
Modell:
XO108D
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor típus:
Intel® Core™ i5 Processzor
Processzor számozás:
Mag neve:
Ivy Bridge
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
8GB
Memória típus:
DDR3L
Kérdésed van?
Háttértároló (HDD, SSHD)
HDD méret:
1TB
Tipus:
HDD, 5400rpm
Kérdésed van?
Videókártya (VGA)
Videókártya gyártó:
Nvidia
Videokártya típus:
GeForce GT 720M (összehasonlítás)
VRAM mérete:
2GB
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret:
15.6
Kijelző felbontás:
1366x768
Kijelző típus:
Anti-glare
Kérdésed van?
Operációs rendszer
Operációs rendszer:
FreeDOS
Kérdésed van?
Garancia
Garancia időtartam:
2 év
Garancia típusa:
Szervizgarancia
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB port:
1db USB 2.0 és 1db USB 3.0
HDMI:
igen
VGA kimenet:
Igen
Kártyaolvasó:
Igen
LAN:
10/100/1000
WLAN:
802.11 b/g/n
Bluetooth:
4.0
Webkamera:
720p
Kérdésed van?
Egyéb jellemzők
Optikai meghajtó:
Igen
Szín:
Ezüst
jellemző:
Kétrétegű +/- DVD-író és olvasó
Akkumulátor cellaszám:
4 cella
Chipkészlet:
Intel® HM76
Billentyűzet:
+numerikus bill.
Audio:
HD Audio
Tömeg:
2,30kg
Hangszóró:
SonicMaster 2.0
ASUS VÁLASZOK
Hány év az alapjótállás? 2 év / el- és visszaszállításos garancia
Belföldön vagy külföldön szervizelik a gépeket? Budapesten
ASUS szerviz elérhetősége http://www.fixdirect.hu/hibabejelentes
Ha igen, ez hol érvényes? az alapgarancia az EMEA régióra érvényes
Mennyi garanciát biztosítanak az akkumulátorra? 12 hónap
Mi a teendő, ha a garanciális készülékem meghibásodott? Vegye fel a Laptopszalon szervizeivel a kapcsolatot, vagy vegye hívja az ASUS központot az 1/452-4670-es számon!
Hol érvényesíthető a laptopszalon +1 év garancia? A Laptopszalon bármely üzletében
Hol lehet beregisztrálni a Laptopszalon szolgáltatásaira? https://www.laptopszalon.hu/garanciaplusz
Milyen telefonszámon érhető el a Laptopszalon Hotline távsegítség? 20/801-0000
Hogy tudok futárt rendelni a meghibásodott laptophoz? http://www.laptopjavitas.hu/contact/futarrendeles/
Amennyiben ASUS készüléked bővítését szakszervizeinkkel végezteted, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő alkatrész kerül beépítésre és még a gyári garancia sem veszik el. Bővítéssel kapcsolatos információt az alábbi elérhetőségeken kaphatsz: https://www.laptopszalon.hu "Üzleteink" menüpont
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

3D teljesítmény 4/12
Hordozhatóság 8/12
Tárolókapacitás 8/12
Felszereltség 7/12

Videokártya összehasonlítás

Core™ Speed: 96 Pixel Shaders: 96
Shader Speed: 625 Memory Speed: 938
Memory Bus: 1800 - 2000 Process: DDR3nm
DirectX: 64 3DMark03 59694
3DMark05 3DMark06 5426n6