részletes keresés

» Asus X555LA XO091D ASNBX555LAXO091D laptop

ASNBX555LAXO091D

Asus X555LA XO091D ASNBX555LAXO091D laptop

Gyártó: Asus Processzor típus: Intel® Core™ i3 Processzor Processzor számozás: 4010U Memória méret: 4GB HDD méret: 500GB Videokártya típus: HD Graphics 4400 Kijelző méret: 15.6 Kijelző felbontás: 1366x768 Operációs rendszer: FreeDOS Garancia időtartam: 2 év Garancia típusa: Háztól-házig garancia Optikai meghajtó: Igen Szín: Barna Tömeg: 2,30kg
28 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Értékes szolgáltatásokkal telezsúfolt noteszgép napi feladatokhoz, felhasználócentrikus jellemzőkkel
Az ASUS X sorozat a tökéletes általános noteszgép, amely munkához és játékhoz is kiváló választás. A sokféle Intel® vagy AMD processzorral kapható X sorozat olyan stílusos noteszgépeket jelent, amelyeket azoknak terveztek, akik szeretnének kitűnni a tömegből. Az X sorozattal elmerülhet az ASUS kiváló minőségű, SonicMaster technológiával tökéletesített hangjában, és mivel a gépek két másodperc alatt magukhoz térnek alvó állapotból, mindig azonnal munkára készek. Még talán ennél is többet számít, hogy a gépekben szupergyors adatátvitelt nyújtó USB 3.0 csatlakozók találhatók.

Minőségi noteszgép, felsőkategóriás használati élménnyel
Ha egy noteszgépnek jó ára van, még nem kell feltétlenül fapadosnak lennie. Az ASUS X sorozat tagjai nem csak a noteszgépektől elvárt feladatokat teljesítik, de ezt még kiváló minőséggel, remek használati élménnyel és kellemes tapintású felülettel is kiegészítik. A gépek teljesen lefedik az alapelvárásokat, ezért minden számítástechnikai igényhez ideális választást jelentenek.

A szépség a részletekben rejlik
A különféle felületekkel és színekben kapható ASUS X noteszgépekkel kifejezheti saját stílusát. És ez nem csak a kinézetre vonatkozik. Az X sorozat minden olyan funkcióval és csatlakozóval rendelkezik, amelyre a napi számítástechnikai feladatok elvégzéséhez csak szükség lehet. Végső soron pedig ez az az apróság, ami számít.

Munkához és szórakozáshoz tervezve
Az ASUS X Series noteszek Intel® vagy AMD® processzorai zökkenőmentes, remek válaszkészségű teljesítményt garantálnak. Ez a feldolgozási teljesítmény - valamint a nagy teljesítményű grafika és egy fejlett alaplapi memóriavezérlő - ideális választássá teszi az X sorozatot a napi számítástechnikai feladatok elvégzéséhez, vagy filmek és videók megnézéséhez. Az X sorozat könnyedén megbirkózik mindezekkel, a munkához vagy a játékhoz bőségesen elég többfeladatos teljesítményt nyújtva egy kompakt méretű gép formájában.

Kiemelkedő grafikus teljesítmény
Egyes ASUS X noteszgépekben különálló NVIDIA® GeForce™ grafikus kártya* található, amely nagy segítség a fényképek és videoanyagok szerkesztésénél, vagy a legújabb és legmenőbb játékok használata során.
 
*Csak bizonyos modellekben

Élethű színek az ASUS Splendid technológiájával
Az ASUS Golden Eye csapata által kifejlesztett exkluzív ASUS Splendid technológia pontos színvisszaadást és színhőmérséklet-értékeket kínál. Ragyogó, élénk színeit a különféle képernyőbeállítások és paraméterek finomhangolásával éri el.
 
Választható módok a különféle helyzetekhez
Az ASUS Splendid technológia négyféle videobeállítása remekül illeszkedik a képernyőn látottakhoz, mindig a lehető legtökéletesebb vizuális megjelenést garantálva. Jól kiemeli a képeket, gazdagabb, teltebb színeket eredményezve gondoskodik a lenyűgöző látványról, akár videókat vagy filmeket néz, akár fotók között válogat.

Noteszgép okostelefonhoz hasonló elérhetőséggel
Az ASUS X sorozat gépei az okostelefonoktól megszokott válaszidőkkel dolgoznak. A 2 másodperces azonnali rendelkezésre állással egy szempillantás alatt magához téríthető gépekkel azonnal folytatható a webes böngészés vagy a munka. 
Az X sorozatú noteszgépekben különféle optimalizált energiagazdálkodási módok segítik az akkumulátor lehető legjobb kihasználását. A gépek hihetetlen ideig, akár két hétig is készenléti módban maradhatnak. Ez idő alatt nem kell aggódni az adatvesztés miatt, mivel ha az akkumulátor töltöttsége 5% alá esik, akkor az anyagok automatikusan kiíródnak a háttértárba.*
 
*Az akkumulátoros üzemidő és a készenléti idő a specifikációktól és a használat módjától függően változhat.

Széleskörű csatlakoztatási lehetőségek
Az ASUS X noteszgépek USB 3.0, HDMI és VGA csatlakozókkal, „3-in-1” SD/SDHC/SDXC kártyaolvasóval és egyéb csatlakoztatási lehetőségekkel gondoskodnak a perifériák és eszközök széles választékának használatáról.

USB 3.0 az ultragyors adatátvitelhez
Az USB 3.0 az USB 2.0 sebességének tízszeresére képes, így a zenék vagy nagyobb videofájlok az idő töredéke alatt tehetők át az eszközök között. Egy 25 gigabájtos Blu-ray film immár mindössze 70 másodperc alatt átmásolható.

Full HD 1080p kimenet HDMI-vel
A szabványos VGA csatlakozók mellett az ASUS X gépekben Full HD 1080p-s kimenetet biztosító HDMI is található.

Magával ragadó, kristálytiszta hang
A legtöbb noteszgépben kicsi beépített hangszórók vannak, amelyek miatt az egyetlen helyről szóló hang lapos és unalmas. Az ASUS X gépek hangja hi-fi minőségű az ASUS SonicMaster technológiának és az ASUS AudioWizardnak köszönhetően. Hagyja, hogy magával ragadja az X sorozat irányított hangélménye, és hallgassa a zenét úgy, ahogy annak szólnia kell.

SonicMaster technológia a hardveres és szoftveres optimalizáláshoz
A hardver- és szoftverelemekből és hangolásból összeálló SonicMaster kifejlesztésekor egyértelműen a legjobb PC-s hangélményre törekedtek a mérnökök. Professzionális kodek biztosítja a precíz hangteljesítményt, optimalizált erősítő gondoskodik a nagyobb hangerőről, a nagyobb hangszórók és zengőkamrák eredménye pedig erős audiokimenet és a mélyebb basszusok. Kiegészítő jelfeldolgozás segíti a hardveres finomhangolást, a zaj kiszűrését és a hang tisztaságának fokozását, hogy az X sorozatú termékek használóit páratlan audioélményhez juttassa.

SonicMasterrel javított audio
Az ASUS Golden Ear csapata által kikísérletezett SonicMaster audiotechnológia célja a lehető legjobb PC-s noteszgéphang előállítása volt; ennek érdekében olyah hardver- és szoftverelemeket ötvöztek, amelyek révén az ASUS X gépek kristálytisztán szólalhatnak meg. Az ASUS SonicMaster és az AudioWizard hangolószoftver új dimenzióval bővíti a szórakozást. Akár hangszórókból, akár fejhallgatóból hallgatja, gazdagabb, részletesebb hangot élvezhet.

AudioWizardnak öt előre beállított audiomóddal
Az AudioWizard egy hangolószoftver, amely ötféle, az igényekhez a lehető legjobban illeszkedő, előre beállított audiomódot tartalmaz. Az az ASUS Golden Ear csapata által finomhangolt beállításokkal életszerű hangokat élvezhet zenehallgatás vagy filmnézés közben, illetve amikor játszik. A szabadalomvédett felület fantasztikusan felhasználóbarát, úgyhogy csak rá kell kattintani a kedvenc beállításokra, és a hang máris teljesen optimalizált lesz.

Kézreeső, precíz bevitel és vezérlés
Az ASUS X noteszgépeket úgy tervezték, hogy még magától értetődőbb legyen touchpaddel használni. Az okostelefonok érintőképernyőjének gyártásakor alkalmazott exkluzív technológiát használtuk fel arra, hogy rendkívül érzékeny és hihetetlenül pontos touchpadet alkossunk.

Smart Gesture-
Könnyed több ujjas kezelés
Az ASUS X noteszgépek több ujjal kezelhető touchpadjét az intuitívabb és természetesebb érintéses vezérlést nyújtó ASUS Smart Gesture technológia teszi még jobban használhatóvá.
 
A Smart Gesture technológia sokféle speciális érintéses parancsot támogat, például a kétujjas nagyítást és kicsinyítést, a görgetést, vagy a Windows 8 érintőképernyős funkcióinak elérésére szolgáló érintést.

Ergonomikus kialakítású billentyűzet
A teljes méretű, egy darabból készült, különálló gombos billentyűzet 1,6 mm-es leütési távolsággal és oldalirányban alig mozduló billentyűkkel stabilitást sugároz és kényelmessé teszi a gépelést.

10 millió billentyűleütést kibíró, teljes méretű billentyűzet
A billentyűzetet ergonomikusra tervezték a jobb válaszkészség biztosításához, és gondosan hangolták az optimális nyomáserő, leütődés, billentyűút eléréséhez. Ez azt jelenti, hogy hosszú időn át is kényelmes gépelni rajta. 
Az ASUS szigorú standardok alapján teszteli a billentyűzeteket, ezzel garantálva, hogy az X sorozatú gépekéi legalább 10 millió leütésig bírják.

Mindig hűvös csuklótámasz
Az ASUS noteszgépek különleges belső kialakítása gondoskodik arról, hogy a csuklótámasz ne melegedjen fel.
Az ASUS IceCool technológia a 28 és 35 fok közötti hőmérsékleti tartományban tartja a csuklótámaszt, ami jelentősen alacsonyabb, mint a testhőmérséklet. Ettől még egy kicsit kényelmesebb gépelni ezeken a gépeken.

Hosszú élettartamú lítium-polimer akkumulátor*
Az ASUS X sorozatú noteszgépeket lítium-polimer akkumulátorokkal szerelték fel, amelyek a lítium-ion ceruzaakkumulátorok élettartamának két és félszeresére képesek. Még több száz feltöltési ciklus után is tartják az eredeti töltési kapacitás 80%-át**. 
 
*Csak az X455/X555 modellekhez 
**Az akkumulátoros üzemidő és a készenléti idő a specifikációktól és a használat módjától függően változhat.

Az adatok és fájlok elérése mindig és mindenütt
Az ASUS WebStorage garantálja az adatok és fájlok elérését minden olyan eszközön, amelyik kapcsolódni tud az internethez. Az ASUS WebStorage használata esetén a fájlok automatikusan naprakészek maradnak és szinkronizálódnak a különféle készülékek között. Megoszthatja fényképeit és videóit barátaival és családtagjaival, illetve zenéket és filmeket küldhet készülékére.

A kiegészítők teljes választéka
Válasszon ASUS noteszgépéhez olyan kiegészítőket, mint egy kiváló minőségű egér vagy egy divatos táska.

Gyártó:
Asus
Család:
X555LA
Modell:
XO091D
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor típus:
Intel® Core™ i3 Processzor
Processzor számozás:
Mag neve:
Haswell
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
4GB
Memória típus:
DDR3L
Kérdésed van?
Háttértároló (HDD, SSHD)
HDD méret:
500GB
Tipus:
HDD, 5400rpm
Kérdésed van?
Videókártya (VGA)
Videókártya gyártó:
Intel
Videokártya típus:
HD Graphics 4400 (összehasonlítás)
jellege:
alaplapi integrált
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret:
15.6
Kijelző felbontás:
1366x768
Kijelző típus:
LED
Képarány:
16:9
Kérdésed van?
Operációs rendszer
Operációs rendszer:
FreeDOS
Kérdésed van?
Garancia
Garancia időtartam:
2 év
Garancia típusa:
Háztól-házig garancia
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB port:
1db USB 2.0 és 2db USB 3.0
HDMI:
igen
VGA kimenet:
Igen
Kártyaolvasó:
3in1
LAN:
10/100/1000
WLAN:
802.11 b/g/n
Bluetooth:
Nem
Webkamera:
van
Kérdésed van?
Egyéb jellemzők
Optikai meghajtó:
Igen
Szín:
Barna
jellemző:
DVD-író és olvasó +/-
Akkumulátor cellaszám:
2 cella
Billentyűzet:
numerikus résszel
Audio:
HD Audio
Tömeg:
2,30kg
Kensington zár:
igen
Jellemző:
37 Wattóra
Hangszóró:
SonicMaster 2.0
Audio csatlakozók:
1db Combo audioaljzat
ASUS VÁLASZOK
Hány év az alapjótállás? 2 év / el- és visszaszállításos garancia
Belföldön vagy külföldön szervizelik a gépeket? Budapesten
ASUS szerviz elérhetősége http://www.fixdirect.hu/hibabejelentes
Ha igen, ez hol érvényes? az alapgarancia az EMEA régióra érvényes
Mennyi garanciát biztosítanak az akkumulátorra? 12 hónap
Mi a teendő, ha a garanciális készülékem meghibásodott? Vegye fel a Laptopszalon szervizeivel a kapcsolatot, vagy vegye hívja az ASUS központot az 1/452-4670-es számon!
Hol érvényesíthető a laptopszalon +1 év garancia? A Laptopszalon bármely üzletében
Hol lehet beregisztrálni a Laptopszalon szolgáltatásaira? https://www.laptopszalon.hu/garanciaplusz
Milyen telefonszámon érhető el a Laptopszalon Hotline távsegítség? 20/801-0000
Hogy tudok futárt rendelni a meghibásodott laptophoz? http://www.laptopjavitas.hu/contact/futarrendeles/
Amennyiben ASUS készüléked bővítését szakszervizeinkkel végezteted, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő alkatrész kerül beépítésre és még a gyári garancia sem veszik el. Bővítéssel kapcsolatos információt az alábbi elérhetőségeken kaphatsz: https://www.laptopszalon.hu "Üzleteink" menüpont
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

3D teljesítmény 3/12
Hordozhatóság 8/12
Tárolókapacitás 4/12
Felszereltség 8/12

Videokártya összehasonlítás

Core™ Speed: 20 Pixel Shaders: 20
Shader Speed: 200 Memory Speed: 1100
Memory Bus: Process: nm
DirectX: 64/128 3DMark03 37082
3DMark05 3DMark06 4953n91