részletes keresés

» Dell Inspiron 5482 5482FI3WA2 laptop

5482FI3WA2

Dell Inspiron 5482 5482FI3WA2 laptop

Gyártó: Dell Processzor típus: Intel® Core™ i3 Processzor Processzor számozás: 8145U Memória méret: 4GB SSD méret: 256GB Videokártya típus: UHD Graphics 620 Kijelző méret: 14.0 Kijelző felbontás: 1920x1080 Operációs rendszer: Windows 10 Garancia időtartam: 3 év Garancia típusa: Szervizgarancia Billentyűzetvilágítás: Igen Szín: Ezüst Tömeg: 1,70kg
70 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Jellemzők és kialakítás

Operációs rendszer
Windows 10 Pro rendszerrel kapható – a zökkenőmentes, sokoldalú számítógépes élmény forrása
 
Inspirálóan
Inspirálóan rugalmas funkciók – akárhol is érje az ihlet
Számos üzemmód: Kétfunkciós számítógépe kialakításakor a kényelem volt a fő szempont, és a négy rugalmas üzemmód is ezt tükrözi – laptop gépeléshez, táblagép a megvásárolható prémium minőségű aktív tollal3 való rajzoláshoz, és sátor vagy média mód az egyszerű szórakozáshoz.

Áramforrás: A 8. generációs Intel® Quad Core™ processzorokkal, és az akár 32 GB DDR4 memóriával elegendő teljesítmény és tárhely áll majd a rendelkezésére a szórakozáshoz, projektek lebonyolításához és számos egyébhez. Az opcionális NVIDIA® technológiával pedig tovább fejlesztheti a grafikus rendszert, és a következő szintre emelheti a játék- és szórakozási élményt.

Tárolás felső fokon: Az akár 512 GB kapacitású félvezető-alapú meghajtóval is választható Inspiron 14 5000 2 az 1-ben kiemelkedően megbízható, elegendő tárhellyel ahhoz, hogy minden gyors, zökkenőmentes és egyszerű legyen. 

USB Type-C™ port: A többfunkciós port biztosítja a kiterjesztett perifériakompatibilitást, emellett támogatja a DisplayPortot és a tápellátást, és lehetővé teszi, hogy a különböző konfigurációkat és eszközöket egyetlen egyszerű kapcsolattal csatlakoztassa.

Mindennapi extrák: A Cortana nyújtotta lehetőségekkel mindennapos kéz nélküli parancsokat használhat, a bekapcsológombon található opcionális ujjlenyomat-olvasóval és a Windows Hello rendszerrel pedig csupán egyetlen érintés a bejelentkezés.
 
 
A legjobb házimoziélmény
Bemutatjuk a hihetetlen színeket, hangzást és streaminget lehetővé tevő Dell Cinema technológiát.
 
 
 
CinemaColor
CinemaColor
Élethű, részletes képek, akár a valóságban. Tapasztalja meg a Dell-színprofilok által biztosított gazdagabb, élénkebb színeket és részleteket. Videó megtekintése
CinemaStream
CinemaStream
A SmartByte technológia az egyenletes és akadozásmentes élmény érdekében a lehető legnagyobb sávszélességet biztosítja videói és zenéi számára. Videó megtekintése
CinemaSound
CinemaSound
A Waves MaxxAudio® Pro szoftver erőteljesebb és tisztább hangzást biztosít, így stúdió minőségű élményben lehet része. Videó megtekintése
 
Dinamikus
Dinamikus dizájn

Kapja fel, és már indulhat is: A karcsú, hordozható kivitel azt jelenti, hogy reggel elég, ha felkapja a rugalmas, kompakt rendszert, és már indulhat is, függetlenül attól, hogy mit hoz a nap.

Írás korlátok nélkül: Az opcionális aktív toll4 használatával rajzolhat és jegyzetelhet táblagép módban.

Gyönyörű kép: A keskeny keretnek köszönhetően nagyobb képernyőterületen, mégis kompakt kivitelben tekintheti meg a bámulatos képeket, miközben a Full HD IPS-érintőképernyővel sokféle szögből nézheti a kijelzőt, a képminőség feláldozása nélkül.

Kellemesen kényelmes: A 2 az 1-ben kialakítás több mint hordozható és több mint rugalmas. Emellett prémium minőségű anyagokból készült (jó példa erre az alumínium csuklótámasz és a kecses, vékony géptest), és bármilyen környezetben jól mutat.
 

Válassza a fényűzést
Válassza a szürke csiszolt alumínium kivitelt, csiszolt alumínium kéztámasszal, és gyémánttal vágott felülettel a bekapcsológomb és az érintőpad esetében. Elegáns színek, amelyek minden környezetben jól mutatnak.
 

 
 
Egyesítse eszközeit a Dell Mobile Connect segítségével.
Zökkenőmentes számítógép-okostelefon integráció: Több eszközhöz is hozzáférhet anélkül, hogy megosztaná figyelmét – a Dell Mobile Connect segítségével párosíthatja iOS és Android rendszerű okostelefonját laptopjával.

Kevesebb zavaró tényező: A Dell Mobile Connect segítségével a telefonhívások, SMS-ek, azonnali üzenetküldő és egyéb alkalmazások értesítéseit közvetlenül laptopjára irányíthatja. Elég egy képernyőt figyelemmel követnie, így az Önnek kényelmes időpontban reagálhat.

Biztosítsa adatai védelmét: Telefonja a Dell Mobile Connect pont-pont biztonságos kapcsolaton keresztül csatlakozik számítógépéhez, így adatai soha nincsenek kitéve a nem biztonságos internetkapcsolatok veszélyeinek.
 
Portok
Portok és csatlakozók
1. SD-kártyaolvasó | 2. USB 2.0 | 3. Ék alakú biztonsági csatlakozó | 4. Tápcsatlakozó | 5. 1. generációs USB 3.1 Type C™ (DP/PowerDelivery funkcióval) | 6. HDMI 1.4b | 7. 1. generációs USB 3.1 | 8. 1. generációs USB 3.1 | 9. Univerzális audiocsatlakozó
 
Méretek
Méretek és tömeg
1. Magasság: 19,74 mm (0,78) | 2. Szélesség: 328 mm (12,91) | 3. Mélység: 232,8 mm (9,17) | Tömeg: 1,7 kg (3,75 font)
 
Felhasználó által inspirált kialakítás
Minden Inspiron gondos tervezés eredménye, amely megbízható teljesítményt nyújt a normál használat hosszú évei során. A még jobb felhasználói élmény érdekében szigorúan teszteltük rendszereinket.
 
 
 
Hőség
Hőség és hideg
Az Inspiron hibátlanul működik még azután is, hogy –40 °C/°F és 65 °C/149 °F közötti hőmérsékleteknek tettük ki.
Billentyűk
Billentyűk és csuklópántok
A tápellátás gombját 40 000 megnyomásos tesztnek vetik alá, a billentyűzet gombjait pedig ötmilliószor nyomják le, hiba nélkül. Nyitva, zárva, elforgatva – az Inspiron alapját és fedelét több tízezer mozdulattal teszteltük.
Belső
Belső alkatrészek
A tartós teljesítmény és egyszerű cserélhetőség érdekében az USB-től a tápellátáson keresztül az akkumulátorig a belső alkatrészek csatlakozóit több tucat alkalommal teszteljük.

Gyártó:
Dell
Család:
Inspiron
Modell:
5482
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor típus:
Intel® Core™ i3 Processzor
Processzor számozás:
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
4GB
Memória típus:
DDR4
Kérdésed van?
Háttértároló (SSD)
SSD méret:
256GB
Tipus:
PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Kérdésed van?
Videókártya (VGA)
Videókártya gyártó:
Intel
Videokártya típus:
UHD Graphics 620 (összehasonlítás)
jellege:
alaplapi integrált
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret:
14.0
Kijelző felbontás:
1920x1080
Kijelző típus:
Touch
Képarány:
16:9
Kérdésed van?
Operációs rendszer
Nyelv:
Magyar
Bit:
64 bit
Jellemző:
Előtelepített
Család:
Home
Operációs rendszer:
Windows 10
Kérdésed van?
Garancia
Garancia időtartam:
3 év
Garancia típusa:
Szervizgarancia
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB port:
1db USB2.0 + 2db USB3.0 + 1db USB Type-C
HDMI:
igen
Kártyaolvasó:
SD kártyolvasó
Webkamera:
HD webkamera
Kérdésed van?
Egyéb jellemzők
Billentyűzetvilágítás:
Igen
Szín:
Ezüst
Akkumulátor cellaszám:
3 cella
Billentyűzet:
Magyar + billentyűzetmegvilágítás
Audio:
HD Audio
Tömeg:
1,70kg
Kensington zár:
Noble biztonsági csatlakozó
Jellemző:
45 Wattóra
Hangszóró:
Beépített sztereó hangszórók
Audio csatlakozók:
Headset jack
Dokkolható:
USB porton
DELL VÁLASZOK
Hány év az alapjótállás? Jellemzően 3 év, de modelltől függ, hogy szerviz, vagy helyszíni garancia.
Hány évre terjeszthető ki a garancia? a vásárlást követő 4 és 5 évre
Mennyibe kerül 1, ill. 2 év kiterjesztés? típustól függ, érdeklődjön szervizeinknél
Belföldön vagy külföldön szervizelik a gépeket? belföldön, szervizek elérhetősége:
http://www.laptopjavitas.hu/contact/
Telefonszám: 20/404-22-42
Honosíttatható külföldön? igen, a Dell központ számán
Cserélhetők vagy bővithetők-e e a készülék alapegységei a garancia elvesztése nélkül? Igen, a Laptopszalon szervizpontjaiban
Mennyi garanciát biztosítanak az akkumulátorra? 12 hónap
Mi a teendő, ha a garanciális készülékem meghibásodott? Vegye fel a Laptopszalon szervizeivel a kapcsolatot! Szervizközpont száma: 20/404-2242
Hol érvényesíthető a laptopszalon +1 év garancia? A Laptopszalon bármely üzletében
Hol lehet beregisztrálni a Laptopszalon szolgáltatásaira? https://www.laptopszalon.hu/garanciaplusz
Milyen telefonszámon érhető el a Laptopszalon Hotline távsegítség? 20/801-0000
Hogy tudok futárt rendelni a meghibásodott laptophoz? http://www.laptopjavitas.hu/contact/futarrendeles/

Amennyiben Dell készüléked bővítését szakszervizeinkkel végezteted, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő alkatrész kerül beépítésre és még a gyári garancia sem veszik el. Bővítéssel kapcsolatos információt az alábbi elérhetőségeken kaphatsz https://www.laptopszalon.hu "Üzleteink" menüpont.

Tudtad, hogy a Dell termékekre kapott garancia nem korlátozódik kizárólag arra az országra, ahol a terméket vásároltad? A Dell honlapján a garancia néhány egyszerű lépéssel bármely másik országban is könnyen érvényesítő. Hasznos lehet külföldön vásárolt gépek vagy költözés esetén. részletek
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

3D teljesítmény 5/12
Hordozhatóság 10/12
Felszereltség 5/12

Videokártya összehasonlítás

Core™ Speed: 24 Pixel Shaders: 24
Shader Speed: 300? Memory Speed: 1150
Memory Bus: Process: DDR3/DDR4nm
DirectX: 64/128 3DMark03 87599n43
3DMark05 3DMark06 8833n93