részletes keresés

» Dell Latitude E5520 DLL L045520104E laptop

DLL L045520104E

Dell Latitude E5520 DLL L045520104E laptop

Gyártó: Dell Processzor típus: Intel® Core™ i5 Processzor Processzor számozás: 2520M Memória méret: 4GB HDD méret: 500GB Videokártya típus: HD Graphics 3000 Kijelző méret: 15.6 Kijelző felbontás: 1366x768 Operációs rendszer: Windows 7 Garancia időtartam: 3 év Garancia típusa: Helyszíni garancia HSDPA: nem Optikai meghajtó: Igen Szín: Ezüst Tömeg: 2,80kg
25 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

 


Mobilizálja vállalkozását! 


Az újratervezett Dell Latitude E5520 laptoppal bárhol dolgozhat. Ez a laptop az új, mobil üzletembereket célozza meg, és a Latitude E családtól megszokott termelékenységet, biztonságot és egyszerű felügyelhetőséget nyújtja.

  • Kiváló képet nyújtó 40 cm (15,6") HD felbontású, WLED kijelző
  • Az opcionális hátulról megvilágított billentyűzet révén rossz megvilágítású környezetben is dolgozhat
  • 4, 6 és 9 cellás akkumulátorok








Az Ön életmódjára tervezve

Az újratervezett Latitude E5520 laptop ideális olyan szakemberek számára, akik a mobilitás és az asztali sebesség költséghatékony kombinációjára vágynak.

Ez a tartós laptop tetőtől talpig elegáns és strapabíró kialakítású: Tri-MetalTM  borítás, tartós galvanizált alumínium hátlapú kijelző, megerősített acél csuklópántok, magnéziumötvözetből készült belső váz és cinkötvözetből készült retesz jellemzi. A Latitude E5520 ezen kívül LCD-védőtömítést és körben ütközéscsillapítót is tartalmaz a képernyő jobb védelme érdekében, valamint folyadékálló billentyűzetet, hogy a laptop kiállja a mindennapi munka során az ütődéseket és a folyadékkal való érintkezést. 

Kiemelkedő produktivitást élvezhet repülőgépen és rossz megvilágítású környezetben, köszönhetően az opcionális hátulról megvilágított billentyűzetnek és a hosszú akkumulátoros üzemidőt biztosító akkumulátorok széles választékának.

Végül, de nem utolsósorban pedig, mivel az E5520 a Latitude E család tagja, így az elvárt mobil produktivitást, a sziklaszilárd biztonságot és a hatékony felügyelhetőséget igazán tartós kivitelben biztosítja.


A tartósság jegyében


Az üzleti életben fontos, hogy bárhol és bármikor tudjon dolgozni. Ezért Önnek olyan elegáns laptopra van szüksége, amely lépést tart a munkájával. A Latitude E laptopok világszínvonalú dizájnja kiemelkedő tartóssággal párosul, így bárhova is vigye munkája, mindenhol teljesíthet.

Elegánsan dolgozhat a Dell Tri-MetalTM  kivitelnek köszönhetően, amely galvanizált és csiszolt alumínium LCD-hátlapot és megerősített, magnéziumötvözettel bevont sarkokat tartalmaz.

Nem kell aggódnia annyit a rendetlenség miatt, köszönhetően a folyadékálló billentyűzetnek és az LCD-védőtömítésnek, mely megvédi az LCD-panelt, ha le van csukva a képernyő.

Értékelje a finom részleteket : erős acél csuklópántok, cinkötvözetből készült kijelzőretesz, valamint porbevonatú alsó rész, amely megvédi a laptopot a sérülésektől és karcolásoktól.






Mobil produktivitás

A hosszan tartó teljesítmény megkönnyíti munkáját, akár az irodában, akár úton van. Az üzleti igények előtérbe helyezésével tervezett Latitude E laptopok nagyszerű funkciókkal növelik a produktivitást.

- Termelékeny maradhat a különböző üzemidőt nyújtó választható 4, 6 és 9 cellás (97 Wh-s) lítiumionos akkumulátorokkal, melyekre 3 év korlátozott garancia vonatkozik.

- Többfeladatos munkavégzés üzleti teljesítménnyel – Intel®  CoreTM  processzorok, nagy sávszélességű DDR3 memória és Intel®UMA.

- Hatékonyan kommunikálhat a világgal a beépített webkamerának és a jobb hangminőséget nyújtó tömbmikrofonoknak, valamint a mobil szélessávú kapcsolathoz ideális, nagy teljesítményű antennának köszönhetően.

- Kényelmesen dolgozhat - akár a többujjas érintést támogató, 180 fokban állítható LCD kijelzővel is kapható.

- Bárhol gépelhet – a Latitude E5520 az egyetlen általános célú laptop, amely hátulról megvilágított billentyűzettel is kapható.



Sziklaszilárd biztonság

A Latitude E laptopok zökkenőmentesen integrálhatók az Ön meglévő informatikai környezetébe, és nyugodt lehet felőle, hogy a laptopok – és az adatok – mindenhol biztonságban vannak.

 

A Dell adatvédelmi és titkosítási megoldásainak köszönhetően biztonságban tudhatja adatait, a Dell gyors válaszidejű leesésérzékelője és a StrikeZoneTM  technológia pedig megvédi az adatokat a váratlan balesetektől.


Az opcionális technológiával, a Dell adatvédelmi és -hozzáférési szolgáltatásaival, az érintésmentes intelligens kártyával, valamint az ujjlenyomat-olvasóval való bejelentkezéssel széles körben irányíthatja, hogy ki férjen hozzá adataihoz.


A portvezérlési lehetőségekkel védekezhet a vírusok és az adatkiszivárogtatás ellen.



Hatékony felügyelet

A Latitude E sorozatú laptopokat egyszerűen kezelheti és felügyelheti, a tervezéstől és üzembe helyezéstől egészen a folyamatos karbantartásig és támogatásig.

- A Dell Latitude hosszú életciklusának és termékváltásainak, valamint a hardver- és szoftvermódosítások ImageWatchTM  technológiával való előzetes követésének köszönhetően magabiztosan tervezhet a jövőben megjelenő termékekre.

- Könnyen testreszabhatja egyes Latitude laptopok konfigurációját a merevlemez, az akkumulátor, az optikai meghajtók tekintetében.

- A frissítést és szervizelést a főbb alkatrészek egyetlen ajtón keresztüli elérése teszi kényelmesebbé.

- A könnyen kezelhető Dell KACETM  rendszerfelügyeleti berendezésekkel időt és pénzt takaríthat meg.

- A Dell személyében Önnek olyan partnere van, amely testreszabható és globális szerviz- és támogatási lehetőségekkel támogatja és tartja karban az Ön rendszereit.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a magyar lokalizációban a fentiektől eltérés lehetséges!

Gyártó:
Dell
Család:
Latitude
Modell:
E5520
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor típus:
Intel® Core™ i5 Processzor
Processzor számozás:
Mag neve:
Sandy bridge
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
4GB
Memória típus:
LPDDR3
Kérdésed van?
Háttértároló (HDD, SSHD)
HDD méret:
500GB
Tipus:
HDD, 7200rpm
Kérdésed van?
Videókártya (VGA)
Videókártya gyártó:
Intel
Videokártya típus:
HD Graphics 3000 (összehasonlítás)
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret:
15.6
Kijelző felbontás:
1366x768
Kijelző típus:
Anti-glare
Képarány:
16:9
Kérdésed van?
Operációs rendszer
Bit:
64 bit
Család:
Professional
Operációs rendszer:
Windows 7
Kérdésed van?
Garancia
Garancia időtartam:
3 év
Garancia típusa:
Helyszíni garancia
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB port:
4db USB 2.0
HDMI:
igen
eSata csatlakozó:
Igen
VGA kimenet:
Igen
Kártyaolvasó:
Igen
LAN:
10/100/1000
WLAN:
802.11 b/g/n
Bluetooth:
3.0
Express kártya foglalat:
Igen
Webkamera:
2.0 MP
HSDPA:
nem
Kérdésed van?
Egyéb jellemzők
Optikai meghajtó:
Igen
Szín:
Ezüst
jellemző:
Kétrétegű +/- DVD-író és olvasó
Akkumulátor cellaszám:
6 cellás
Chipkészlet:
Intel® HM65 Express
Billentyűzet:
+numerikus bill.
Audio:
HD Audio
Ujjlenyomat olvasó:
Nem
Tömeg:
2,80kg
Kensington zár:
igen
Rövid ismertető:
"DELL Latitude E5520 15.6"" HD Intel® Core™ i5 Processzor-2520M 2.50GHz 4GB 500GB, DVD-RW, Win 7 Prof 64bit, 6cell, Metál"
WLAN kapcsoló:
igen
Hangszóró:
Beépített sztereó hangszórók
Dokkolható:
igen
-
DELL VÁLASZOK
Hány év az alapjótállás? Jellemzően 3 év, de modelltől függ, hogy szerviz, vagy helyszíni garancia.
Hány évre terjeszthető ki a garancia? a vásárlást követő 4 és 5 évre
Mennyibe kerül 1, ill. 2 év kiterjesztés? típustól függ, érdeklődjön szervizeinknél
Belföldön vagy külföldön szervizelik a gépeket? belföldön, szervizek elérhetősége:
http://www.laptopjavitas.hu/contact/
Telefonszám: 20/404-22-42
Honosíttatható külföldön? igen, a Dell központ számán
Cserélhetők vagy bővithetők-e e a készülék alapegységei a garancia elvesztése nélkül? Igen, a Laptopszalon szervizpontjaiban
Mennyi garanciát biztosítanak az akkumulátorra? 12 hónap
Mi a teendő, ha a garanciális készülékem meghibásodott? Vegye fel a Laptopszalon szervizeivel a kapcsolatot! Szervizközpont száma: 20/404-2242
Hol érvényesíthető a laptopszalon +1 év garancia? A Laptopszalon bármely üzletében
Hol lehet beregisztrálni a Laptopszalon szolgáltatásaira? https://www.laptopszalon.hu/garanciaplusz
Milyen telefonszámon érhető el a Laptopszalon Hotline távsegítség? 20/801-0000
Hogy tudok futárt rendelni a meghibásodott laptophoz? http://www.laptopjavitas.hu/contact/futarrendeles/

Amennyiben Dell készüléked bővítését szakszervizeinkkel végezteted, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő alkatrész kerül beépítésre és még a gyári garancia sem veszik el. Bővítéssel kapcsolatos információt az alábbi elérhetőségeken kaphatsz https://www.laptopszalon.hu "Üzleteink" menüpont.

Tudtad, hogy a Dell termékekre kapott garancia nem korlátozódik kizárólag arra az országra, ahol a terméket vásároltad? A Dell honlapján a garancia néhány egyszerű lépéssel bármely másik országban is könnyen érvényesítő. Hasznos lehet külföldön vásárolt gépek vagy költözés esetén. részletek
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

Hordozhatóság 8/12
Tárolókapacitás 4/12
Felszereltség 10/12