részletes keresés

» HP 250 G4 M9S81EA#AKC laptop

M9S81EA#AKC

HP 250 G4 M9S81EA#AKC laptop

Gyártó: HP Processzor típus: Intel® Core™ i3 Processzor Processzor számozás: 4005U Memória méret: 4GB HDD méret: 1TB Videokártya típus: HD Graphics 4400 Kijelző méret: 15.6 Kijelző felbontás: 1366x768 Operációs rendszer: FreeDOS Garancia időtartam: 2 év Garancia típusa: Háztól-házig garancia Optikai meghajtó: Igen Szín: Fekete Tömeg: 2,10kg
65 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Maradjon mindig kapcsolatban a kedvező ár-érték arányú HP 250 noteszgéppel. A HP 250 Intel® technológiája, hasznos multimédia-eszközei és Windows 10 Pro operációs rendszere segítségével könnyedén végezheti munkáját. A tartós ház pedig megvédi a noteszgépet a mindennapi megpróbáltatások során.
  • A Windows 10 Pro vagy más operációs rendszerek elérhetők
Tartós, mobil kialakítás
Biztos lehet benne, hogy a HP 250 noteszgép akár útközben is megbirkózik a feladatokkal. A tartós ház megvédi noteszgépét, így megjelenése mindig olyan kifogástalan lesz, mint az Öné.

Üzleti felhasználásra
A Windows 10 Pro rendszer és az Intel® Core™ i3, i5, Pentium™ vagy Celeron™ processzorok3 segítségével magabiztosan viheti sikerre projektjeit.

Extra funkciók a teljesebb élményért
A számítógép- és érintőképernyő-gyártás területén globális vezető HP egy kívül-belül praktikus noteszgépet kínál, amely bármilyen perifériához csatlakoztatható, és minden üzleti igényét kielégíti.

Szolgáltatások
Semmi sem állhat az útjába
Biztosítsa üzlete jövőjét. A HP számítógépei a legteljesebb mértékig kihasználják a Windows 10 Pro1 nyújtotta lehetőségeket, így védelmet biztosítanak a modern biztonsági fenyegetések ellen, és maximalizálják a felügyeleti és termelékenységi szolgáltatásokat.
Felhőalapú informatikai felügyelet – egyszerűen
A HP Touchpoint Manager with Always On Remote Management6 egyetlen felhőalapú megoldásban kínál az ügyfelek számára egyszerű eszközöket és szolgáltatásokat az adatok és a biztonság felügyeletéhez.

A szórakoztatásra született
Legyen virtuális önmaga
Bizonyos dolgok csak szemtől szemben beszélhetők meg. A HP opcionális HD webkamerája mindig előnyös képet ad Önről a virtuális konferenciák során, még gyenge fényviszonyok mellett is.

Hallgassa! Nézze!
A legtöbbet hozhatja ki a virtuális konferenciákból. A DTS Studio Sound™ szoftver által nyújtott lenyűgöző térhatással, gazdag mélyhangzással és kristálytiszta párbeszédekkel életre keltheti munkáját.

Egyszerű adatátvitel
A kényelmes SD-kártyanyílás segítségével gyorsan elvégezheti adatai biztonsági mentését és átvitelét a HP 250 és más eszközök között.

Egyszerű, vezeték nélküli nyomtatás
Használja ki jobban munkaterületét. A HP ePrint megkönnyíti a vezeték nélküli nyomtatást, illesztőprogramok nélkül.
A Windows 10 Pro vagy más operációs rendszerek elérhetők
 
Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek frissített és/vagy külön megvásárolható hardvereket, illesztőprogramokat, szoftvereket, vagy BIOS frissítés igényelhetnek a Windows-funkciók teljes körű kihasználásához. A Windows 10 frissítése automatikus, és mindig engedélyezve van. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és idővel további követelmények vonatkozhatnak a frissítésekre. További információ: //www.microsoft.com. 
 
Lehet, hogy nem minden Windows-szolgáltatás érhető el, ha Windows 8 rendszert futtató számítógépet frissít. A rendszer további hardvereket, illesztőprogramokat, szoftvereket, firmware-eket és/vagy BIOS-frissítést igényelhet. Az új verzióra, például a nem Pro verzió a Pro és Media Center verzióra való frissítése további díjak fizetését teszi szükségessé. A frissítéssel kapcsolatos átfogó információkat a : www.windows.com/everywherewebhelyen tekintheti meg. 
 
Egyes alkalmazások külön vásárolhatók meg, az adott piactól függően. Egyes funkciókhoz a Windows 8.1 frissítése szükséges. Windows 8 rendszert futtató eszközök esetén a frissítés a Windows Áruházban érhető el. Windows 8.1 rendszert futtató eszközök esetén a frissítés a Windows Update szolgáltatással érhető el. Internet-hozzáférést igényel; díjfizetési kötelezettséggel járhat. A tápkapcsoló gomb egyes eszközökön érhető el, lehetséges, hogy a bemutatott eszközön nem található. 
 
Kérjük, ellenőrizze a termék specifikációit az Adatlap/Dokumentumok részben. Amennyiben a termék megfelel az EN 55022 A osztály követelményeinek, a készülék lakókörnyezetben történő használata (kedvezőtlen feltételek mellet) a TV/rádió adás interferenciáját okozhatja. 
 
A HP elkötelezett aziránt, hogy termékei vásárlói számára információkat bocsásson rendelkezésre a termékeiben felhasznált vegyi anyagokról, ahogyan az az olyan jogszabályoknak való megfelelés érdekében is szükséges, mint például a REACH (az Európai Parlament és Tanács 1907/2006/EC rendelete). Erre a termékre vonatkozó vegyianyag-jelentés az alábbi helyen található meg: www.hp.com/go/reach. 
 
Az Intel® Skylake-processzort vagy következő generációs szilikon lapkát használó, Windows 7 Professional, Windows 8 Pro vagy Windows 8.1 verzióra visszaállított Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 vagy Windows 10 Pro rendszerrel szállított HP-rendszerekre az alábbiak vonatkoznak: A rendszerben használt processzorral vagy lapkakészletekkel futó Windows ezen verzióját a Microsoft csak korlátozott mértékben támogatja. A Microsoft-támogatással kapcsolatos további információkért tekintse meg a Microsoft terméktámogatási ciklus GYIK szakaszát a //support.microsoft.com/lifecycle webhelyen.

Gyártó:
HP
Család:
250
Modell:
G4
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor típus:
Intel® Core™ i3 Processzor
Processzor számozás:
Mag neve:
Haswell
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
4GB
Memória típus:
DDR3L
Kérdésed van?
Háttértároló (HDD, SSHD)
HDD méret:
1TB
Tipus:
HDD, 5400rpm
Kérdésed van?
Videókártya (VGA)
Videókártya gyártó:
Intel
Videokártya típus:
HD Graphics 4400 (összehasonlítás)
jellege:
alaplapi integrált
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret:
15.6
Kijelző felbontás:
1366x768
Kijelző típus:
Anti-glare
Képarány:
16:9
Kérdésed van?
Operációs rendszer
Operációs rendszer:
FreeDOS
Kérdésed van?
Garancia
Garancia időtartam:
2 év
Garancia típusa:
Háztól-házig garancia
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB port:
2db USB 2.0 és 1db USB 3.0
HDMI:
igen
VGA kimenet:
Igen
Kártyaolvasó:
Igen
LAN:
10/100
WLAN:
802.11 b/g/n
Bluetooth:
4.0
Webkamera:
van
Kérdésed van?
Egyéb jellemzők
Optikai meghajtó:
Igen
Szín:
Fekete
jellemző:
DVD-író és olvasó +/-
Akkumulátor cellaszám:
3 cella
Billentyűzet:
numerikus résszel
Audio:
DTS® Sound™
Tömeg:
2,10kg
Jellemző:
31 Wattóra
Hangszóró:
Beépített sztereó hangszórók
Audio csatlakozók:
1db Combo audioaljzat
HEWLETT-PACKARD VÁLASZOK
Hány év az alapjótállás? Pavilion gépek esetében 1, 2, 3év / el- és visszaszállításos garancia
Hány év az alapjótállás? Minden, ami nem Pavilion, vagy helyszíni garanciával rendelkező gép 1, 2, 3év / szerviz garancia
Hány évre terjeszthető ki a garancia? max. a vásárlást követő 5 évre, bizonyos típusoknál
Vásárolható helyszíni (onsite) garancia? Igen
Mennyibe kerül 1, ill. 2 év kiterjesztés? kb. 10 ezer forint a +1 év garancia az olcsóbb típusokhoz, a drágábbakhoz, ill. helyszíni garancia esetén több, továbbá árfolyam függő
Belföldön vagy külföldön szervizelik a gépeket? belföldön
Központi telefonszám Pavilionok esetében 40/200-629
Központi telefonszám egyéb készülékek esetében 20/404-22-42
Kérhető-e világgarancia? igen
Ha igen, ez hol érvényes? ahol az adott típust forgalmazzák
Mennyi garanciát biztosítanak az akkumulátorra? 1 év
Mi a teendő, ha a garanciális készülékem meghibásodott? Vegye fel a Laptopszalon szervizeivel a kapcsolatot, vagy hívja a HP központot az 40/200-629-es számon!
Hol érvényesíthető a laptopszalon +1 év garancia? A Laptopszalon bármely üzletében
Hol lehet beregisztrálni a Laptopszalon szolgáltatásaira? https://www.laptopszalon.hu/garanciaplusz
Milyen telefonszámon érhető el a Laptopszalon Hotline távsegítség? 20/801-0000
Hogy tudok futárt rendelni garancián túli laptophoz, bővítéshez? http://www.laptopjavitas.hu/contact/futarrendeles/
Garanciális (nem Pavilion) készülékek leadhatóak: Laptopszalon Kft. szervizeiben:
http://www.laptopjavitas.hu/contact/

Amennyiben HP készüléked bővítését szakszervizeinkkel végezteted, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő alkatrész kerül beépítésre és még a gyári garancia sem veszik el. Bővítéssel kapcsolatos információt az alábbi elérhetőségeken kaphatsz: https://www.laptopszalon.hu "Üzleteink" menüpont.
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

3D teljesítmény 3/12
Hordozhatóság 8/12
Tárolókapacitás 8/12
Felszereltség 7/12

Videokártya összehasonlítás

Core™ Speed: 20 Pixel Shaders: 20
Shader Speed: 200 Memory Speed: 1100
Memory Bus: Process: nm
DirectX: 64/128 3DMark03 37082
3DMark05 3DMark06 4953n91