részletes keresés

» Lenovo Vibe P1 - PA1N0070RO - Dual SIM arany okostelefon

PA1N0070RO

Lenovo Vibe P1 - PA1N0070RO - Dual SIM arany okostelefon

Kategória: Okostelefon Gyártó: Lenovo Kijelző méret (col): 5.5 Kijelző típus: Kapacitív, multi-touch, IPS Operációs rendszer: Android Memória: 2GB Belső háttértár: 32GB Mobil Net: 4G/LTE
15 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Lenovo VIBE P1
AZ OKOSTELEFON FOLYTONOS HASZNÁLATRA.
  • Percek alatt feltölthető, rendkívül hosszan tartó akkumulátor
  • Menet közben fel tud tölteni más eszközöket is
  • Beépített biztonsági funkciók, ujjlenyomat olvasó
  • 4G-képes fejlett WiFi & audio
  • Nagyteljesítményű processzor és bővíthető tárhely
  • Nagy, edzett képernyő és alumínium tok

Extra hosszú akkumulátor üzemidő

Az erős 5000 mAh-s akkumulátorral felszerelt Lenovo Vibe P1 tökéletes választás az aktív életvitel mellé. Ha sok időt töltesz a közösségi oldalakon, sokat játszol vagy szimplán csak szeretsz beszélgetni az ismerőseiddel, ez az okostelefon nem fog visszatartani.

Gyorstöltés és USB útközbeni töltés

Van az a pont, amikor a VIBE P1 is képes lemerülni. Ekkor azonban mindössze 5 perc alatt feltöltheted annyira a készüléket, hogy további órákat tudj beszélgetni rajta. Sőt, az energiatakarékos kapcsolónak köszönhetően egy pöccintésre hosszabb ideig fog kitartani az akkumulátor. Az USB menet közbeni töltést más készülék töltésére is használhatod, de adatokat is megoszthatsz vele.

Biztonságra kész

Intelligens ujjlenyomat-olvasó segít az adatvédelemben és a biztonságosabb online vásárlásban. Képes más ujjlenyomatot is leolvasni, átadható családtagnak, barátnak.

Látványra lenyűgöző és hihetetlen erős

Az 5,5-os, full HD felbontású (1920 x 1080) kijelzőn kiváló minőségben élvezheted a képeket, videókat és játékokat. A Vibe P1 közel 180 fokos betekintési szöget biztosít, hogy barátaidnak is megmutathasd, amit te látsz a kijelzőn. Különleges edzett üvegből készült, nem karcolódik, nem reped.

Két kamera

A Vibe P1 13 MP-es hátlapi kamerája a szupergyors autofókusszal és a kétszínű LED vakuval biztosan elkapja az élet pillanatait éjjel és nappal is. Ráadásul az 5 MP-es előlapi kamerával tiszta minőségben élvezheted a videobeszélgetéseket.

Kivételes teljesítmény

A 64 bites Qualcomm® Snapdragon™processzor optimális egyensúlyt teremt a teljesítmény és az energiahatékonyság között. A 2 GB RAM-mal a Vibe P1 megerőltetés nélkül képes kezelni a leggyorsabb adatkapcsolatokat, a legújabb Android operációs rendszert, és a professzionális stílusú kamerafunkciókat is.

Lenyűgöző hang

A fejlett hangtechnológia kristálytiszta minőségű hanghívásokat garantál, a zárt hangkamra pedig jobb rezonanciáról és mélyebb basszus hangokról gondoskodik.

4G sebesség

A Vibe P1 a nagysebességű LTE (4G) hálózati kapcsolatot is támogatja, hogy a weboldalak, alkalmazások és játékok a legkiválóbb élményt nyújtsák neked. Rendelkezik gyorsabb, megbízhatóbb Wi-Fi élményt nyújtó Wi-Fi erősítő funkcióval is.

Bővíthető tárhely

A belső tárhely microSD-kártyával további 128 GB-tal bővíthető, így bőséges helyet kapsz fényképeid, videóid és zeneszámaid tárolásához.

Két SIM-kártyás konfiguráció

A két SIM-kártyás konstrukció több előnyt is rejt magában: a magánélet és a munka szétválasztásának lehetősége vagy külföldi utazás során a drága roaming költségek elkerülése. A két SIM-kártyás konstrukció költséghatékony telefonálást is lehetővé tesz a különböző szolgáltatók legkedvezőbb tarifáinak kihasználásával.

Android™ 5.1, Lollipop

Az Android™ Lollipop operációs rendszer megannyi új funkciót, vizuális javításokat és számos rendszerbeli fejlesztést foglal magában, melyekkel a rendszer gyorsabbá, hatékonyabbá vált, valamint jobban kíméli az akkumulátort is. Továbbá kedvenc Google alkalmazásaid is tökéletesen futnak rajta.

5,5"
Lenovo Vibe P1 okostelefon

Kategória:
Okostelefon
Gyártó:
Lenovo
Modell:
Vibe P1
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret (col):
5.5
Kijelző felbontás:
1920x1080
Kijelző típus:
Kapacitív, multi-touch, IPS
Kérdésed van?
Platform
Chipset:
Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 Quad-Core™ 1.7 GHz
GPU:
Adreno 405
Operációs rendszer:
Android
OS Verzió:
Igen
Kérdésed van?
Memória
Memória:
2GB
Belső háttértár:
32GB
Memória bővítés:
MicroSD-128GBig
Kérdésed van?
Kamera
Fő kamera:
13 MP
Kérdésed van?
Selfie kamera
Selfie kamera:
5 MP
Kérdésed van?
Adatkommunikáció
Mobil Net:
4G/LTE
Wi-Fi:
802.11ac
Bluetooth:
4.1
GPS:
A-GPS
NFC:
igen
Infra:
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Kérdésed van?
Biztonság
Face ID:
igen
Kérdésed van?
Kialakitás
Szín:
Arany
Súly:
189 g
USB típusa:
microUSB 2.0
Kérdésed van?
Garancia
Garancia:
1 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide