részletes keresés

» Lenovo Vibe S1 - PA200034RO - Dual SIM kék okostelefon

PA200034RO

Lenovo Vibe S1 - PA200034RO - Dual SIM kék okostelefon

Kategória: Okostelefon Gyártó: Lenovo Kijelző méret (col): 5 Kijelző típus: Kapacitív, multi-touch, IPS Operációs rendszer: Android Memória: 3GB Belső háttértár: 32GB Mobil Net: 4G/LTE Akkumulátor mérete: 2500mAh
1 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Lenovo VIBE S1

ELEGÁNS, STÍLUSOS, KÖZÖSSÉGI MÉDIÁS OKOSTELEFON.

  • Új korszakot nyitó egyedülálló dupla szelfi kamera 
  • Teljes rugalmasságot adó többféle felvételi mód 
  • Lekerekített fém keret és ultravékony profil 
  • Brilliáns hátlapi kamera nagy fényérzékenységű szenzorral 
  • Nagy memória, bővíthető tárhely 
  • Gyöngyfehér és éjkék színben

Egyedülálló dupla szelfi kamera

A Lenovo Vibe S1 okostelefonnal a figyelem középpontjába kerülsz. A 8 MP-es F2.2 kamera BSI érzékelővel elsőrangú, éles minőségű képet ad, a mélységélesség elemzésben összedolgozik a 2 MP-es kamerával. Ez eddig nem létező kreatív lehetőségek előtt nyitja meg az utat, amilyen az egyérintéses újrafókuszálás és a háttér csere is. Sőt, mi több, a többféle felvételi mód a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja. A szépítő funkcióval mindenki fiatalnak látszik, a kézmozdulatokkal és hangutasításokkal biztos lesz a kéz, a torzítás ellenes komponensek tökéletes egyensúlyba hozzák a szelfit.

Arra tervezték, hogy kitűnj vele

A Vibe S1 szemgyönyörködtető látvány. Az előlapi Gorilla® Glas 3 üvegből készült kijelző a eltünteti a tükröződést, lágy, gazdag a képernyő képe, de az erősséget nem adja alább. Elegáns külsőt kölcsönöz ezen kívül az S1-nek az ívelt üveg hátsó lap és a prémium kerekített fém keret, amivel kitűnsz a tömegből. Mindössze 132 gramm, a karcsú okostelefon pihekönnyű a zsebben.

Brilliáns felvételek gyenge fényben

A Vibe S1 már gyenge fényben is gond nélkül készít felvételeket. Szenzációs képek készülnek a 13 megapixeles F2.2 hátlapi kamerával, a nagy fényérzékenységű BSI érzékelővel és a fázisérzékelő autofókusszal (PDAF). Az érzékelő ezzel több információt gyűjthet, ami drámaian megnöveli a fókuszálási sebességet.

Harmonikusabb színárnyalatok

A színárnyalatokat a környezeti fény, fényerő és hőmérséklet alapján optimalizáló, kétszínű vakuval rendelkező Vibe S1 új szintre emeli az okostelefonos fényképezést.

Vibráló látvány

A Vibe S1 440ppi-s 5,0 teljes HD kijelzővel rendelkezik, minden fényképet, videót éles minőségben mutat meg, még fényes napsütésben is.

Android™ 5.0, Lollipop

Az Android™ Lollipop operációs rendszer megannyi új funkciót, vizuális javításokat és számos rendszerbeli fejlesztést foglal magában, melyekkel a rendszer gyorsabbá, hatékonyabbá vált, valamint jobban kíméli az akkumulátort is. Továbbá kedvenc Google alkalmazásaid is tökéletesen futnak rajta.

Hihetetlen memória és tárolás

A 3 GB-os memória és a 32 GB-os tárhely, ami mikro-SD kártyával további 128 GB-tal növelhető, elég, hogy elférjen rajta minden fénykép, zene, játék és videó.

Lenovo DOit alkalmazások

Az előretelepített alkalmazásokkal többet tud az S1. A SHAREit alkalmazással például gyorsan, hálózati költségek és Wi-Fi kapcsolat nélkül oszthatsz meg fájlokat más számítógépekkel, okostelefonokkal és egyéb készülékekkel. A SYNCit alkalmazással biztonsági mentést készíthetsz a névjegyekről, SMS-üzenetekről és hívásnaplókról, és azokat szükség szerint visszaállíthatod a készülékeden.

Villámgyors adatkapcsolat

Azontúl, hogy az LTE (4G) hálózati kapcsolatot és a Bluetooth® 4.1 LE kapcsolatot is támogatja, a Vibe S1 akár 150 Mbps sebességű letöltést is biztosít: így a weboldalakat, alkalmazásokat és játékokat a legkiválóbb minőségben érheted el.

Két SIM-kártyás konfiguráció

A két SIM-kártyás konstrukció több előnyt is rejt magában: a magánélet és a munka szétválasztásának lehetősége, külföldi utazás során a drága roaming költségek elkerülése, vagy költséghatékony telefonálás a különböző szolgáltatók legkedvezőbb tarifáinak kihasználásával.


Kategória:
Okostelefon
Gyártó:
Lenovo
Modell:
Vibe S1
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret (col):
5
Kijelző felbontás:
1920x1080
Kijelző típus:
Kapacitív, multi-touch, IPS
Kérdésed van?
Platform
Chipset:
Mediatek MT6752
Operációs rendszer:
Android
OS Verzió:
Igen
Kérdésed van?
Memória
Memória:
3GB
Belső háttértár:
32GB
Memória bővítés:
MicroSD-128GBig
Kérdésed van?
Kamera
Fő kamera:
13 MP
Kérdésed van?
Selfie kamera
Selfie kamera:
8 MP + 2 MP
Kérdésed van?
Adatkommunikáció
Mobil Net:
4G/LTE
Wi-Fi:
802.11n
Bluetooth:
4.0
GPS:
A-GPS
NFC:
igen
Infra:
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Kérdésed van?
Biztonság
Face ID:
igen
Kérdésed van?
Akkumulátor
Akkumulátor mérete:
2500mAh
Kérdésed van?
Kialakitás
Szín:
Kék
Súly:
132 g
USB típusa:
microUSB 2.0
Kérdésed van?
Garancia
Garancia:
2 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide