részletes keresés

» Lenovo Vibe S1 Lite - PA2W0032RO - Kék

PA2W0032RO

Lenovo Vibe S1 Lite - PA2W0032RO - Kék

Kategória: Okostelefon Gyártó: Lenovo Kijelző méret (col): 5 Kijelző típus: IPS Operációs rendszer: Android Memória: 2GB Belső háttértár: 16GB Mobil Net: 4G/LTE Ujjlenyomatolvasó: Dinamikus Akkumulátor mérete: 2700mAh Szín kategória: Igen
1 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Lenovo VIBE S1 Lite

STÍLUSOS OKOSTELEFON ÉJSZAKAI SZELFIKHEZ

A stílusos ergonomikus Vibe S1 Lite okostelefonnal - még a sötétben is - a figyelem középpontjába kerül. A szelfi vakuval felszerelt 8 MP-es előlap kamerájával tökéletes szelfiket készít éjjel is. Nagyteljesítményű processzorával és 4G csatlakoztathatóságával ez az Android telefon biztosan megfelel minden multimédiás igényének.

Már gyenge fényben is gond nélkül készíthet tökéletes szelfiket

A Lenovo Vibe S1 Lite okostelefonnal még a sötétben is a figyelem középpontjába kerülsz. 8 megapixeles előlapi kamerája a nagy fényérzékenységű BSI érzékelővel és a torzítás kiküszöbölése érdekében beépített ötrészes objektívvel kifejezetten sötét és gyenge fényben történő szelfikészítésre készült. A 13 megapixeles hátlapi kamera ráadásul fázisérzékelő autofókusszal (PDAF) és kettős hátsó LED CTT vakuval rendelkezik.

Ergonomikus kialakítás, kényelmes érzet

A Vibe S1 Lite egy csodálatos szépség. Az ergonomikusan kialakított ívelt hátsó lap elegáns külsőt kölcsönöz az S1 Lite-nak, amivel kitűnhet a tömegből. Mindössze 129 gramm, az elegáns okostelefon kényelmesen elfér a kézben és pihekönnyű a zsebben.

Vibráló látvány

A Vibe S1 Lite 440ppi-s 5,0 széles látószögű HD-kijelzővel rendelkezik Minden fényképet, videót éles minőségben mutat meg, még fényes napsütésben is. Ez az okostelefon játékhoz is ideális.

Lenyűgöző 4G csatlakoztathatóság és kettős SIM

Azontúl, hogy az LTE (4G) hálózati kapcsolatot és a Bluetooth® 4.0 LE kapcsolatot is támogatja, a Vibe S1 Lite akár 150 Mbps sebességű letöltést is biztosít: így a weboldalakat, alkalmazásokat és játékokat a legkiválóbb minőségben érheti el. Ráadásul, ha szereti szétválasztani a munkát a magánélettől, akkor a kettős SIM kártyának köszönhetően egyetlen okostelefonnal két telefonszámot is használhat.

Egész napon át tartó akkumulátor

A 2800 mAh-s lítium-polimer akkumulátorral felszerelt Vibe S1 Lite tökéletes választás az aktív életvitelhez. Ha sok időt tölt a közösségi oldalakon, sokat játszik, vagy csak szeret beszélgetni az ismerőseivel, ez az okostelefon nem fogja visszatartani.

Kivételes teljesítmény

A Vibe S1 Lite 64 bites, nyolcmagos MediaTek ® MT6753 processzora optimális egyensúlyt teremt a teljesítmény és az energiahatékonyság között. A processzor teljesítményéhez 2 GB-os RAM társul, így az okostelefon minden elhúzásra fénysebességgel reagál és a grafikailag legintenzívebb 3D játékokat is könnyedén kezeli.

Android™ 5.1, Lollipop

Az Android™ Lollipop operációs rendszer megannyi új funkciót, vizuális javításokat és számos rendszerbeli fejlesztést foglal magában, melyekkel a rendszer gyorsabbá, hatékonyabbá vált, valamint jobban kíméli az akkumulátort is. Továbbá kedvenc Google alkalmazásai is tökéletesen futnak rajta.

Hihetetlen memória és tárolás

A 2 GB-os és 16 GB-os beépített tárhely - ami egy 32 GB-os mikro-SD kártyával bővíthető - elég, hogy elférjen rajta minden fénykép, zene, játék és videó, bármerre is vezesse az útja.


 
Lenovo Vibe S1 Lite: élénk, 5,0-os HD kijelző

Kategória:
Okostelefon
Gyártó:
Lenovo
Család:
VIBE
Modell:
S1 Lite
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret (col):
5
Kijelző felbontás:
1920x1080
Kijelző típus:
IPS
Kérdésed van?
Platform
Chipset:
MediaTek MT6753, Octa Core™ 1,3 GHz
GPU:
Mali-T720 MP3
Operációs rendszer:
Android
OS Verzió:
Igen
Kérdésed van?
Memória
Memória:
2GB
Belső háttértár:
16GB
Memória bővítés:
microSD
Kérdésed van?
Kamera
Fő kamera:
13 MP
Kérdésed van?
Selfie kamera
Selfie kamera:
8 MP
Kérdésed van?
Adatkommunikáció
Mobil Net:
4G/LTE
Wi-Fi:
802.11n
Bluetooth:
4.0
Kérdésed van?
Biztonság
Ujjlenyomatolvasó:
Dinamikus
Kérdésed van?
Akkumulátor
Akkumulátor mérete:
2700mAh
Vezetékes felvett teljesítmény:
Dinamikus
Kérdésed van?
Kialakitás
SIM-foglalat:
Igen
Szín kategória:
Igen
Méret:
145 x 71 x 8,6 mm
Súly:
129 g
Kérdésed van?
Egyéb
Egyéb funkciók:
DUAL Sim
Kérdésed van?
Garancia
Garancia:
1 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide