részletes keresés

» D-Link Vezetéknélküli router N150

GO-RT-N150

D-Link Vezetéknélküli router N150

Gyártó: D-Link Típus: WIRELESS N 150 EASY ROUTER Szabvány: 802.11 b/g/n Portok száma: 1x WAN (100Mbps) + 4x LAN (100Mbps) Titkasíthatóság: WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK, 64/128/152-bit WEP Tűzfal: NAT Garancia: 2 év szervízben 3G támogatás: Nincs
17 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

A Wireless N150 Easy Router (GO-RT-N150) egy kicsi, de nagyteljesítményű vezeték nélküli router szélessávú Internet kapcsolatod megosztására. Csatlakoztasd szélessávú modemedhez, indítsd el böngésződből a Beállítás Varázslót, és haladj végig magyarul a konfigurációs lépéseken. Mindegy, hogy éppen böngészni szeretnél vagy csak elindítanál egy videót a kanapéd kényelméből a laptopodon, a Wireless N 150 Easy Router folyamatos kapcsolatot biztosít otthonodban.

Gyors és megbízható otthoni hálózat

A Wireless N150 Easy Router akár 150Mbps sebességű Wi-Fi hálózatot biztosít. Ez elegendő a böngészés mellett fájlok villámgyors küldésére vagy akár online játékokhoz is. A beépített antenna a lakás bármely pontján biztosítja a folyamatos kapcsolathoz szükséges lefedettséget kieső pontok nélkül. 

Rugalmas csatlakozási lehetőség eszközeid számára

Mindegy, hogy asztali számítógéppel vagy laptoppal, okostelefonnal vagy tablettel szeretnél csatlakozni, a Wireless N150 Easy Router folyamatos Internet kapcsolatot biztosít. A négy 10/100Mbps Fast Ethernet portot használhatod a vezetékes hálózati eszközök csatlakoztatására, míg az összes Wi-Fi készüléked a lakás bármely pontjáról csatlakozhat a router Wi-Fi felületéhez. Végezd el otthoni feladataid asztali számítógépeden, játssz játékkonzolodon vagy böngéssz a videómegosztó oldalakon okostelefonodról - a Wireless N150 Easy Router minden készüléked számára biztosítja az Internet elérését. 

Egyszerű beállítás, egyszerű biztonság

Az Internet kapcsolat megosztása nem lehet bonyolult feladat - nyiss meg egy web böngészőt, indítsd el a Beállítás Varázslót, majd kövesd lépésről lépésre a magyar nyelven megjelenő utasításokat. Hozz létre egy biztonságos hálózatot egyetlen gombnyomással a Wi-Fi Protected Setup funkciónak köszönhetően külön egyedi beállítások vagy generált jelszavak beírása nélkül is.

Modern, egyedi kivitel

A Wireless N150 Easy Router egyedi kivitelének köszönhetően nem kell azt elrejtened a kütyüs sarokba. A portokat és csatlakozókat hátul elrejtő kis fekete készüléket elhelyezheted akár a TV mellett is.


Gyártó:
D-Link
Típus:
WIRELESS N 150 EASY ROUTER
Szabvány:
802.11 b/g/n
Portok száma:
1x WAN (100Mbps) + 4x LAN (100Mbps)
Titkasíthatóság:
WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK, 64/128/152-bit WEP
Tűzfal:
NAT
Garancia:
2 év szervízben
3G támogatás:
Nincs
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide