részletes keresés

» Intel® Anti-Theft előfizetés - 1év

INTELATSERVICE_asus

Intel® Anti-Theft előfizetés - 1év

16 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Mi is az Intel® Anti-Theft technológia?

Az Intel® Anti-Theft technológia (Intel® AT) egy olyan tipikusan ultrabookokban és üzleti notebookokban elérhető adatvédelmi technológia, mely képes észlelni az eszköz ellopását vagy elvesztését, majd meggátolni a készülék és a rajta lévő adatok használatát illetéktelenek számára. Sok helyen helytelenül lopásvédelemnek vagy lopásellenes technológiának nevezik, holott ezek félrevezető elnevezések, hiszen a lopást vagy elvesztést a technológiával nem lehet meggátolni, csupán használatával megnövelni az ellopott vagy elvesztett notebook visszaszerzésének esélyét.
A technológia működése

Az Intel® Anti-Theft technológia használatához a következő feltételeknek kell megfelelni:
  • erre alkalmas notebookkal vagy ultrabookkal kell rendelkezni,
  • a notebook vagy ultrabook BIOS-ában be kell kapcsolni a technológiát,
  • Windows 7 vagy Windows 8 operációs rendszerrel kell rendelkezni,
  • érvényes e-mail címmel szükséges rendelkezni,
  • be kell regisztrálni a //atservice.intel.com weboldalon az Intel® Anti-Theft szolgáltatásra egy kóddal, mely kódot az Intel® kódkártya formájában teszi elérhetővé az Ön számára.

Letiltási lehetőségek
Távoli letiltás böngészőből Ha a tulajdonos észreveszi, hogy notebookját elveszítette vagy idegen kezekbe került, egy másik, internetes számítógépről azonnal letilthatja az eszköz használatát. Ilyenkor bármilyen böngészőn keresztül a tulajdonos be tud jelentkezni a saját profiljába, majd innen egy ún. méregpirula kiküldésével tudja blokkolni a készülék működését. A méregpirula akkor fog aktiválódni, amikor az illetéktelen felhasználó bekapcsolja a számítógépet és internetre csatlakoztatja azt.

Távoli letiltás mobiltelefonról
A méregpirula kiküldése mobiltelefonról is lehetséges egy biztonsági sms küldésével. Ez a módszer akkor működőképes, ha a notebookban található 3G/HSDPA modem és a helyi mobilszolgáltató támogatja azt.

Időzített letiltás
További működési mód az időzített aktiválás. Itt eltulajdonítás esetén nincs szükség internet elérésre. Ebben az esetben a tulajdonos feltételezi, hogy bizonyos időközönként (például minden nap) hálózaton használja a gépét, ilyenformán gépe kapcsolatban van az Intel® Anti-Theft szerverrel. Ha például két napig nincs internet kapcsolat a notebookon (mert ellopták), akkor a notebook nem tud szinkronizálni az Anti-Theft szerverrel, így a méregpirula automatikusan aktiválódik, és a notebook blokkolja saját magát.
A gép blokkolt állapotában a tolvaj sem BIOS-ig, sem operációs rendszerig nem tud eljutni az indítás során, csak a fekete-fehér képernyőn látja a tulajdonos előre beállított üzenetét, hogy például visszavásárolná a gépet. Ha a tulajdonos szembesül evvel a képernyővel, ugyanitt be tudja írni a saját kódját evvel feloldva a gépet.
Hardveres titkosítás alkalmazása esetén az eltulajdonított készülék merevlemeze más gépbe átszerelve sem használható, az azon lévő adatok nem elérhetők, így csupán a gépet alkatrészeire lehet szétbontani.

Helyreállítás
A blokkolt notebook induló fekete-fehér képernyőjén a jogos tulajdonos személyes helyreállítási üzenete és elérhetősége jelenik meg, mely jobb belátásra térítheti a tolvajt vagy segítheti a megtaláló személyt a készülék visszajuttatásában. A notebook visszaszerzése esetén a tulajdonos saját jelszavát be tudja írni, és így deaktiválja a méregpirulát. Ugyanezt képes megtenni távolról, egy másik számítógépről, ha böngészővel a saját profiljába bejelentkezik.

Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide