részletes keresés

Laptopszalon Szolnok

Laptopszalon bármerre is jár!


Szolnokon sem kell nélkülöznöd a Laptopszalon kínálatát, hiszen a webáruházon keresztül is könnyedén vásárolhatsz, ráadásul mostantól akár hitelkérelmed is intézheted online!


Sőt, ha a Laptopszalon megújult webáruházában böngészünk számtalan kényelmünket szolgáló újítással is fokozódik a vásárlás élménye.  Nem csak látványvilágát tekintve vonzó az oldal, de áttekinthetősége és funkció gazdagsága is lenyűgözi a látogatót.

Az általános leírásokon túl, a paraméterlista segítségével lehetőség van az egyes termékek összehasonlítására, a képgaléria és a kicsomagolás videók pedig vizuális rásegítő erejükkel is mind-mind a döntés folyamatát segítik.
A honlapon belüli navigációt is megkönnyítik a jól strukturált, könnyen végigkövethető menüpontok, így az amúgy kiemelkedő termék választék is könnyen átlátható.
A webáruház modern, ámde letisztult felületével valóban könnyen áttekinthetővé teszi a böngészést az egyes termékek között, így nem fordulhat elő, hogy belezavarodsz a keresgélésbe.

Az intelligens keresőrendszer segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatod az áhított terméket, mindemellett nem utolsó sorban, olyan részletes információkkal gazdagodsz, hogy biztosan nem kerüli el semmi sem a figyelmed.

Az interaktív gyorsmenü segítségével a kosártól az ajánlott kiegészítőkig minden könnyedén elérhető, így már nincs is más dolgod, minthogy kényelmesen hátradőlve, várd, hogy a megrendelt termék otthonodba érkezzen.

Ne feledd, már kanapédon hátradőlve is intézheted hiteligénylésed! További információk: http://www.laptopszalon.hu/online_hitel

Mi többet adunk!  

A Laptopszalonban lehetőséged van, hogy új laptopodhoz a gyári garancia idő felett plusz egy év garancia kiterjesztést vásárolj! Az esetleges  meghibásodásokat pedig a Laptopszalon szervizének magasan képzett szakemberei kezelik. Ráadásul ezen garanciához el- és visszaszállításos(pick and return) szolgáltatást nyújtunk. RészletekA nettó 50.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás Magyarország területén ingyenes!
A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, és általában a megrendelést követő munkanap 8-17h között. Amennyiben nem sikerül a kézbesítés, a második kézbesítési kísérlet is ingyenes. Részletek
 

Online rendelnél, de tartasz tőle, hogy milyen lesz a termék élőben?  A Laptopszalon webáruházán keresztül történő rendeléskor mostantól akár 8 nap helyett, 14 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól!* Nyugodtan meggyőződhetsz róla, hogy a készülék megfelel az igényeidnek, hiszen két hétig még meggondolhatod magad! Használd ki az online vásárlás nyújtotta előnyöket a 14 napos vásárlástól való elállás lehetőségével! Az elállás joga csak fogyasztót illet meg. Részletek


Hogyha nálunk vásárolsz laptopot és az első 6 hónapon belül behozod pécsi szervizünkbe a készüléked  díjmentesen átvizsgáljuk és kitisztítjuk! Mindösszesen a nálunk történt vásárláskor kapott számlát kell felmutatnod, amely igazolja, hogy 6 hónapon belül vásároltad a készüléked. RészletekA pixelhiba az LCD képernyők jellegzetes meghibásodása, amely során egy vagy több pixel nem tudja megfelelően változtatni a színét.
Erre az esetre nyújt biztonságot a Laptopszalon Pixelhiba Garancia. Pixelhiba esetén díjmentesen kicseréljük a készüléket, amennyiben a kijelzőjén hibás pixelt vagy szubpixelt tapasztalsz. Az átvételétől számított 15 nap áll rendelkezésre a pixelhiba bejelentésére. A garancia-vásárlás fejében mi vállaljuk, hogy díjmentesen elszállítjuk a pixelhibás gépet és kivisszük az újat. Ilyen esetben pedig a 15 nap természetesen újra indul. Részletek:Sokat használod laptopod és félsz, hogy valami baj éri, leöntöd esetleg leejted? Vagy attól tartasz, hogy betörnek és ellopják? Miért ne kötnél rá biztosítást? Erre a legjobb megoldás a Genelektronik Laptop biztosítás!
Légy előrelátó! Ne hidd, hogy csak felesleges kiadás a biztosítás, hiszen bármikor megtörténhet a baj és akkor a kár sokkal nagyobb lehet, mint a biztosítási díj. Részletek:

 

Hiteligénylés egyszerűen, akár már online is a Laptopszalonban!
 A Laptopszalonban az áruhitelre történő vásárlás még egyszerűbbé vált! A Cetelem Bank vásárlóink részére már online hitelügyintézést is lehetővé tesz. Az online hiteligénylésről és az üzleteinkben igényelhető hitelkonstrukciókról részletesen tájékozódhatsz weboldalunkon illetve kérdéseid esetén ügyintéző kollégáink is készséggel állnak rendelkezésére: 0672/512-538 
 
 
Még több részletet szeretnél megtudni a kiszemelt készülékről? Kérdésed van a vásárlással kapcsolatosan? Vagy kíváncsi vagy, hogy másoknak milyen tapasztalataik vannak az adott termékről? Akkor itt az alaklom! Menj biztosra Facebook Ügyfélszolgálatunkkal! Részletek:
A Laptopszalonban mindig van minek örülni! Csapj le a szuper áru termékek egyikére a Happy Hours akciókeretében! Óránként cserélődnek a gépek, érdemes résen lenni, hiszen hihetetlenül kedvező áron lehet notebookot vásárolni! Részletek:

Öregnek érzed laptopod? Vagy túl nagynak utazáshoz esetleg túl kicsinek otthoni használatra? Újra cserélnéd, de nem tudod hogyan? Segítünk. Vásárold meg új laptopod kedvező áron, használt laptop beszámítással. Részletek: