részletes keresés

» Asus (Google) Nexus 7 (2013) nexus7_2013 tablet

nexus7_2013

Asus (Google) Nexus 7 (2013) nexus7_2013 tablet

Gyártó: Asus (Google) Processzor: Qualcomm Snapdragon S4 Pro, 1.5GHz Quad Core™ Krait Rendszermemória: 2GB Belső háttértár: 16GB Grafikus vezérlő: Adreno 320 (400MHz) Kijelző méret: 7,02 col GPS: igen Operációs rendszer: Android 4.3 Jelly Bean Szín: Fekete
28 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Erős, hordozható és pont arra készült, amire igazán szükség van
 
  • Több mint 2,3 millió képpont egy 7 hüvelykes képernyőben: az eredmény ultra magas, 323 képpont/hüvelykes felbontás és lenyűgöző látvány Full HD-ben
  • Az új, vékony kialakítás javítja a kényelmet és a hordozhatóságot, a keskeny kávának köszönhetően pedig könnyen tartható egy kézben is
  • A hordozhatósághoz lett tervezve: csupán 290 g és ultravékony, csupán 8,65 mm vastag
  • Négymagos teljesítmény: Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor és 2 GB RAM a zökkenőmentes, válasz kész működéshez
  • Fényképek és videók két HD kamerával: elöl 1,2, hátul 5 megapixeles
  • Moziszerű sztereó térhatás: A Fraunhofer Cingo mobil audiotechnológiája az 5.1 csatornáshoz hasonló, virtuális térhatású hanghoz, akár fejhallgatóval, akár anélkül
  • Gyors, kétsávos Wi-Fi a villámgyors internetkapcsolathoz. Mindig és mindenütt kapcsolatban

Vékonyabb, könnyebb és gyorsabb – az új Nexus 7 a teljesítmény, a hordozhatóság és a sokoldalú funkcionalitás tökéletes keverékét kínálja a világ legélesebb, 7 hüvelykes képernyőjével.

Felmarkolható csoda
Intelligens, karcsú és lélegzetelállító


A letisztult, egyszerű formaterv egy vékony kávájú, karcsú házból áll, amely lágy fogású, matt hátlapot kapott. Kényelmesen elfér a kézben, miközben a gyönyörű, 7 hüvelykes képernyő életre kelti a világot és a szórakozást.

Könnyebb, mégis tovább bírja

A csupán 290 grammos, vadonatúj Nexus 7 elég könnyű ahhoz, hogy bárhová el lehessen vinni, és kényelmesen befér nemcsak a táskákba és hátizsákokba, de akár a nagyobb farzsebekbe is. Az akár 9 órányi HD videolejátszásra és 10 órányi webböngészésre vagy olvasásra is képes készülék remekül bírja a nap végéig, a beépített vezeték nélküli töltés pedig azt jelenti, hogy csak le kell tölteni, és bármikor fel lehet kapni, ha menni kell.

Csatlakozás mindenhonnan

A kétsávos Wi-Fi -vel mindenütt garantált a szórakozás – és a kapcsolat.

Szemkápráztató teljesítmény
Az eddigi legélesebb 7 hüvelykes képernyő


A világ legnagyobb felbontású, 7 hüvelykes képernyője több mint 2,3 millió képpontot ad az ember kezébe. A hüvelykenként 323 képpont azt jelenti, hogy a megjelenített szöveg élesebb, mint a legtöbb nyomtatott szöveg, a képek élénkebbek, mint a legjobb minőségű fotómagazinban, a filmek pedig Full HD felbontásban kelnek életre.

Gyors és zökkenőmentes

Az ASUS által gyártott Nexus 7 komoly teljesítményre képes. A négymagos Qualcomm® Snapdragon™ S4 Pro processzorral és a 2 GB RAM-mal minden gyorsabban fut. A nagy teljesítményű képkirajzolás pedig arról gondoskodik, hogy a 3D-s grafikák is akadás mentesek, dinamikusak legyenek.

Hangokba burkolózva

A Nexus 7-ben egy sztereó hangszórópár található, amelyet a Fraunhofer (az MP3 formátum feltalálói) által kidolgozott virtuális térhatás-technológia tesz még gazdagabbá és magával ragadóvá. A legegyszerűbb, ha a saját fülével győződik meg a finoman hangolt hangerőnövelő technológiáról, amely élesebbé és a fülnek kellemesebbé teszi a beszéd- és egyéb hangokat.

Ragadjon meg minden pillanatot

A videokonferenciák és a négyszemközti beszélgetések a családtagokkal és ismerősökkel minden eddiginél zökkenőmentesebben folyhatnak. Az 1,2 megapixeles előoldali és az 5 megapixeles, auto fókuszos, f/2,4-es rekeszű hátoldali kamerával minden pillanat megörökíthető nagyszerű, részletgazdag fényképeken vagy éles, Full HD felbontású videókon..

Minden, amit szeret, ahogyan szereti
A Google legjobbjai


A Nexus 7 a kedvenc Google-alkalmazásokkal – Chrome, Gmail, YouTube, Hangouts és Google Now – együtt érkezik, úgyhogy bárhová is vesse a sors, nem jelenthet gondot a kapcsolat, a böngészés, a megosztás és a szórakozás. S mivel a Google-alkalmazásokat a felhők használatához tervezték, így minden egyszerűen elérhető és zökkenőmentesen működik a telefonon, táblagépen és a számítógépen egyaránt. Vagyis minden elérhető, amire csak szüksége lehet, amikor csak szüksége van rá.

Androidra épül

Az új Nexus 7 az első olyan táblagép, amelyet Android 4.3 operációs rendszerrel, a világ legnépszerűbb operációs rendszerének legfrissebb változatával szállítanak – így gyors, szórakoztató, és pillanatok alatt birtokba vehető. A táblagép megosztható az ismerősökkel és családtagokkal is: mindenki saját, testre szabható területet kap, saját kezdőképernyővel, háttérképpel, alkalmazásokkal, tárolókapacitással és még sok-sok mással. Szabályozható az alkalmazások és a tartalom elérése is, így a családtagok számára megfelelő élmény alakítható ki.

Készen a játékra is

A Nexus 7-tel játszani is nagyszerűen lehet. Ne fogja hát vissza magát a népszerű játékokban, mint a Prince of Persia, az Asphalt 8 vagy a Riptide GP 2: döntse, érintse, nyomja a készüléket, de ne érje be a győzelemnél kevesebbel. A vadonatúj Play Games alkalmazás segít számon tartani a sikereket, játszani az ismerősökkel, vagy épp másokkal a világ túloldaláról, illetve felfedezni új, izgalmas játékokat. Most pedig, hogy egyre szaporodnak a táblagépekre optimalizált alkalmazások, mint a Flipboard, az Expedia vagy épp a Fancy, egész biztosan Ön is megtalálja a maga kedvére valókat, és hisszük, hogy sok öröme lesz bennük.

Kuporodjon a fotelba a világ legnagyobb e-könyv választékával, hallgasson meg milliónyi zeneszámot az All Accesszel, vagy merüljön el a sokezernyi film és tévéműsor között a Google Playen. 

Gyártó:
Asus (Google)
Család:
Nexus
Model:
7 (2013)
Processzor:
Qualcomm Snapdragon S4 Pro, 1.5GHz Quad Core™ Krait
Rendszermemória:
2GB
Belső háttértár:
16GB
Grafikus vezérlő:
Adreno 320 (400MHz)
Kijelző méret:
7,02 col
Érintő Képernyő:
kapacitív, multi-touch
Kijelző típusa:
FHD IPS Karcálló (1920 x 1200 pixel felbontás, 323 ppi)
Előlapi kamera:
1.2MP
Hátlapi kamera:
5MP autofókusz
WLAN:
Dual-band Wi-Fi (2.4G/5G) 802.11 a/b/g/n
Bluetooth:
4.0
GPS:
igen
Beépített szenzorok:
Giroszkóp, Gyorsulásmérő, Iránytű, Fényérzékelő
Operációs rendszer:
Android 4.3 Jelly Bean
Felhasználói felület:
Gyári (Stock) Android
Kérdésed van?
Egyéb
HDMI:
igen
Tárhely bővítés:
Nem bővíthető
USB:
1db micro USB 2.0
Audio csatlakozók:
3.5mm mini jack
Szín:
Fekete
Méret:
114 x 200 x 8,65 mm
Tömeg:
290 gramm
Akkumulátor:
3960 mAh
Garancia:
1 év szervízgarancia
Egyéb információk:
Vezeték nélküli (Qi) töltési lehetőség, Sztereó hangszórók, NFC (Android Beam)
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide