részletes keresés

» Lenovo Idepad Miix LEN 59-380076 tablet

LEN 59-380076

Lenovo Idepad Miix LEN 59-380076 tablet

Gyártó: Lenovo Processzor: Intel® Atom™ Processzor Z2760 (1MB Cache, 1.80 GHz) Rendszermemória: 2GB Belső háttértár: 64GB Kijelző méret: 10,1 col Operációs rendszer: Microsoft Windows 8 Szín: Ezüst
0 értékelés, Legyél te az első!
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Többérintéses érintőképernyő

A legújabb érintésvezérlési technológia könnyebb kezelhetőséget biztosít, miközben az extra világos, HD felbontású IPS kijelző közel 180 fokos látószöget kínál.

Munkára készen

Az érintésvezérlésre optimalizált Windows 8 alkalmazások és az asztali számítógépek világából közismert szoftverek (pl. Microsoft Office csomag) futtatásával az IdeaPad Miix  új korszakot nyit a táblagépes számítástechnika területén. Az opcionális ThinkPad-minőségű  billentyűzetdokkoló és a több képernyős támogatás szintén fokozza az informatikai munkavégzés hatásfokát.

Rendkívüli mobilitás

A valóban praktikus üzleti megoldásnak számító Lenovo IdeaPad Miix készülék mindössze 580 grammot nyom, és egyetlen töltéssel több mint 10 óra üzemidőt biztosít.

Kiváló minőségű webkonferenciák

Magas fényérzékenységű, széles látószögű és arckövetés funkcióval rendelkező 720p HD webkamera, és kristálytiszta privát és üzleti VOIP hívásokhoz konfigurálható dupla elrendezésű mikrofon és a gépelési hangot kiszűrő technológia.

Akkumulátor-üzemidő

10 óra (az akkumulátorvédelmi hardverhitelesítés funkcióval).

Sztereó hangszórók és micro-HDMI

A sztereó hangszórók és a micro HDMI csatlakozó a multimédia-rajongókat sem hagyja cserben, így a táblagépen tárolt tartalmakat könnyedén megjelenítheti egy HD felbontású TV-n vagy monitoron.

Lenovo és Windows 8

Műveletek: érintés, gépelés és kattintás. Csatlakozás: bárhol, bármikor. Fedezze fel: új felhasználási módok és alkalmazások széles köre várja Önt. 

Gyártó:
Lenovo
Család:
Idepad
Model:
Miix
Processzor:
Intel® Atom™ Processzor Z2760 (1MB Cache, 1.80 GHz)
Rendszermemória:
2GB
Belső háttértár:
64GB
Kijelző méret:
10,1 col
Érintő Képernyő:
IPS / Kapacitív- multitouch
Kijelző típusa:
HD (1366 X768) VibrantView
Előlapi kamera:
1.3MP
Hátlapi kamera:
nem
Kijelző képarány:
16:9
WLAN:
802.11b/g/n
Bluetooth:
4.0
Operációs rendszer:
Microsoft Windows 8
Kérdésed van?
Egyéb
HDMI:
microHDMI
Tárhely bővítés:
MicroSD
USB:
1db micro USB 2.0
Audio csatlakozók:
3.5mm mini jack
Szín:
Ezüst
Méret:
264,16 x 172,72 x 10,16 mm
Tömeg:
580 gramm
Akkumulátor:
6800mAh
Garancia:
2 év el- és visszaszállításos garancia
Egyéb információk:
Folio case keyboard magyar billentyűzettel
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide