részletes keresés

Laptopszalon Debrecen

4025 Debrecen
Simonffy utca 4.
Nyitva:H-P: 9-18h; Szo: 9-13h, V: Zárva
Mobil: 20 / 212-2242
Szerviz: 20 / 212-2252

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Debrecen

Térj be a Laptopszalon debreceni üzletébe, ahol számos márka termékei közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt! A Dell, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, a HP és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben, ahol nem csupán laptopokat és tableteket forgalmazunk: a számítástechnika teljes spektruma megtalálható nálunk, így a vásárlóink egy helyen szerezhetik be egyéb szükséges eszközeiket, kellékeiket is (például monitor, kábel, egér, billentyűzet, tintapatron, pendrive). Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.

Szakértő munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek a vásárlás során. Az esetleges meghibásodások esetén pedig szervizünk kiváló technikusai orvosolják a problémát. Számos gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is szakszervizünkben végezzük, pl. HP, Dell, Toshiba, Fujitsu-Siemens és Fuji laptopok, Lenovo Thinkpad sorozat (SL, R, T, W, X, Edge). Természetesen a garanciaidő lejárta után is vállaljuk a szoftveres problémák megoldását, vírusirtást, hűtőrendszerek karbantartását, fizikai sérülések javítását, jogtiszta operációs rendszerek telepítését, adatmentést (meghibásodott eszközökről is).

Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre, és a megfelelő feltételek teljesülése esetén azonnali áruhitelre történő vásárlásra is.

Ismerje meg munkatársainkat

Mezei Sándor

Szerviz technikus

Több, mint 19 éve foglalkozom informatikával, hobbim a szerelés. Olyan ez számomra, mint a sakk feladvány, késztetést érzek, hogy mihamarabb megoldjam a problémát. A gépek szeretete mellett emberközpontúság is jellemez, szeretettel várom ügyfeleim.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Nagy Bence

Értékesítő

2016 októbere óta erősítem a Laptopszalon csapatát. 7 éve foglalkozok laptopokkal, így szakmai felkészültségemmel igyekszem meglévő és leendő ügyfeleket legjobb tudásom szerint segíteni és kiszolgálni. Legfőbb célom, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak és a későbbiekben is minket válasszanak, legyen szó meglévő készülék szakmai támogatásáról vagy új notebook kiválasztásáról.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.