részletes keresés

Laptopszalon Győr

9022 Győr
Pálffy utca 1.
Nyitva:H-P: 9-18h; Szo: 9-13h, V: Zárva
Mobil: 20 / 800-3500
Szerviz: 20 / 623-4323

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Győr

Térj be a Laptopszalon győri üzletébe, ahol számos márka termékei közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt! A Dell, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, a HP és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben, ahol nem csupán laptopokat és tableteket forgalmazunk: a számítástechnika teljes spektruma megtalálható nálunk, így a vásárlóink egy helyen szerezhetik be egyéb szükséges eszközeiket, kellékeiket is (például monitor, kábel, egér, billentyűzet, tintapatron, pendrive). Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.

Szakértő munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek a vásárlás során. Az esetleges meghibásodások esetén pedig szervizünk kiváló technikusai orvosolják a problémát. Számos gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is szakszervizünkben végezzük, pl. HP, Dell, Toshiba, Fujitsu-Siemens és Fuji laptopok, Lenovo Thinkpad sorozat (SL, R, T, W, X, Edge). Természetesen a garanciaidő lejárta után is vállaljuk a szoftveres problémák megoldását, vírusirtást, hűtőrendszerek karbantartását, fizikai sérülések javítását, jogtiszta operációs rendszerek telepítését, adatmentést (meghibásodott eszközökről is).

Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre, és a megfelelő feltételek teljesülése esetén azonnali áruhitelre történő vásárlásra is.

Ismerje meg munkatársainkat

Tüske Tibor

Szerviz technikus

2014 decembere óta erősítem a győri Laptopszalon szervizét. Szoftveres és hardveres problémák esetében is készséggel segítek minden kedves laptop tulajdonosnak.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.