részletes keresés

Laptopszalon Szeged

6722 Szeged
Mérey utca 6/b
Nyitva:H-P: 9-18h; Szo: 9-13h, V: Zárva
Email: szeged@laptopszalon.hu

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Szeged

Térj be a Laptopszalon szegedi üzletébe, ahol számos márka termékei közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt! A Dell, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, a HP és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben, ahol az új és használt laptopok mellett okostelefonok, tabletek, drónok, asztali PC-k, monitorok, szerverek, szoftverek és egyéb kiegészítők széles választékával várunk.. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.

Szakértő munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek a vásárlás során. Az esetleges meghibásodások esetén pedig szervizünk kiváló technikusai orvosolják a problémát. Számos gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is szakszervizünkben végezzük, pl. HP, Dell, Toshiba, Fujitsu-Siemens és Fuji laptopok, Lenovo Thinkpad sorozat (SL, R, T, W, X, Edge). Természetesen a garanciaidő lejárta után is vállaljuk a szoftveres problémák megoldását, vírusirtást, hűtőrendszerek karbantartását, fizikai sérülések javítását, jogtiszta operációs rendszerek telepítését, adatmentést (meghibásodott eszközökről is).
Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre, és a megfelelő feltételek teljesülése esetén azonnali áruhitelre történő vásárlásra is.

Nézz körül üzletünkben 360°-ban: forgasd körbe az egered segítségével!

Ismerje meg munkatársainkat

Dukai Attila

Üzletvezető

2017 óta dolgozom a szegedi Laptopszalonban, erősségeim a laptopok és okostelefonok ismerete. Bátran fordulj hozzám és segítek a megfelelő készülékek kiválasztásában.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Bodnár Balázs

Értékesítő

2018 októbere óta dolgozom a szegedi Laptopszalonnál, erősségeim a laptopok mellett az okostelefonok, konzolok és ezek kiegészítőinek naprakész ismerete. Több éves értékesítési tapasztalatommal az a legfőbb célom, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak és a későbbiekben is a mi üzletünket válasszák.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Tóth Attila

Szerviz technikus

2013 óta erősítem a Laptopszalon csapatát. Garanciális készülékek és csere készülékek javításával, ügyintézésével foglalkozom. Sok éves tapasztalatomnak köszönhetően hozzáértő kezekbe kerül a szegedi szervizben javított összes készülék.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.