Részletes keresés


Milyen kategóriában szeretnél keresni?

részletes keresés

» MS Office 2010 Home and Business HUN Termékkulcskártya (1 géphez)

MSC T5D-00303

MS Office 2010 Home and Business HUN Termékkulcskártya (1 géphez)

Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Astoria érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Pest érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Buda érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Hegyvidék Buda érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Pécs érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Debrecen érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Szeged érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Győr érdeklődjön telefonon
Laptopszalon Kecskemét érdeklődjön telefonon

A Microsoft Office 2010 Otthoni és kisvállalati verzióban megtalálja mindazokat az eszközöket, amelyekkel bárhonnan – otthonából, munkahelyéről vagy akár útközben – hatékonyan végezheti munkáját.

Az Outlook 2010 bárhonnan elérhető, hatékony levelezési, ütemezési és feladatlista-eszközeivel mindig naprakész maradhat. A Word 2010 és a PowerPoint 2010 kiterjedt médiaszerkesztési lehetőségeivel és látványelemeivel professzionális megjelenésű, figyelemfelkeltő jelentéseket és bemutatókat hozhat létre. Az Excel 2010 alkalmazás profik által is használt adatelemző eszközei segítenek a pénzügyek egyszerű kezelésében, míg a OneNote 2010 programban jegyzeteit, internetről származó kutatási anyagait és dokumentumait gyűjtheti össze otthoni vagy munkahelyi projektjeinek rendszerezéséhez.


Még hatékonyabban kezelheti vállalati és személyes pénzügyeit

 • Az Excel 2010 használatra kész sablonjai segítenek a vállalati költségvetések megtervezésében és a személyes kiadások nyomon követésében.
 • Az értékgörbék, szeletelők és más hatékony elemzőeszközök egyszerűvé teszik az adatok megértését.
 • A néhány kattintással létrehozható, színes háromdimenziós diagramokkal és grafikonokkal vizualizálhatja az adatokat.

Még hatékonyabban kezelheti vállalati és személyes pénzügyeit


A projekteket immár egy helyen kezelheti

 • A OneNote 2010 alkalmazásban kényelmesen rendszerezheti fontos adatait – az értekezleteken készített jegyzetektől és az ügyféladatoktól kezdve az otthonfelújítási tervekig.
 • OneNote-jegyzetfüzet létrehozásával anyagok és médiafájlok (dokumentumok, szövegek, videoklipek, hangfájlok, weblaprészletek stb.) széles skáláját gyűjtheti össze.
 • Az egyszerű címkézési és keresési funkciókkal könnyedén találhatja meg a szükséges adatokat.
 • A gyorstárolási szolgáltatással hatékonyabban kutathat az interneten, hiszen egyetlen kattintással mentheti a webhelyekről vagy más forrásokból származó információkat jegyzetfüzetébe.

A projekteket immár egy helyen kezelheti


Dinamikus, figyelemfelkeltő bemutatókat hozhat létre

 • A PowerPoint 2010 által támogatott különböző médiaformátumokkal (nagyfelbontású videoklipek, hangfájlok vagy fényképek) könnyedén alakíthatja elképzeléseit emlékezetes bemutatókká.
 • Az egyszerűen használható fénykép- és videoklip-szerkesztő szolgáltatásokkal, valamint az elképesztő látványelemekkel gyakorlatilag bármilyen elképzelését valóra válthatja.
 • A bemutatókat a város vagy akár a világ másik végében lakó ügyfeleinek is könnyedén juttathatja el.

Dinamikus, figyelemfelkeltő bemutatókat hozhat létreElképzeléseit gyorsan és egyéni módon teheti közzé

 • Mindegy, hogy üzleti jelentésekről vagy családi hírlevélről van szó, a Word 2010 használatra kész sablonjaival bármilyen projekttel kapcsolatos dokumentumot pillanatok alatt létrehozhat.
 • Az árnyék-, tükröződés- és háromdimenziós effektusokkal látványosabbá teheti szöveges anyagait.
 • A testre szabható SmartArt®-ábrák széles tárházából választva néhány kattintással emelheti ki a legfontosabb üzeneteket.

Elképzeléseit gyorsan és egyéni módon teheti közzé


Mindig szinkronban maradhat ügyfeleivel és naptárával

 • Az Outlook 2010 egymással együttműködő levelezési, naptár- és feladatlista-eszközei segítenek az ismerősökkel, munkatársakkal való kapcsolattartásban és a projektek hatékonyabb kivitelezésében.
 • Mivel a különböző fiókokba érkező leveleket egy helyen kezelheti, egyetlen üzenet sem fogja elkerülni figyelmét.
 • A Csoportnaptár szolgáltatást használva mindössze egyetlen kattintással adhat találkozókat minden érintett felhasználó naptárához.
 • Ha pedig rendelkezik okostelefonnal, az Outlook Mobile 2010 használatával akkor is levelezhet csapata tagjaival vagy ügyfeleivel, ha épp nincs munkahelyén.*

Mindig szinkronban maradhat ügyfeleivel és naptárával


Online hozzáférés, szerkesztés és megosztás

 • Az Office Web Apps alkalmazások az Office alkalmazásaival együttműködve teszik egyszerűvé a dokumentumokhoz való hozzáférést és azok megosztását még akkor is, ha otthon, munkahelyén vagy éppen úton van.
 • A Windows Live SkyDrive szolgáltatás segítségével az Office-fájlokat közvetlenül az interneten is mentheti, ily módon azokhoz szinte bármilyen típusú böngészőből hozzá fog férni.
 • Bárhol is legyen, a Web Apps alkalmazások jóvoltából az interneten keresztül, az Office-alkalmazásokban megszokott munkakörnyezetben szerkesztheti és ellenőrizheti jelentéseit vagy bemutatóit.
 • A dokumentumok online megosztása révén hatékonyabban működhet együtt ügyfeleivel és munkatársaival.*

Online hozzáférés, szerkesztés és megosztás


A szolgáltatás használatához megfelelő eszköz, valamint internetkapcsolat és böngésző (Internet Explorer, Firefox vagy Safari) szükséges. Egyes mobilfunkciók csak az Office Mobile 2010 programcsomagban vehetők igénybe, amely nem része az Office 2010-alkalmazásoknak, programcsomagoknak, illetve a Web Apps alkalmazásoknak. Az Office Web Apps, az Office Mobile 2010 és az Office 2010 csomag szolgáltatásai között vannak eltérések.

-
Sokat használod a laptopodat és félsz, hogy valami baj éri? Miért ne kötnél rá biztosítást? Erre a legjobb megoldás a Genelektronik Laptop biztosítás!

Miért jó ez Neked?
- nem garanciális problémák, meghibásodások esetén fizet a biztosító (pl. leejted, folyadékot öntesz rá, betöréses lopás stb.)
- mindig biztonságban tudhatod a laptopodat
- megelőzheted a hirtelen felmerülő váratlan költségeket
- ha nagy javítási költséget igénylő kár merül fel, akár még spórolhatsz is
  és mindössze néhány kattintással megkötheted


Légy előrelátó! Ne hidd, hogy csak felesleges kiadás a biztosítás, hiszen bármikor megtörténhet a baj és akkor a kár sokkal nagyobb lehet, mint a biztosítási díj.

Mennyibe kerül mindez?

A biztosítási árát az alábbi táblázat alapján tudod kiszámolni:


Készülék vételára (bruttó) Biztosítás ára 1 évre Biztosítás ára 2 évre Biztosítás ára 3 évre
98 000 Ft - 200 000 Ft   5 990 Ft 9 900 Ft 13 900 Ft
200 000 Ft - 300 000 Ft   7 900 Ft 13 900 Ft 19 900 Ft
300 000 Ft - 400 000 Ft   9 900 Ft 18 900 Ft 27 900 Ft
400 000 Ft - 600 000 Ft   14 900 Ft 27 900 Ft 39 900 Ft
600 000 Ft - 1 000 000 Ft   29 900 Ft 54 900 Ft 79 900 Ft
 

A biztosítások árait nem terheli ÁFA.

Hogyan tudod megvásárolni és megkötni?

-       új gép mellé online vásárlással
-       új gép vásárlásától számított 15 napon belül személyesen (a laptopodat is hozd magaddal!)

Mielőtt megkötnéd, olvasd át figyelmesen a biztosítási feltételeket:

A szerződés részletes feltételei
I.  Átvételi módok, szállítás

Vásárlás során három átvételi mód közül választhatsz: személyes átvétel üzleteinkben, házhozszállítás vagy Pick Pack Ponton való átvétel.
 
 • Házhozszállítás futárszolgálattal:
 
A nettó 50.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás Magyarország területén ingyenes!

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, általában a megrendelést követő munkanap 8-17h között. Amennyiben nem sikerül a kézbesítés, a második kézbesítési kísérlet is ingyenes.

Telefonos érdeklődés a csomag kiszállításával kapcsolatban: 061/802-0265 telefonszámon a szállítás napján a csomagszám ismeretében kérhetsz tájékoztatást. A csomagszámot az összekészítés napján (ez általában a szállítást megelőző nap) 18h-ig kapod meg e-mailben, az általad megadott e-mail címre.
Csomagod a www.gls-hungary.com honlapon is egyszerűen nyomon követheted.

Fontos, hogy a futár előzetesen nem telefonál, mielőtt hozza a csomagot, Te azonban kezdeményezhetsz hívást a szállítás napján a fent található telefonszámot hívva, így kapcsolatba léphetsz a futárral.

A csomag épségét még a futár jelenlétében ellenőrizni kell és sérülés esetén jegyzőkönyvet kell felvetetni. A csomag tartalmát azonban nem szükséges ekkor ellenőrizni, hiszen a következő 14 napban visszaküldheted a terméket, ha elégedetlen vagy vele.

Mivel a megrendelt termékek kiszállítását szerződéses partnerünk (GLS Hungary Kft.) végzi, ezért felelősséget a szállítás pontosságáért csak a GLS Hungary Kft. általános üzleti feltételei szerint tudunk vállalni.
 
Figyelem!!! A téli időszakban kiszállított notebook-ok átvétele és beüzemelése között kérjük, várj pár órát, míg a készülék átveszi a helyiség hőmérsékletét!
 
A GLS futárszolgálat által kiszállított csomagok szállítási költsége (nettó 50.000 Ft értékű rendelés alatt) egységesen 2000 Ft.Egyéb szállítással kapcsolatos értéknövelt GLS szolgáltatások:

Kézbesítés meghatározott napon
A szolgáltatás megrendelésével, a feladó előre rendelkezhet arról, hogy a csomagot melyik napon kézbesítse a GLS, a felvételt követő 5 munkanapon belül.
A szolgáltatás díja +300 Ft / csomag.

Ütemezett kiszállítás
A szolgáltatás megrendelésével a feladó kérheti (csak GLS depóvárosokban), hogy a csomagot az előre megadott 2 órás időintervallumon belül kézbesítse a GLS, 8-20 óra között.
A szolgáltatás díja +3000 Ft / csomag.

Szombati kiszállítás
A szolgáltatás megrendelésével, a pénteken feladott csomagokat (csak Budapesten) szombaton kézbesíti a GLS. A szolgáltatás díja +3000 Ft / csomag.

Bizalmas küldemény
A szolgáltatás megrendelésével, a feladónak lehetősége van az átvevő személyt megjelölni.
A szolgáltatás díja +500 Ft / csomag.

 • Személyes átvétel üzleteinkben:
 
Budapest, V. ker., Károly krt. 10
Nyitva tartás: H-Szo: 10-19h
Tel: 20/435-5550

Budapest, VI. ker., Teréz körút 47.
Nyitva tartás: H-P: 9-18h; Szo: 9-15h
Tel: 20/988-2000
Szerviz: 20/990-8880

Budapest II. ker., Lövőház út 12. Fsz. 1/d. (A Lövőház utca és a Fény utca sarkán, azaz a Mammut I és Mammut II bevásárlóközpontok között)
Nyitva tartás: H-V: 10-19h. Vasárnap is nyitva!
Tel: 20/612-1111

Budapest, XII. ker., Apor Vilmos tér 11-12 (Hegyvidék Bevásárlóközpont)
Nyitva tartás: H-Szo 10-20h
Tel: 20/277-8222

Pécs, Ifjúság útja 11.
Nyitva tartás: H-P: 8-18h; Szo: 9-12h
Üzlet tel: 20/556-5060, 72/512-538
Szerviz tel: 20/404-2242

Debrecen, Simonffy utca 4-6. Fsz.1. (Halköz)
Nyitva tartás: H-Sz: 9-18h
Üzlet tel: 20/212-2242
Szerziv tel: 20/212-2252

Szeged, Mérey utca 6/b
Nyitva tartás: H-P: 9-18h; Sz: 9-15h
Üzlet tel: 20/800-1500, 62/641-561
Szerviz tel: 20/623-4333

Győr, Pálffy utca 1.
Nyitva tartás: H-P 9-18:00; Szo:9-15h
Üzlet tel: 20/800-3500
Szerviz tel: 20/623-4323

Kecskemét, Petőfi Sándor utca 3.
Nyitva tartás: 8.30-17.30h; Sz: 9-12h
Tel: 20/340-5590

 • Pick Pack Ponton való átvétel
 
II.  Fizetési módok
 
A készülékek árának kiegyenlítésére többféle lehetőség is kínálkozik:
 • Készpénz, bankkártya (kivéve American Express)
   
 • Bankkártyás fizetés interneten keresztül 
  A bankkártyás fizetést csak a visszaigazolást követően tudod megkezdeni. A tranzakció nem a jelenlegi oldalon valósul meg, hanem a KHB Bank saját rendszerén belül, ahol biztonsággal elvégezheti a tranzakciót. A fizetés a K&H Bank Zrt. által kibocsátott Maestro bankkártya használatával és bármely bank által kibocsátott VISA Electron, illetve dombornyomott Visa, EC/MC, JCB kártyák és internetes kártyák használatával, a bankkártyaadatok megadásával és a "Fizetem" gomb megnyomásával történik. Az oldal csak bekapcsolt (engedélyezett) JavaScript-tel (active scripting) működik! 

      

 • Előreutalás bankon keresztül
  Ha már visszaigazoltuk a megrendelésedet, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálod a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, melyre az átutalás során hivatkozni kell. Miután a tranzakció megvalósult, vagyis miután az átutalt összeg megérkezett, átadjuk a rendelést a futárszolgálatnak.  
 
 • Utánvét
  Utánvét esetén a GLS futárszolgálat szállítja ki a terméket, melynek ellenértékét a futárnak adod át.
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat