részletes keresés

» Xiaomi Yeelight LED Desk Lamp V1 Pro (base version) asztali lámpa

YLTD08YL

Xiaomi Yeelight LED Desk Lamp V1 Pro (base version) asztali lámpa

Gyártó: Xiaomi Garancia időtartam: 1 év
24 értékelés
36 490 Ft
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron
Laptopszalon Budapest külső raktáron
Xiaomi Yeelight LED Desk Lamp V1 Pro
Intelligensen kiválasztja számodra a megfelelő megvilágítást

Rázd fel az életedet egészséges világítással
A Yeelight LED Desk Lamp V1 Pro kettős, bionikus szenzorral rendelkezik, és mindkettő érzékel fényt és környezeti fényt. Ez képessé teszi a lámpát, hogy a fényerőt automatiksuan a változó környezeti fényhez igazítsa, így nem kell aggódnod vagy foglalkoznod vele, hogy mikor kapcsold fel a lámpát vagy mennyi fényerő szükséges.

Okos visszajelző a tökéletes világítás bemutatásához
Kapcsold be a fényérzékelő módot egy érintéssel. Ez biztosítja, hogy a lámpa fényereje együtt változzon a környezeti fénnyel, és valós időben mutatja neked a fényerőt. Ha a lámpa beállított fénye és a környezeti fény nem alkalmas olvasáshoz, a visszajelző pirosra vált, és ekkor beállíthatod a szükséges. fényerőt.

Gyermekmód
A gyermekmódot arra tervezték, hogy védje a gyermekek érzékeny szemét, így a színhőmérséklet automatikusan 4000K-re van állítva napközben, és 3700K-ra estére. Ez kevesebb kékfény kibocsátást és a fényforrás még hatékonyabb használatát eredményezi.

Felnőtt mód
Napközben a színhőmérséklet automatikusan 5000K, amely segít, hogy még fókuszáltabban dolgozhass.
Estére 4000K a beállított érték, hogy a 24 órás bioritmusodat minél kisebb károsodás érje.

A természetes napfényt utánozza a SunLike technológiával
Az evolúció évszázezredein át az emberi szem a természetes napfényhez van szokva. Az az az indok, maiért a Yeelight a SunLike technológiát választotta a LED-jeinél. Olyan fényt bocsátanak ki, amely nagyon hasonló a természetes napfényhez, és korlátozza a káros kékfény kibocsátását, így védve a szemet.

Nagyobb fényerő és szélesebb fényelterülés
A Yeelight V1 Pro úgy juttatja a fényt a felületre, hogy egyenletesen terüljön szét és kiiktassa a nem kívánt árnyékolást. Úgy lett tervezve, hogy szélesebb és fényesebb fényterülést lehessen elérni vele.

Villogásmentes LED-es a szem kímélése érdekében
A Yeelight V1 Pro nagy precizitású, állandó feszültséggel rendelkező meghajtást és tápegységet használ, amelyet kifejezetten LED-ekhez terveztek. A stabil áramellátás és a kiemelkedően jó minőségű tápegység nagyban csökkenti a stroboszkóp-effektust (a villogás hamar szemfáradást okozhat).

Az Ra95 elhozza neked a világod igazi szépségét
A színvisszaadási index (Ra) 95, így a Yeelight V1 Pro pontosan adja vissza a színeket, mintha csak természetese megvilágításban látnád őket, így láthatod a teljes színes világot a maga valójában.

Többtengelyes kialakítás a lámpa könnyű beállításához
A többtengelyes kialakításnak köszönhetően a Yeelight V1 Pro feje és karja is könnyen beállítható, így mindig megfelelhet a megvilágítási igényeidnek.

Okos világítás a kezed ügyében
A Yeelight V1 Pro asztali lámpa támogat több interaktív irányítási opciót, amely együtt tud dolgozni kedvenc hangvezérlő platformoddal. Le leszel nyűgözve, hogy milyen egyszerűvé válik az irányítás és milyen intuitívvá a használat és a felhasználó élmény.

Okos világításvezérlés bármikor, bárhonnan
A Yeelight V1 Pro lehetővé teszi, hogy beállíthasd a fényerőt és a színhőmérsékletet az okostelefonos alkalmazásból.

Együttműködik az Apple HomeKittel
Egyszerűen irányíthatod a lámpádat a Home alkalmazással és Siri-vel az iPhone-odon vagy iPad-eden, HomePod-on, Apple Watch-on vagy Mac-en hangutasításokkal, vagy automatizációs beállításokkal.

- Egyedi, vakításmentes kialakítás, amely megvédi a szemeidet a közvetlen fénytől, és egy még kényelmesebb beállítást biztosít.
- Modern, minimalista dizájn, amely kombinálja az elegáns fehér színt a részletekre irányuló legnagyobb figyelemmel.
- A rugalmas lengőkar lehetővé teszi a pozíció szabad beállítását a választásod szerint.

Gyártó:
Xiaomi
Garancia időtartam:
1 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide