részletes keresés

» D-Link 8 portos asztali switch

GO-SW-8E/E

D-Link 8 portos asztali switch

14 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

A dlinkgo GO-SW-8E 8 portos Fast Ethernet Easy Desktop Switch segítségével egy gyors, megbízható és hatékony vezetékes otthoni vagy irodai hálózat hozható létre. A GO-SW-8E egy nem menedzselhető 10/100Mbps switch kisebb munkacsoportok hálózati kapcsolatának biztosítására vagy egy otthoni router portszámainak bővítésére. Ez a gyors, beállítást nem igénylő készülék bármely 10 vagy 100Mbps Ethernet hálózatot képes további portokkal bővíteni, a megnövekedett terhelést kezelni. Csatlakoztass több számítógépet a GO-SW-5E portjaira, és osszatok meg egymás között fájlokat, mappákat vagy akár a routerre újabb PC-k számára biztosítva Internet kapcsolatot.

Nagy sebességű hálózatok könnyedén 

A GO-SW-8E egyszerűen hozzáférhető 10/100 Mbps Ethernet portokat kínál portonkénti LED visszajelzéssel, hogy minden egyes porton azonnal észlelhető legyen a státusz és a forgalom. A portok automatikusan felderítik a hálózati sebességet, és beállítják a 10BASE-T vagy a 100BASE-TX módot valamint a full illetve half-duplex működést annak megfelelően, így minden hálózati eszköz mindig a legnagyobb elérhető sebességgel csatlakozhat a hálózathoz. A GO-SW-8E támogatja az Auto MDI/MDIX Crossover funkciót, így minden port közvetlenül, hagyományos sodort érpárú Ethernet kábelekkel csatlakoztatható egy szerverhez, routerhez vagy switch-hez.

Megbízható Plug and Play telepítés

A GO-SW-8E egy Plug-and-Play eszköz, mely nem igényel semmilyen beállítást. A bekapcsolása után azonnal készen áll a számítógépek összekötésére, fájlok, zenék, videók megosztására otthoni vagy irodai környezetben egyaránt. A portonkénti 802.3x flow control minimalizálja a csomagvesztést, amikor a port puffere telítődik. Ez további megbízhatóságot kölcsönöz minden csatlakoztatott eszközöd számára.

Környezetbarát

A GO-SW-8E egy D-Link Green készülék. Ez jelentősen alacsonyabb energiafogyasztást eredményez. Ha éppen nem csatlakozik számítógép valamely portra vagy a csatlakoztatott számítógép éppen ki van kapcsolva, a port automatikusan készenléti módba lép jelentősen csökkentve saját áramfelvételét. Ezen felül a a switch automatikusan észleli a csatlakoztatott Ethernet kábel hosszát, és automatikusan ahhoz igazítja az adattovábbításhoz szükséges áramfelvétel mennyiségét a teljesítmény csökkenése nélkül. Ez jelentősen csökkenti a teljes áramfelvételt költséget takarítva meg Neked és védve környezetünket.

Kicsi és csendes

A GO-SW-8E kicsi, minden asztalon kényelmesen elhelyezhető házzal rendelkezik. A tápcsatlakozó és a portok a switch hátulján találhatók, így a kábelek kényelmesen elvezethetők. A GO-SW-8E nem rendelkezik ventilátorral, így működése teljesen csendes, mellette akár filmet is nézhetünk vagy böngészhetünk.


Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide