részletes keresés

» Asus VP228QG - 21.5 colos FullHD LED Monitor

90LM01K0-B06170

Asus VP228QG - 21.5 colos FullHD LED Monitor

Gyártó: Asus
26 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
A kiváló képminőség megfelel a klasszikus elegáns dizájnnak
 
VP228QG 21,5 Full HD monitor 100 000 000: 1 kontrasztaránnyal, az ASUS exkluzív SplendidPlus és VivdPixel technológiák a legkiválóbb kép és színminőség érdekében optimalizálva, ez a megközelítés a tartóállványra és a karcsú profilra is kiterjed, úgy, hogy a stílust stabilitást és tartósságot biztosítja.
 
Szuper sima megjelenítés az AMD FreeSync programmal
 
ASUS VP228QG features AMD FreeSync technology to eliminate screen tearing and choppy frame rates to give you seamless visuals and smooth gameplay. This gives you the upper hand in first person shooters, racing, real-time strategy and sports titles. (AMD FreeSync works at fresh rates ranging from 48Hz to 75Hz)
 
ASUS-exkluzív GamePlus technológia
 
A tervezés során az ASUS mindig szem előtt tartja az ügyfeleket - az ASUS VP228QG rendelkezik az ASUS exkluzív GamePlus gyorsbillentyűjével, a Crosshair, Timer, FPS számláló és a Display Alignment funkcióival, amivel olyan játékfejlesztéseket kínál, amelyek segítenek Önnek abban, hogy minél többet hozzon ki a játékból. Ezt a funkciót együttesen fejlesztik a pro játékosok visszajelzései alapján, lehetővé téve számukra, hogy gyakorolják és javítsák játékkészségüket.

Gyártó:
Asus
ASUS VÁLASZOK
Hány év az alapjótállás? 2 év / el- és visszaszállításos garancia
Belföldön vagy külföldön szervizelik a gépeket? Budapesten
ASUS szerviz elérhetősége http://www.fixdirect.hu/hibabejelentes
Ha igen, ez hol érvényes? az alapgarancia az EMEA régióra érvényes
Mennyi garanciát biztosítanak az akkumulátorra? 12 hónap
Mi a teendő, ha a garanciális készülékem meghibásodott? Vegye fel a Laptopszalon szervizeivel a kapcsolatot, vagy vegye hívja az ASUS központot az 1/452-4670-es számon!
Hol érvényesíthető a laptopszalon +1 év garancia? A Laptopszalon bármely üzletében
Hol lehet beregisztrálni a Laptopszalon szolgáltatásaira? https://www.laptopszalon.hu/garanciaplusz
Milyen telefonszámon érhető el a Laptopszalon Hotline távsegítség? 20/801-0000
Hogy tudok futárt rendelni a meghibásodott laptophoz? http://www.laptopjavitas.hu/contact/futarrendeles/
Amennyiben ASUS készüléked bővítését szakszervizeinkkel végezteted, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő alkatrész kerül beépítésre és még a gyári garancia sem veszik el. Bővítéssel kapcsolatos információt az alábbi elérhetőségeken kaphatsz: https://www.laptopszalon.hu "Üzleteink" menüpont
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide