részletes keresés

14 nap elállás


Rendelj interneten, hiszen 14 napig meggondolhatod magad!


 
Online rendelnél, de tartasz tőle, hogy milyen lesz a termék élőben?  A Laptopszalon webáruházán keresztül történő rendeléskor 14 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól!* Nyugodtan meggyőződhetsz róla, hogy a készülék megfelel-e igényeidnek, hiszen két hétig még meggondolhatod magad! Használd ki az online vásárlás nyújtotta előnyöket a 14 napos vásárlástól való elállás lehetőségével! Az elállás joga csak fogyasztót illet meg. 
 
*http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400045.KOR

A jelenleg hatályos magyar jogszabályok a 14 napos visszavásárlási garanciát teszik kötelezővé.
 
 
A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, ennek igazolására a kiszállításkor kapott fuvarlevél ügyfélpéldánya szolgál. 
A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia a Laptopszalon Kft. címére. A Laptopszalon Kft. kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni.  Az elállási jog érvényesítése többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodnia.