részletes keresés

Webáruház útmutató

Tekintsd meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket!

Az új dizájn, az egyszerű kezelhetőség, mind-mind a laptopok egyszerű kiválaszthatóságát hivatott megkönnyíteni. Az új köntösbe bújt honlapunk temérdek információval fűszerezve, nem csak színvilágát tekintve újult meg, hanem a szerkezete is teljesen átalakult, amelynek eredménye az átláthatóság. Ennek és az interaktivitásnak, illetve a beépített intelligens keresőrendszernek köszönhetően az új honlap a mai elvárásoknak teljes mértékben megfelelő lehetőségekkel rendelkezik

Mivel több az új honlapunk?

• Bőséges információ a termékeinkről: Az általános leíráson túl, a laptopok lényeges összetevőit tartalmazó paraméterlista is segíti a vásárlókat a termékek kiválasztásában. A képgaléria - ahonnan a látogatók kedvükre válogathatnak - és videók – amelyek a laptopok kicsomagolásáról szólnak – a vizuális megjelenítéssel szintén megkönnyítik a döntést.
A lényeg: gyorsan, könnyen, egyszerűen hozzáférni a lehető legtöbb releváns információhoz.

• Egyszerű kezelhetőség: Az egyszerű, jól strukturált menüpontoknak köszönhetően a látogatók könnyen tájékozódhatnak a honlapon, ami a nagy választék miatt is kiemelt jelentőséggel bír. Felhasználás szerinti csoportosítás szintén a gyors és könnyű választást hivatott szolgálni.

• Áttekinthető felület: A honlap informatív mivolta ellenére is sikerült egy áttekinthető felületet létrehozni, a fentieken már említett egyszerű kezelhetőséggel, és a modernitással összhangban a letisztultság jellemző rá leginkább. Emellett a megújult honlap több fajta listanézetet ajánl fel, illetve a gyorsnézet lehetővé teszi a részletes nézetet úgy, hogy közben nem kell elhagyni az adott oldalt, így megkönnyítve a látogatók számára a gépek összehasonlítását. Ezen kívül a termékek adatlapján a jellemzőket statisztikai diagramok is szemléltetik, amelyek nagyon praktikusak, és a laptopok jellemzőit áttekinthetőbbé teszik.

• Intelligens keresőrendszer: A megújult általános és az összetett keresőprogramok lehetővé teszik, hogy - az adott termék bármilyen paraméterére rákeresve – szintén könnyen és gyorsan megtaláljuk a kívánt terméket. A keresést továbbá segítik a különböző szempontok, mint például a gyártó, típus, merevlemez vagy videokártya. Ha tudjuk, hogy mit keresünk, ez a legjobb módja, hogy pillanatok alatt megtaláljuk azt!

• Interaktív gyorsmenü: Gyorsaság és könnyű navigáció mindenekelőtt!
A kosártól, a hitel kalkulátoron és a kedvenceken át, az utoljára megtekintett termékekig minden gyorsan, könnyen elérhető.
A vásárlás során pedig lehetőség adódik arra is, hogy az egyes termékekhez ajánlott kiegészítőket akár egy kattintással a kosárba helyezzük. Ezt a metodikát követi a memória bővítésének kiválasztása is.

• Modern megjelenés: Ahogy egy szaküzlettől elvárjuk, hogy megteremtse a megfelelő légkört a vásárláshoz, úgy elvárható ez az interneten is, egy virtuális szaküzlettől. A Laptopszalon új honlapja esetében ez teljes mértékben megvalósult.
Az új köntös, egy modern, stílusos megjelenést tesz lehetővé, melynek színvilága is visszafogott, letisztult, így biztosítva kellemes felületet a vásárláshoz.