részletes keresés

Laptopszalon Pécs

7624 Pécs
Ifjúság útja 11.
Nyitva:H-P 8-17
Email: pecs@laptopszalon.hu

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Pécs

Térj be a Laptopszalon MEGÚJULT pécsi üzletébe, ahol számos márka termékei közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt! Új környezetben, sokkal nagyobb üzletben, még hatékonyabb szervizzel várunk Pécsett, az Ifjúság útja 11. szám alatt!
A Dell, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, a HP és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben, ahol az új és használt laptopok mellett okostelefonok, tabletek, drónok, asztali PC-k, monitorok, szerverek, szoftverek és egyéb kiegészítők széles választékával várunk.. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.

Szakértő munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek a vásárlás során. Az esetleges meghibásodások esetén pedig szervizünk kiváló technikusai orvosolják a problémát. Számos gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is szakszervizünkben végezzük, pl. HP, Dell, Toshiba, Fujitsu-Siemens és Fuji laptopok, Lenovo Thinkpad sorozat (SL, R, T, W, X, Edge). Természetesen a garanciaidő lejárta után is vállaljuk a szoftveres problémák megoldását, vírusirtást, hűtőrendszerek karbantartását, fizikai sérülések javítását, jogtiszta operációs rendszerek telepítését, adatmentést (meghibásodott eszközökről is).
Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre, és a megfelelő feltételek teljesülése esetén azonnali áruhitelre történő vásárlásra is.


Nézz körül üzletünkben 360°-ban: forgasd körbe az egered segítségével!

Ismerje meg munkatársainkat

Somogyi Dániel

Értékesítő

Főbb feladataim az alap szoftvertelepítések, értékesítés, a vásárlóink segítése minden lehetséges módon. Erősségeim közé tartozik, hogy a munkám tulajdonképpen a hobbim, így mindig naprakész vagyok a legújabb alkatrészekkel és konfigurációkkal kapcsolatban is. Fontosnak tartom, hogy minden vásárlónk a megfelelő készüléket válassza, annak megfelelően, hogy mire fogja használni.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.