részletes keresés

Laptopszalon Pécs

7623 Pécs
Közraktár u. 4/1.
Nyitva:H-P 8-16
Email: pecs@laptopszalon.hu

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Pécs

Térj be a Laptopszalon MEGÚJULT pécsi üzletébe, ahol számos márka termékei közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt! Új környezetben, sokkal nagyobb üzletben, még hatékonyabb szervizzel várunk Pécsett, a Közraktár u. 4/1. szám alatt!
A Dell, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, a HP és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben, ahol az új és használt laptopok mellett okostelefonok, tabletek, drónok, asztali PC-k, monitorok, szerverek, szoftverek és egyéb kiegészítők széles választékával várunk.. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.

Szakértő munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek a vásárlás során. Az esetleges meghibásodások esetén pedig szervizünk kiváló technikusai orvosolják a problémát. Számos gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is szakszervizünkben végezzük, pl. HP, Dell, Toshiba, Fujitsu-Siemens és Fuji laptopok, Lenovo Thinkpad sorozat (SL, R, T, W, X, Edge). Természetesen a garanciaidő lejárta után is vállaljuk a szoftveres problémák megoldását, vírusirtást, hűtőrendszerek karbantartását, fizikai sérülések javítását, jogtiszta operációs rendszerek telepítését, adatmentést (meghibásodott eszközökről is).
Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre!

Ismerje meg munkatársainkat

Somogyi Dániel

Értékesítő

Főbb feladataim az alap szoftvertelepítések, értékesítés, a vásárlóink segítése minden lehetséges módon. Erősségeim közé tartozik, hogy a munkám tulajdonképpen a hobbim, így mindig naprakész vagyok a legújabb alkatrészekkel és konfigurációkkal kapcsolatban is. Fontosnak tartom, hogy minden vásárlónk a megfelelő készüléket válassza, annak megfelelően, hogy mire fogja használni.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.