részletes keresés

» Logitech Headset G930 Gaming Wireless (R)

Vezeték nélküli, 7.1-es térhangzású, kényelmes kivitelű mikrofonos fejhallgató programozható G-gombokkal játékosok számára.

Logitech® Wireless Gaming Headset G930 – A gyors vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően lépést tarthat játékostársaival anélkül, hogy mozgása korlátozva lenne, miközben a 7.1-es térhatású hangzás az akció középpontjába varázsolja.

Logitech® Wireless Gaming Headset G930 – Tartson lépést játékostársaival anélkül, hogy mozgását korlátozná. A kifejezetten játékra fejlesztett vezeték nélküli kapcsolat akadozástól és interferenciától mentes hangátvitelt biztosít akár 12 méteres távolságra is* – így már semmi nem állhat győzelme útjába. A Dolby® technológiára épülő 7.1-es térhatású hangzás részletes, irány- és távolságérzékelést lehetővé tevő hangteret nyújt, így még azelőtt meghallhatja ellenfeleit, hogy azok meglátnák Önt. A három programozható G-gombbal kívánsága szerint vezérelheti a zenelejátszást, a hangtorzítást, a csevegőprogramokat és még számos egyéb funkciót. A fejformát megőrző fejpántnak köszönhetően megterhelés nélkül élvezheti a játékot, miközben a plüss fülpárnák csökkentik a nyomást az érintkezési pontokon, és kiszűrik a zavaró zajokat. * A tényleges hatótávolság a használat módjától, a beállításoktól és a környezeti feltételektől függően változik.
 
Tulajdonságok :
  • A kifejezetten játékhoz fejlesztett vezeték nélküli kapcsolat akadozástól és interferenciától mentes hangátvitelt biztosít akár 12 méteres távolságban is* – így már semmi nem állhat győzelme útjába.
  • A 7.1-es térhatású hangzás és a fejlett Dolby® technológia részletes, irány- és távolságérzékelést lehetővé tevő hangteret nyújt, így még azelőtt meghallhatja ellenfeleit, hogy azok meglátnák Önt.
  • A három programozható G-gombbal kívánsága szerint vezérelheti a zenelejátszást, a hangtorzítást, a csevegőprogramokat és még számos egyéb funkciót.
  • A fejformát megőrző fejpántnak köszönhetően megterhelés nélkül élvezheti a játékot, miközben a plüss fülpárnák csökkentik a nyomást az érintkezési pontokon, és kiszűrik a zavaró zajokat.
  • A zajszűrő mikrofon kiemeli a beszédhangot, csökkenti a háttérzajt és félrefordításkor automatikusan elnémul.

Sokat használod a készüléked és félsz, hogy valami baj éri? Miért ne kötnél rá biztosítást? Erre a legjobb megoldás a Genelektronik Készülék biztosítás!

Miért jó ez Neked?
- nem garanciális problémák, meghibásodások esetén fizet a biztosító (pl. leejted, folyadékot öntesz rá, betöréses lopás stb.)
- mindig biztonságban tudhatod a készüléked
- megelőzheted a hirtelen felmerülő váratlan költségeket
- ha nagy javítási költséget igénylő kár merül fel, akár még spórolhatsz is
  és mindössze néhány kattintással megkötheted


Légy előrelátó! Ne hidd, hogy csak felesleges kiadás a biztosítás, hiszen bármikor megtörténhet a baj és akkor a kár sokkal nagyobb lehet, mint a biztosítási díj.

Mennyibe kerül mindez?

A biztosítási árát az alábbi táblázat alapján tudod kiszámolni:


Készülék vételára (bruttó) Biztosítás ára 1 évre Biztosítás ára 2 évre Biztosítás ára 3 évre
98 000 Ft - 200 000 Ft   5 990 Ft 9 900 Ft 13 900 Ft
200 000 Ft - 300 000 Ft   7 900 Ft 13 900 Ft 19 900 Ft
300 000 Ft - 400 000 Ft   9 900 Ft 18 900 Ft 27 900 Ft
400 000 Ft - 600 000 Ft   14 900 Ft 27 900 Ft 39 900 Ft
600 000 Ft - 1 000 000 Ft   29 900 Ft 54 900 Ft 79 900 Ft
 

A biztosítások árait nem terheli ÁFA.

Hogyan tudod megvásárolni és megkötni?

-       új készülék mellé online vásárlással
-       új készülék vásárlásától számított 15 napon belül személyesen (a készüléked is hozd magaddal!)

Mielőtt megkötnéd, olvasd át figyelmesen a biztosítási feltételeket:

A szerződés részletes feltételei
Általános vagyonbiztosítási feltételek
Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Most Magyarország területén a házhozszállítás MINDEN termékünkre ingyenes!

További információkért kattints ide