részletes keresés

» Microsoft Xbox One 500GB Konzol + Fifa 15

MSC 6RZ-00069

Microsoft Xbox One 500GB Konzol + Fifa 15

1 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

A legjobb exkluzív játékok, a legnagyobb sikerek, legjobb többszemélyes élmény!

A jövőnek készült.


Az Xbox One arra készült, hogy vezessen és mindig egy lépéssel előrébb járjon. Sok munkát fektettünk a felhő-infrastruktúrába, a kontroller megtervezésébe, a Kinect érzékelőbe és az Xbox SmartGlass alkalmazásba, hogy a játékfejlesztők fantasztikus, új élményeket tudjanak kínálni. A cél az volt, hogy semmi se tartsa vissza a játékokat.
 

Az élen járó dizájn találkozik az élen járó technológiával.

A folyamatosan hozzáadott funkciókkal, tartalommal és képességekkel az Xbox One konzolt úgy tervezték, hogy a felhasználóval együtt fejlődjön. Az Xbox Live frissítések a háttérben zajlanak majd, miközben a kedvenc játékoddal játszol. Bármelyik Xbox One konzolon bejelentkezve láthatod a kezdőképernyődet és játszhatsz digitális játékaiddal. Digitális tartalmad, profilod és mentéseid mindig ott lesznek, ahol te vagy. Az Xbox One játékosok műve, játékosok számára.
 

 • 8 mag

  A nyolcmagos x86 processzor lehetővé teszi, hogy azonnal és könnyedén válts játék és kedvenc alkalmazásaid jözött.

 • Memóriabőség

  A 8 GB memória és az 500 GB merevlemez bőven elég a játékoknak, demóknak, filmeknek, alkalmazásoknak, zenének és egyebeknek.

 • HDMI Pass-Thru

  Csatlakoztasd kábeltévédet vagy műholdas vevőegységedet az Xbox One konzolhoz, és készülj a kilövésre. A HDMI pass-thru lehetővé teszi, hogy tévézz az Xboxon, így elavulttá teszi a kapcsolgatást a tévén.
   

Egyedi architektúra.

Az Xbox One tervezésénél a fő szempont a legfejlettebb játékkonzol és a legjobb szórakoztatóközpont megálmodása volt. Ehhez egy eddig páratlan megoldáshoz folyamodtunk. Létrehoztuk a legmodernebb játék-operációs rendszert, és egybeolvasztottuk egy nagy tudású Windows operációs rendszerrel. Így mindkettőből a legjobbat élvezheted. Lejárt az ideje a tévé kapcsolgatásának, hogy játszhass a játékaiddal. Mostantól számos egyéb alkalmazást futtathatsz a játékod mellett teljesítménycsökkenés nélkül.

Játék csúcsteljesítményen.

Az Xbox One a teljesítmény és az erő tökéletes egyensúlyát kínálja. Az Xbox One forradalmi architektúrája mellett a processzor, videokártya és memória kombinációjával igazi szuperszámítógép kerülhet a nappalidba. De a nyers erő semmit sem ér sebesség nélkül. Ezért az Xbox One hatékonyabban használja ki az erejét, villámgyors, eddig nem tapasztalt felhasználói élményt kínálva.

Páratlan pontosság és kényelem.

A legjobb játékvezérlő kontroller több mint 40 újításnak köszönhetően még jobb lett. Az új rezgő ravaszok pontos visszajelzést nyújtanak és realisztikusabb játékélményt ígérnek. A Kinect automatikusan csatlakozik a kontrollerhez, még akkor is, ha játék közben átadod egy barátodnak. Optimalizáltuk az irányválasztót és a kontroller formáját a pontosabb irányítás és kényelem érdekében. Egyszerűen szólva ez az eddigi legjobb kontroller, amit terveztünk.


Életszerű játék.

Merülj el a filmszerű játékokban, a sokkal emberibb karakterek között. A fejlett mesterséges intelligencia és az Xbox One kapacitása életre kelti a játékvilágokat. Az Xbox One egyedi architektúrája lehetővé teszi, hogy a játékfejlesztők valósághű, filmszerű játékélményeket alkossanak a lehető legjobb felbontáson.

 
EA SPORTS FIFA 15
FIFA15-450x197-hu.jpg

LEGENDÁK CSAK XBOX PLATFORMON

Arass győzelmet a pályán a múlt legendáival és a jelen csillagaival! Ismerkedj meg a játék ikonjaihoz csatlakozó új legendákkal, akik csak Xbox One és Xbox 360 platformon lesznek elérhetők. Itt az alkalom, hogy létrehozd a csapatot, amelyről mindig is álmodtál!

ÉRZELMI INTELLIGENCIA

A futballistáknak most először emlékeik is lesznek, és a meccs hangulatán alapuló érzelmeket mutatnak majd. A játékosok több mint 600 új érzelmi reakcióval reagálnak a mérkőzés fontos eseményeire – rossz szerelésekre, elpuskázott lehetőségekre, óriási gólokra – ahogyan a valóságban is tennék.

EST-TEST ELLENI KÜZDELEM

Még sosem volt ennyire szórakoztató elvenni a labdát az ellenféltől! Érezd a valóságot: a nagy eséseket új fizikai modell jeleníti meg, a továbbfejlesztett ruhaábrázolás miatt láthatóvá válik a mezrángatás. A FIFA 15 alapvetően megváltoztatja a labdáért folytatott küzdelem módját.

ÉLŐ PÁLYA

A stadionokat életre keltik a csakis a futballra jellemző, szenvedélyes érzelmek. A játszófelületek elhasználódnak meccs közben, láthatóvá válnak a lábnyomok, a becsúszó szerelések helyei, a törmelék. A szögletzászlók lobognak, a kapufák megrázkódnak, és animált LED-táblák visznek még több életet a FIFA 15 világába.


Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Most Magyarország területén a házhozszállítás MINDEN termékünkre ingyenes!

További információkért kattints ide