részletes keresés

» Samsung NP535U3C SMG NP535U3C-K01HU laptop

SMG NP535U3C-K01HU

Samsung NP535U3C SMG NP535U3C-K01HU laptop

Gyártó: Samsung Processzor típus: AMD A-Series Processzor számozás: A4-4355M Memória méret: 4GB HDD méret: 500GB Videokártya típus: Radeon HD 7400G Kijelző méret: 13.3 Kijelző felbontás: 1366x768 Operációs rendszer: Windows 8 Garancia időtartam: 2 év Garancia típusa: Háztól-házig garancia Optikai meghajtó: Nem Szín: Hamufekete Tömeg: 1,52kg
0 értékelés, Legyél te az első!
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Felér egy nagy teljesítményű notebookkal

A notebookok hordozhatósága és tárolókapacitása mindig egymás rovására ment – mostanáig. A többi vékony notebooktól eltérően a Samsung Series 5 535 hatalmas tárolókapacitást és egy integrált optikai lemezmeghajtót (ODD) is kínál.

Tökéletes dizájn és mobilitás

Egy nehéz notebook cipelése mindig kellemetlen teher, különösen az állandóan úton lévő üzletembereknek. A Samsung Series 5 ULTRA hihetetlenül könnyen hordozható és kifejezetten a mobil életstílust szolgálja. Kivételesen vékony és könnyű kialakításának köszönhetően bármikor bárhová könnyen magaddal viheted – így mindig a saját irodádban érezheted magad

Samsung gyors megoldások

Mostantól még hatékonyabban dolgozhatsz és játszhatsz a Samsung Series 5 ULTRA elképesztően gyors teljesítményének köszönhetően. A Fast Boot funkció segítségével a gép mindössze 20 másodperc alatt elindul, míg a Fast Start a kijelző felnyitása vagy a bekapcsológomb lenyomása után 2 másodperccel már él is a rendszer. Ráadásul a Fast Browsing kétszer gyorsabban futtatja a gyakran látogatott weboldalakat.

* A sebesség a konfiguráció, a használt alkalmazások illetve a vezeték nélküli beállítások függvényében változhat.
* az indítási (boot-up) idő a HDD modellen alapul.

Bővíthető és fejleszthető szolgáltatások

A megfelelő eszközök hiánya komolyan csökkentheti a munkavégzés hatékonyságát. A Samsung Series 5 ULTRA merevlemezének kapacitása (max.500 GB) akár több mint kétszerese a többi vékony modellének, miközben akár 8 GB-ig bővíthető memóriát tartalmaz az alkalmazások hatékony párhuzamos futtatása érdekében. A gép ráadásul teljes méretű HDMI porttal, VGA porttal és integrált optikai lemezmeghajtóval rendelkezik.

Mobilitás – megállás nélkül

Többé nem kell amiatt aggódnod, hogy váratlanul fel kell függesztened a munkát. A Samsung Series 5 ULTRA akár 6 órás* üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel. Így akár repülőgépen ülsz, akár a kedvenc kávéházadban, mindig a munkára – vagy éppen a szórakozásra – összpontosíthatsz. A Samsung BatteryLife Plus technológiája pedig akár 1500 töltési ciklusra / 3 évre hosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

* Az akkumulátoridőt a MobileMark teszt alapján határozzuk meg. Az eredmények a konfigurációtól függően eltérőek lehetnek.

Samsung Superior Display technológia

Minden fénykép, film és dokumentum hihetetlenül jól mutat a Samsung Series 5 ULTRA 13,3” HD SuperBright kijelzőjén, amely kiegészül az Image Enhancer technológiával. A szemeid kevésbé fáradnak el a 50%-kal* fényesebb kijelzőnek köszönhetően, ami ráadásul tükröződésmentes is, így mindent tisztán láthatsz még erős napsütésben is.

* 200net-es képernyőhöz hasonlítva.

Super Bright kijelző

Minden fénykép, videó, weboldal és dokumentum kiváló minőségben jelenik meg a SuperBright kijelzőn. 50%-kal fényesebb, így mindent élethűen, élénk és ragyogó színekkel jelenít meg. A tükröződésmentes felület pedig azt jelenti, hogy kevésbé fárad el a szemed, és még erős napsütésben is mindent tisztán láthatsz.

HD kijelző

Többé nem kell erőlködnöd, hogy mindent jól láss a kijelzőn. A HD nagy felbontású kijelző lényegesen nagyobb látható felületet biztosít, miközben a képek és szövegek hihetetlenül élesen jelennek meg rajta. Így miközben kedvenc képsorozatod vagy filmed pereg a kijelzőn fantasztikus részletgazdagsággal, könnyedén futtathatsz további alkalmazásokat is a háttérben.

Professzionális tartósság és stílus

A Samsung Series 5 ULTRA egyesíti a professzionális stílust és a tartósságot. A készülék belseje kifinomultan egyszerű és minőségi metálfényű alumínium burkolatot kapott, miközben az alsó borítás könnyű, ugyanakkor a kopásnak és a sérüléseknek ellenálló üvegszálas anyagból készült. Így mindig védve van a mobil életformával járó veszélyekkel és megpróbáltatásokkal szemben, ez azonban nem megy a külső rovására.

Gyártó:
Samsung
Család:
NP535U3C
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor típus:
AMD A-Series
Processzor számozás:
Mag neve:
Trinity
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
4GB
Memória típus:
DDR3L
Kérdésed van?
Háttértároló (HDD, SSHD)
HDD méret:
500GB
Tipus:
HDD, 5400rpm
Kérdésed van?
Videókártya (VGA)
Videókártya gyártó:
AMD
Videokártya típus:
Radeon HD 7400G (összehasonlítás)
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret:
13.3
Kijelző felbontás:
1366x768
Kijelző típus:
Anti-glare
Képarány:
16:9
Kérdésed van?
Operációs rendszer
Nyelv:
Magyar
Bit:
64 bit
Operációs rendszer:
Windows 8
Kérdésed van?
Garancia
Garancia időtartam:
2 év
Garancia típusa:
Háztól-házig garancia
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB port:
2x USB 2.0 - 1x USB 3.0
HDMI:
igen
Kártyaolvasó:
4in1
LAN:
10/100/1000
WLAN:
802.11 a/b/g/n
Bluetooth:
4.0
Webkamera:
1.3MP HD
Kérdésed van?
Egyéb jellemzők
Optikai meghajtó:
Nem
Szín:
Hamufekete
Akkumulátor cellaszám:
4 cella
Chipkészlet:
AMD A70M
Billentyűzet:
Magyar
Tömeg:
1,52kg
Jellemző:
45 Wattóra
Hangszóró:
Sztereo hangszórók (2 x 2W)
SAMSUNG VÁLASZOK
Hány év az alapjótállás? 1 év + 2 év korlátozott jótállás (ekkor egy javítás után nem hosszabbodik meg a garancia)
Hány évre terjeszthető ki a garancia? nem terjeszthető ki, de folyamatban van a lehetőség kidolgozása
Mennyibe kerül 1, ill. 2 év kiterjesztés? nincs
Belföldön vagy külföldön szervizelik a gépeket? belföldön
Központi telefonszám: igen
Kérhető-e világgarancia? 1 év jár minden géphez
Ha igen, ez hol érvényes? minden kontinensen, az országok listája a termék dobozában található
Mennyi garanciát biztosítanak az akkumulátorra? 1 év
Átvevő pont Pécsett Fonográf Szerviz, Pécs Komlói út 34 / Tel.: 72/238-937
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

Teljesítmény 2/12
Hordozhatóság 10/12
Tárolókapacitás 4/12
Felszereltség 7/12

Processzor összehasonlítás

L2 Cache + L3 Cache: 1900‑2400
MHz - Turbo: MHz
Mag:
TDP: ~87.217% Watt
Cinebench R10 32Bit Single:
wPrime 32:
wPrime 1024: