részletes keresés

» Sony Vaio VPC-Z21V9E SNY VPCZ21V9E/B.EE2 laptop

SNY VPCZ21V9E/B.EE2

Sony Vaio VPC-Z21V9E SNY VPCZ21V9E/B.EE2 laptop

Gyártó: Sony Processzor típus: Intel® Core™ i7 Processzor Processzor számozás: 2620M Memória méret: 8GB HDD méret: 256GB Videokártya típus: Radeon HD 6650M Kijelző méret: 13,1 Kijelző felbontás: 1600x900 Operációs rendszer: Windows 7 Garancia időtartam: 2 év Garancia típusa: Háztól-házig garancia HSDPA: Beépítve Optikai meghajtó: Igen Szín: Karbonfekete Tömeg: 1,90kg
15 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Sony Vaio VPCZ21V9E - Egyedülálló teljesítmény mindenhol


Egyszerűen hordozható, második generációs Intel® Core™ i7-processzorral Processzor és 256 GB-os SSD meghajtóval
  •     Szénszálas luxuskivitel
  •     Abszolút mobilitás az ultra vékony, alacsony profilú kialakítással
  •     Páratlan teljesítmény a lehető leggyorsabb processzoroknak és bekapcsolásnak köszönhetően
  •     Innovatív dokkolóállomás nagy teljesítményű grafikus kártyával és optikai meghajtóval


Innovatív


Minden VAIO készüléket élvonalbeli technológia jellemez. Tisztában vagyunk vele, hogy Önnek a legmodernebb funkciókra van szüksége: ezért mi biztosítjuk ezeket.


VAIO kijelző


VAIO készüléke még izgalmasabbá teszi a multimediás szórakozást az intenzív, valósághű megjelenítésnek, az élénk színeknek valamint a szinte tapintható képmélységnek köszönhetően. A Sony korszakalkotó VAIO képernyő-technológiája szélesképernyős, 16:9 oldalaránnyal, nagy kontraszttal és karcolásvédelemmel rendelkezik mindegyik típusnál.
A legtöbb készülék LED-es technológiát kapott, amely vékonyabb és könnyebb képernyőt, valamint kivételes akkumulátor-teljesítményt eredményez.
Bizonyos, kifejezetten szórakoztatási készített notebookok esetében a VAIO Display Plus tükröződésmenetes bevonattal és nagyobb betekintési szöggel rendelkezik, ami fokozza a felhasználói élményt.
A professzionális VAIO notebookok esetében a VAIO Display Premium nagyobb fényerőt és szélesebb megjeleníthető színspektrumot nyújt.


Környezettudatosság


Számos VAIO típus teljesíti az Energy Star® követelményeket, míg más típusok intelligens energiatakarékos technológiával rendelkeznek, például zenehallgatás közben lekapcsolják a képernyőt.
Gyártási folyamataink során a környezettudatosság kiemelt szempont. A csomagolás újrahasznosított anyagból készül. Az összes, 25g-nál nagyobb tömegű nyomtatott áramkör (részegységek nélkül) illetve műanyag burkoló alkatrész halogénmentes, az összes 100 g fölötti műanyag alkatrész pedig egyfajta anyagból vagy könnyen szétválasztható anyagokból készül, a könnyű újrahasznosíthatóság érdekében.


SSD (Solid State Drive)


Egyes VAIO típusok a hagyományos, merevlemezes adattárolás helyett vagy mellett SSD (Solid State Drive) technológiát kínálnak.
Mivel nincs felfutási idő és nincsenek mechanikus alkatrészek, az adatkeresés és a tárolás szinte azonnali, ami gyorsabbá és élvezetesebbé teszi a munkát és a böngészést. Mivel nem tartalmaznak mozgó komponenseket, az SSD készülékek jobban ellenállnak a mindennapos ütődéseknek, így kevésbé hajlamosak a meghibásodásra.
Az SSD készülékek forgó merevlemez helyett memóriachipeket használnak adattárolásra. Ezek más memóriachipektől eltérően lekapcsoláskor is megőrzik az adatokat.



Stílusos


A VAIO készülékek mindig nagyon híresek voltak a nagyszerű formatervezésről és kreatív megoldásokról, esztétikus, mégis praktikus kialakításuk pedig gondoskodik a modern megjelenésről.
 


Különálló billentyűk


A VAIO a sokak által utánzott, egymástól határozott távolságra elhelyezett, különálló billentyűkkel rendelkezik. A billentyűk közti optimális távolság következménye a kevesebb gépelési hiba, míg az ergonomikus, középen kissé konkáv gombokkal sokkal kellemesebb a munka a hagyományos billentyűzetekhez képest.



Színválaszték


Számos VAIO típus elérhető különféle felülettel, élénk színekkel, amelyek tükrözik az Ön személyiségét és stílusát, jelzik, hogy távol áll Öntől a fekete-fehér világ.
Még jobban megmutathatja egyéniségét a VAIO egyedi tartozékai segítségével.



Szénszál és magnézium
 

A Forma-1 és a repülőgépgyártás inspiráló hatására a Sony csúcsminőségű anyagokat, például magnéziumötvözetet és szénszálas szerkezetet alkalmaz a VAIO esetében.
Ugyan drága és időigényes az előállításuk, ezeknek az anyagoknak olyan sok előnye van a nagyobb merevség és a kisebb tömeg tekintetében, hogy bármilyen más anyag alkalmazása a minőség illetve használhatóság rovására menne.



Érintőpanel


A VAIO érintőpanele az innovációnak köszönhetően újabb funkciókat nyújt. Tegye az ujját a panel jobb szélére, és bármilyen irányban görgethet, bármilyen alkalmazásban. A felső élét használva úgy lapozhat a böngészőben, mintha egy könyvben lapozna.
A panel nagy mértékben testre szabható, ami lehetővé teszi különböző funkciók hozzárendelését, számos művelet és beállítás kezelését.


Mobil


A VAIO összeköti az ember és a technológia világát. A VAIO könnyű gépeket kínál, kiváló akkumulátor teljesítménnyel, ami nagyszerű hordozhatóságot biztosít azoknak, akik mindig úton vannak.


Everywair 3G


Egyes VAIO típusok rendelkeznek VAIO "Everywair" beépített 3G technológiával, vagyis egy WWAN (Wireless Wide Area Network) kártyával, amely folyamatos mobil szélessávú internet-kapcsolatot biztosít, akár 7,2 Mbps sebességgel.
Bárhol és bármikor elérheti e-mailjeit és az internetet anélkül, hogy wi-fi hotspotot kellene keresnie. Az Everywair segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet a munkatársaival, ügyfeleivel és barátaival, bárhol is jár.


Tömeg

Könnyű anyagok
A VAIO mindig élenjárt a technológiában. A Z típus robusztus szénszálas vázában például a könnyű anyagok alkalmazásával sikerült elérni a mindössze 1,5 kg tömegű, tökéletesen hordozható notebookot.
Egyes típusoknál a VAIO könnyű és merev szénszálas váza nemcsak impozáns megjelenésű, hanem 200%-kal erősebb és 30%-kal könnyebb, mint a hagyományos anyagokat alkalmazó készülékek.



Az akkumulátor élettartama


Minden VAIO készülék rendelkezik akkumulátor segédprogrammal, amely meghosszabbítja az élettartamot, és biztosítja a legjobb teljesítményt a feltöltések közötti időtartam növelésével.
A VAIO különlegessége a videokártyák közötti dinamikus, újraindítás nélküli váltás. A VAIO Z sorozatnál feladattól függően választhat a mindennapos használatra szánt, normál Intel® és a nagyteljesítményű NVIDIA® kártya erőforrásai között.






Szórakoztató


A VAIO az egyedülálló szórakozáshoz egyedülálló technológiát biztosít. Hangulatának megfelelő zenét keres, esetleg fájljainak tárolóhelyet vagy olyan felbontást, amelyről mindig is álmodott?


VAIO szoftver


A VAIO segítségével kezébe veheti a szórakozási lehetőségeket. A legtöbb VAIO notebookot* eredeti Sony szoftverek egész sorával látták el, hogy Önnek könnyebb legyen a videók, zenék, képek létrehozása, kezelése és lejátszása. Az egyszerűen használható programokkal könnyű és örömteli a professzionális kép-, illetve zeneszerkesztés. Csak az Ön képzelete szab határt a lehetőségeknek.

* kivéve a VAIO Business notebookokat.


Blu-ray Disc™


Számos VAIO notebook rendelkezik Blu-ray olvasó-, vagy író meghajtóval. A Blu-ray a nagyfelbontású (HD) szórakoztatás alappillére. A normál DVD-vel azonos méretű Blu-ray borotvaéles, HD (High Definition) képet és mozi minőségű hangot nyújt Önnek, valamint további funkciók egész sorát biztosítja. A féltve őrzött videók és képek tárolására pedig egyenesen ideális a Blu-ray lemez. 10-szeres kapacitásával, karcálló, antisztatikus bevonatával biztonságban megvédi adatait.


High Definition, HD (nagy felbontás)

 

HD
Legyen a VAIO notebook az otthoni HD szórakoztató rendszerének motorja.
Számos VAIO típus rendelkezik HDMI™ kimenettel (High Definition Multimedia Interface), amely lehetővé teszi a HD felbontású digitális tartalmak megjelenítését televízióján, akár 1080 Full HD minőségben.
Csatlakoztassa VAIO készülékét HD Ready vagy Full HD tévéjéhez a HDMI kábel segítségével. Ideális digitálisan tárolt emlékei megosztásához vagy internetről származó videók lejátszásához.



Dolby® Sound


Egyes VAIO notebookok rendelkeznek Dolby® Sound Room® technológiával, és fantasztikus térhatású hangzást biztosítanak Önnek, bármilyen hangszóróval vagy fülhallgatóval is rendelkezzék.
A Dolby® Sound Room® kiszélesíti az audioélményt, és "körülveszi" a hallgatót: ezzel nagymértékben fokozza a filmek, a zene és a játékok által nyújtott élményt.


DLNA


A legtöbb VAIO típuson elérhető DLNA (Digital Living Network Alliance) funkció. Ez egy nemzetközi szabvány, amely lehetővé teszi az otthoni digitális készülékek egymás közötti kommunikációját, azaz a fájlmegosztást, így egyetlen rendszerbe integrálhatók.
Az Ön VAIO notebookja lehet a központi vezérlő, amelyhez kapcsolódhat a hifi, a tévé, egy másik számítógép vagy a PlayStation® 3. A VAIO notebook és egy tévéhez csatlakoztatott PlayStation® 3 kombinálásával a DLNA lehetővé teszi, hogy a VAIO készüléken tárolt, összes képét, zenéjét és videóját HD tévéjén keresztül élvezze.



Beépített „Motion Eye” kamera


Az Ön VAIO készüléke lehetővé teszi, hogy a beépített „Motion Eye” kamera segítségével kapcsolatban maradjon barátaival, munkatársaival és családjával.
Az egyszerűen használható, automatikus élességállítással és fényerősséggel rendelkező szoftver megkönnyíti a kapcsolattartást.
Az üzleti felhasználóknak pedig nem lesz szükségük külön kábelekre és készülékekre a videokonferenciához. Elég bedugni a csatlakozót vagy kapcsolódni egy vezeték nélküli hálózathoz és kezdődhet a megbeszélés.









Profi


A VAIO a tökéletes professzionális készülék: biztonságos, masszív és megbízható. Ezek a tulajdonságok gondoskodnak az adatok biztonságáról, a kiváló gyártási minőség és a stílus pedig strapabíró, ugyanakkor nagyszerű megjelenésű laptopot eredményez.


Tartós, masszív ház


Manapság az üzleti vezetők megbízható, egyenletes teljesítményt várnak el. A Sony fejlesztői ezért végeznek kiterjedt kutatásokat, és teszik ki a VAIO készülékeket igen kemény felhasználói teszteknek. Mi üzleti szintű tartósságnak nevezzük ezt; de Önnek a természetes biztonságot jelenti.



Trusted Platform Module
 

A Trusted Platform Module (TPM) hardver alapú titkosítást kínál, hogy megakadályozza az Ön adataihoz való, illetéktelen hozzáférést. Az Infineon csip és a szoftver kombinációja 99,99%-os biztonságot nyújt adatai számára.
A TPM felhasználható hardver készülékek hitelesítésére, így ellenőrizhető vele, hogy a hozzáférést kérő rendszer megbízható-e. Ha ellopnák VAIO készülékét, akkor az adatok zárolva lesznek, amíg meg nem adják a gyakorlatilag megfejthetetlen kódot, így adatai biztonságban vannak, de mások által nem használhatók fel.


Ujjlenyomat-felismerés
 

Egyes VAIO típusokon beépített ujjlenyomat-olvasó teszi lehetővé, hogy egyedi biometrikus adatok használatával titkosítsa adatait, indítsa el alkalmazásait vagy egyszerűen zárolja/feloldja a számítógépet.
A leolvasók megakadályozzák a billentyűzet használatával való, illetéktelen bejelentkezést vagy a Windows jelszavak megszerzését, és ezzel kiegészítő biztonsági szintet nyújtanak VAIO készüléke számára.
Soha nem kell újra begépelnie az internetes jelszavakat - húzza le az ujját, és a VAIO automatikusan kitölti a felhasználónév/jelszó mezőt az ujjlenyomat adatbázis alapján.




Rázkódásvédelem
 

Egyes VAIO típusok rendelkeznek merevlemez rázkódásvédelemmel, amely olyan, mint egy légzsák a merevlemez számára.
Ha leejtené VAIO készülékét, egy érzékelő azonnal "befagyasztja" a merevlemezt az ütés előtt, hogy megvédje azt, és megelőzze a katasztrofális adatvesztést.
Még ha a laptop sérül is, a merevlemezen tárolt, mindennél fontosabb adatok biztonságban maradnak.


Adatvédelmi szűrő


Az adatok illetéktelenek elleni védelme érdekében opcionális adatvédelmi szűrő kapcsolható a képernyőre, amely 60°-ra korlátozza a betekintési szöget. Így bárhol nyugodtan elvégezheti a munkáját anélkül, hogy veszélyeztetné a személyes vagy vállalati adatok biztonságát.


Dokkolási lehetőségek


Azonnal integrálhatja VAIO készülékét az irodai hálózatba a VAIO dokkolóállomáshoz való csatlakozásával. A dokkolással egyidőben kap tápellátást továbbá ethernet kapcsolatot is.
Ezen felül további USB portok állnak rendelkezésére az irodai perifériák számára, így nyomtatókhoz, szkennerekhez, telefontartókhoz stb. VAIO készülékét be- és kikapcsolt állapotban is dokkolhatja.


Gyártó:
Sony
Család:
Vaio
Modell:
VPC-Z21V9E
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor típus:
Intel® Core™ i7 Processzor
Processzor számozás:
Mag neve:
Sandy bridge
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
8GB
Memória típus:
LPDDR3
Kérdésed van?
Háttértároló (HDD, SSHD)
HDD méret:
256GB
Tipus:
SSD
Kérdésed van?
Videókártya (VGA)
Videókártya gyártó:
AMD
Videokártya típus:
Radeon HD 6650M (összehasonlítás)
VRAM mérete:
1GB
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret:
13,1
Kijelző felbontás:
1600x900
Kijelző típus:
Glossy
Képarány:
16:9
Kérdésed van?
Operációs rendszer
Nyelv:
Magyar
Bit:
64 bit
Család:
Professional
Operációs rendszer:
Windows 7
Kérdésed van?
Garancia
Garancia időtartam:
2 év
Garancia típusa:
Háztól-házig garancia
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB port:
1db USB 2.0 és 1db USB 3.0
HDMI:
igen
eSata csatlakozó:
nem
VGA kimenet:
mini VGA
Kártyaolvasó:
Igen
LAN:
10/100/1000
Firewire:
nem
WLAN:
802.11 b/g/n
Bluetooth:
Bluetooth 2.1 + EDR
Express kártya foglalat:
nem
Webkamera:
1.3 MP
HSDPA:
Beépítve
Kérdésed van?
Egyéb jellemzők
Optikai meghajtó:
Igen
Szín:
Karbonfekete
jellemző:
Kétrétegű +/- DVD-író és olvasó
Akkumulátor cellaszám:
6 cellás
Chipkészlet:
Intel® HM65 Express
Billentyűzet:
Magyar
Audio:
HD Audio
Ujjlenyomat olvasó:
Igen
Tömeg:
1,90kg
Hangszóró:
Beépített sztereó hangszórók
Dokkolható:
igen
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

Hordozhatóság 10/12
Tárolókapacitás 3/12
Felszereltség 10/12