részletes keresés

Laptopszalon Hegyvidék Buda

1124 Budapest
XII. ker., Apor Vilmos tér 11-12
Nyitva:H-P: 10-20h, Szo:10-19h; V:10-14h
Mobil: +3620 277 8222
Szerviz:

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Hegyvidék Buda


Térj be a Laptopszalon Hegyvidék közponban található üzletébe, ahol számos márka termékei közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt! A HP Prémium laptopjai, nyomtatói, tintapatronjai és egyéb kiegészítői mellett a Dell, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben. Az új és használt laptopok mellett okostelefonok, tabletek, drónok, asztali PC-k, monitorok, szerverek, szoftverek és egyéb kiegészítők széles választékával várunk.. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.

Szakértő munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek a vásárlás során. Az esetleges meghibásodások esetén pedig szervizünk kiváló technikusai orvosolják a problémát. Számos gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is szakszervizünkben végezzük, pl. HP, Dell, Toshiba, Fujitsu-Siemens és Fuji laptopok, Lenovo Thinkpad sorozat (SL, R, T, W, X, Edge). Természetesen a garanciaidő lejárta után is vállaljuk a szoftveres problémák megoldását, vírusírtást, hűtőrendszerek karbantartását, fizikai sérülések javítását, jogtiszta operációs rendszerek telepítését, adatmentést (meghibásodott eszközökről is).
  Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre, és a megfelelő feltételek teljesülése esetén azonnali áruhitelre történő vásárlásra is.

Nézz körül üzletünkben 360°-ban: forgasd körbe az egered segítségével!


Ismerje meg munkatársainkat

Kozek Gábor

Üzletvezető

Főbb feladataim az alap szoftvertelepítések, értékesítés, a vásárlóink segítése minden lehetséges módon. Erősségeim közé tartozik, hogy a munkám tulajdonképpen a hobbim, így mindig naprakész vagyok a legújabb alkatrészekkel és konfigurációkkal kapcsolatban is. Fontosnak tartom, hogy minden vásárlónk a megfelelő készüléket válassza, annak megfelelően, hogy mire fogja használni.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Kuhár Tibor

Értékesítő

Két éve erősítem a Laptopszalon csapatát. Régóta foglalkozom informatikával így szinte mindenhez hozzá tudok szólni a kérdéskörben. Az értékesítésen felül szoftverek, driverek telepítésével is rendszeresen foglalkozom, kisebb karbantartásokat végzek. Érdekelnek a PC játékok, így a kimondottan gamer konfigurációt keresőknek sok hasznos tanáccsal és észrevétellel,tapasztalattal tudok segíteni.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.