részletes keresés

Laptopszalon közlemény

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Laptopszalon Kft. kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységét befejezte. A függőben lévő ügyek kapcsán a laptopszalonkft.zaras@laptopszalon.hu e-mail címen kérhetnek tájékoztatást.
A www.laptopszalon.hu webshop és a 7624 Pécs, Ifjúság útja 11. szám alatti üzlet üzemeltetését 2019.november 25-től az IT Shop Kft. végzi, amely nem jogutódja a Laptopszalon Kft-nek.

Garanciális ügyintézés
Kérjük vegye fel a kapcsolatot a gyártó által kijelölt márkaszervizzel a garanciális ügyintézés érdekében, amennyiben a márkaszerviz elutasítja a garanciális javítási kérelmet, kérem a laptopszalonkft.zaras@laptopszalon.hue-mail címen jelezze.

Garanciális Márkaszervizek:
-Lenovo:  lenovo@tmx.hu, Aloha informatika
-Acer: +36 1/555-5200
-HP: +36 1/777-7545
-Mac: Hivatalos Apple márkaszervizek
-MSI: Albacomp Magyarország
-Fujitsu: Serco Kft.
-Asus: https://rma.asus-europe.eu/hu(Fix Direct)
-Dell: Fix Direct (+36 1/452-4670)

Garanciális időn túli ügyintézés
A garanciális időn túli készülékek többségét lehetőségünk van szervizelni, kérem vegye fel a kapcsolatot a kollégánkkal a szerviz@laptopszalon.hu e-mail címen vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

+1év Laptopszalon Garancia
A már meglévő, folyamatban lévő +1év laptopszalon garanciákat átvállalja az IT Shop Kft. amennyiben számlával, illetve a laptop szervizkönyvvel tudja igazolni a korábbi vizsgálatokat, valamint szervizünkben tudja folytatni a soron következő éves vizsgálattal.
Amennyiben már az összes vizsgálatot elvégeztette a készülékre, természetesen jogosult a +1 év Laptopszalon garanciára és szervizeljük a készülékét ebben az időszakban is.

Hitellel, illetve számlával kapcsolatos kérdések
A Laptopszalonnál megkötött hiteleket nem a Laptopszalon Kft, hanem a Cetelem bonyolította, ezáltal a készülék részletfizetését továbbra is a Cetelem részére kell törleszteni.
Korábban a Laptopszalon Kft.-nél vásárolt termékek számla másolatai nem állnak rendelkezésünkre ezáltal nem tudjuk pótolni, amennyiben fel szeretné venni a kapcsolatot a Laptopszalon Kft.-vel kérem a laptopszalonkftzaras@laptopszalon.hue-mail címen tegye.

Visszautalás
A Laptopszalon Kft. a következőt nyilatkozta a visszautalásokkal kapcsolatban.
A Laptopszalon Kft-hez befutott online rendelések, amelyek online bankkártyás fizetéssel lettek kiegyenlítve viszont sem teljesítve sem visszautalva nem lettek azokat a Laptopszalon Kft. továbbra sem tudja teljesíteni. Amennyiben fel szeretné venni a kapcsolatot a Laptopszalon Kft.-vel a rendelésével kapcsolatban azt a laptopszalonkftzaras@laptopszalon.hue-mail címen teheti.
 
Az IT Shop Kft. nem jogutódja a Laptopszalon Kft.-nek.