részletes keresés

» ASUS MB169B Plus 15.6 colos Szürke FullHD Hordozható IPS WLED Monitor

MB169B+

ASUS MB169B Plus 15.6 colos Szürke FullHD Hordozható IPS WLED Monitor

Gyártó: Asus Képernyő átmérő (col): 15.6 Felbontás (pixel): 1920x1080 Válaszidő (ms): 25 Fényerő (cd/m²): 200 Láthatósági szög (fok): 160/160 Panel típusa: IPS Szín: Szürke Képfrissítés (Hz): 60
35 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
. . Hordozható, USB-tápellátású Full HD monitor
 
- 15,6 hüvelykes, hordozható HD képernyő egyetlen USB 3.0 kábellel az energiaellátáshoz és adatátvitelhez
- A világ legvékonyabb és legkönnyebb USB monitorai elegáns fémburkolattal
- Automatikusan átforduló képernyő és mellé az ASUS Smart Case – egy kétállású támaszték és védőtok
 
. . Két képernyő jobb, mint egy
 
. Egy kábel elegendő mindenre
 
15,6 hüvelykes HD képernyő egyetlen USB 3.0 kábellel az energiaellátáshoz és adatátvitelhez
 
. Vonzó és ultrahordozható
 
A világ legvékonyabb és legkönnyebb USB monitorai fémburkolattal
 
. Az igényekhez alkalmazkodó
 
Automatikusan átforduló képernyő és mellé az ASUS Smart Case – egy kétállású támaszték és védőtok
 
. . Egy kábel elegendő mindenre, ilyen egyszerűen még sose lehetett második monitort csatlakoztatni
 
A 15,6 hüvelykes, USB-tápellátású, hordozható MB169B+ képernyő csupán egyetlen USB-kábelt igényel a videojelek és a tápáram továbbítására, hogy Full HD felbontású képet nyújtson. Az USB 3.0 nagyobb sávszélességét kihasználva gyors, zökkenőmentes képek jeleníthetők meg a csatlakoztatott készülékről és valósággá válik a többképernyős működés útközben is. Mi több, az MB169B+ visszamenőleg kompatibilis a noteszgép vagy asztali PC USB 2.0 csatlakozójával is*.
 
*USB 2.0 kapcsolat használata esetén romolhat a fényerő és a képminőség.
 
. Vonzó és ultrahordozható, Zen-ihlette kialakítás
 
A karcsú, mindössze 8 mm-es vastagságú és csak 800 gramm súlyú MB169B+ monitor a világ legvékonyabb és legkönnyebb kiegészítő kijelzője, ideális az egyszerű kétképernyős helyzetekhez és bemutatókhoz akár az úton is.
 
A strapabíró fémburkolat finom körkörös mintázata a noteszgépek tökéletes kiegészítőjévé teszi az MB169B+ képernyőt. Az extra tartóssághoz egy védőburkolat is jár hozzá, amely állítható állványként is szolgál az asztali használathoz.
 
. Az igényekhez alkalmazkodó
 
Az automatikus forgatás (szabadalmi kérelem függőben) funkcióval felszerelt MB169B+ automatikusan észleli az elhelyezkedést és vált az álló és a fekvő képernyőformátum között; IPS panellel rendelkezik, ami biztosítja a nagyobb betekintési szöget, és a pontos színmegjelenítést szinte színeltolás nélkül. Ezek a szolgáltatások felhasználóbarátabb élményt nyújtanak.
 
Az AI Light* bekapcsolt állapotában a környezetifény-érzékelő automatikusan észleli a környező megvilágítás mértékét és intelligens módon módosítja a képernyő fényerejét a kényelmes látvány és az energiatakarékosság érdekében.
 
*Az Auto Rotate és AI Light funkciók akkor működnek, ha az EzLink segédprogram helyesen telepítve és aktiválva lett.
 
. Nagyobb hatékonyság az ASUS EzLink technológiával
 
Az MB169B+-ban megtalálható az ASUS EzLink technológiája is, amely mentesíti a PC-t a grafikus feldolgozás alól azzal, hogy ezt a feladatot a kijelző dedikált hardverének adja át. Ennek eredményeképpen a PC egyidejűleg akár öt MB169B+ monitort is meghajthat, függetlenül attól, hogy ő maga milyen grafikus képességekkel rendelkezik — mindössze elég USB-csatlakozóra van szükség. Az EzLink automatikusan helyreállítja az alkalmazások ablakait is az MB169B+ csatlakoztatásakor és leválasztásakor, illetve automatikusan forgatja a képet fekvő vagy álló formátumba, ha kell.

Gyártó:
Asus
Típus:
90LM0183-B01170
Képernyő átmérő (col):
15.6
Felbontás (pixel):
1920x1080
Válaszidő (ms):
25
Kontrasztarány:
700:1
Fényerő (cd/m²):
200
Láthatósági szög (fok):
160/160
Panel típusa:
IPS
Egyéb csatlakozók:
USB
Szín:
Szürke
Súly (kg):
0.8kg
Képfrissítés (Hz):
60
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide