részletes keresés

» Skullcandy S5PXY-M685 Riff bordó fejhallgató

Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech,
A fiatalos megjelenésű, mindössze 180 g súlyú és ellenálló anyagokból készült vezetékes Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech fejhallgató ideális társ zenehallgatáshoz és handsfree telefonáláshoz. A fejhallgatóbak beépített mikrofon és gombok találhatók – egyetlen gombnyomással válthatsz a zeneszámok között vagy fogadhatod a hívásokat.

A Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech legfőbb tulajdonságai
Gyönyörű dizájn és könnyű konstrukció
Vezérlőgombok egyenesen a fejhallgatón
Nagyon kényelmes a memóriahabos fülpárnáknak köszönhetően
Kis méretűre csukható össze

Úgy tervezték, hogy egyszerre halld és érezd a zenét
A Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech fejhallgató fejlett hangzásvilággal rendelkezik, így lejátszott zenét nagyon magas minőségben hallgathatod rajta. A tiszta magas hangok és a kellemes lágy basszusok annyira belemerítenek a zenehallgatásba, hogy azt is elfelejted majd, hogy éppen merre vagy. A teljesen zavartalan zenehallgatási élményről a kényelmes fejpánt, a puha memóriahabos fülpárnák és a nagyon alacsony, mindössze 180 g-os súly gondoskodik. Igazából észre sem veszed, hogy rajtad van a fejhallgató, mindössze a kiváló zene árulkodik a jelenlétéről.

A Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech hosszú telefonhívásokhoz is tökéletes
Imádsz telefonálni Vagy csak szeretsz telefonon keresztül beszélgetni Felejtsd el a mobilod füled mellett való fárasztó tartását. A Skullcandy Riff On-Ear Tap Tech fejhallgatóval fogadhatod a hívásokat és a beépített mikrofonjának köszönhetően handsfree telefonálásra is alkalmas. A hívás fogadás/lerekás gombok egyenesen a fejhallgatóba vannak beépítve, így még csak elő sem kell venned a mobilod a zsebedből. Nem szeretnél telefonálni és zenét hallgatni sem Csukd össze a fejhallgatót kis méretűre és tedd be a táskádba, a mini mérete miatt szinte mindenhol elfér, és alig foglal helyet.

Tudtad, hogy… ?
…ha elalvás előtt zenét hallgatsz sokkal mélyebben és nyugodtabban fogsz aludni Bár ez nem minden számmal működik. Hogyha teljesen nyugodt álmokat szeretnél, elalvás előtt kapcsold be a One by one (Enya), a Good night (The Beatles), a Skinny Love (Birdy) vagy az I’m not the only one (Sam Smith) számot.

Tulajdonságok:

A fiatalos és modern dizájn az audiofilek összes generációjának tetszeni fog
Kiváló hangzási teljesítmény – a magas hangok gyönyörűen tiszták, a basszusok pedig kellemesen mélyek
A beépített mikrofon lehetővé teszi a fejhallgató handsfree hívásokra való használatát
A zeneszámok közti választást és a hívásfogadást egyenesen a fejhallgatóról irányíthatod
A fejpánt nagyon ellenálló anyagból készült, a memóriahabos fülpárnák pedig könnyedén alkalmazkodnak a füleid alakjához
Éppen nem hallgatsz semmit A fejhallgatót könnyedén összecsukhatod kisebb méretűre és elteheted a táskádba, ideális választás utazáshoz
A könnyű szerkezetének köszönhetően kényelmes még hosszantartó használat után is

Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide