részletes keresés

» Samsung XE700T1C-G01HU SMG XE700T1C-G01HU tablet

SMG XE700T1C-G01HU

Samsung XE700T1C-G01HU SMG XE700T1C-G01HU tablet

Gyártó: Samsung Processzor: Intel® Core™ i5 Processzor 3317U (Ivy Bridge) Rendszermemória: 4GB DDR3 1600 MHz Belső háttértár: 128GB SSD Grafikus vezérlő: Intel® HD Graphics Kijelző méret: 11,6 col 3G: igen Operációs rendszer: Microsoft Windows 8 Pro 64bit Szín: Fekete
1 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
A profik választása

Ha valóban kitartó munkatársra van szüksége, a Samsung Smart PC Pro minden igényt kielégít. A legújabb generációs Intel® Core™ i5 Processzor gyorsabb webes böngészést, megbízható multitaskingot valamint zene vagy videó konvertálást kínál, és még a leghardverigényesebb alkalmazásokkal is megbirkózik

Semmi sem állíthat meg - kreativitás és tartalomfogyasztás

A forradalmian új átalakítható design egyesíti a notebook teljesítményét és a tablet nyújtotta kényelmet. Élvezd ki te is a rendkívüli hordozhatóságot és az útközben is használható alkalmazásokat, mint a gyors webböngészés, a kommunikáció, videolejátszás és a játékok. De csatlakoztathatod a touchpadet is tartalmazó teljes értékű billentyűzetet, és máris kihasználhatod a notebook teljesítményét, kompatibilitását és kreatív funkcióit.

Gördítsd a betűket

Az S toll a kézírás és szabadkezes rajzolás valódi élményét hozza el neked az érintőkijelzőre. A nagy hírnevű Wacom fejlesztőcég által megalkotott 1024 nyomásszintet érzékelő kijelző rendkívüli precizitást biztosít, ami még a professzionális grafikusok igényeit is kielégíti, hiszen pontosan olyan, mintha egy hagyományos tollat vagy ceruzát használnál. A tökéletes kényelem és praktikum jegyében a billentyűzet mérete pontosan megegyezik a kijelzővel, és tökéletes egységet alkot vele.

Ne maradj le semmiről

Az S Note segítségével könnyedén készíthetsz feljegyzéseket, rajzokat és frissítheted az információkat akár útközben is. A sokféle beviteli lehetőséggel (valódi vagy virtuális billentyűzet és kézírás-felismerés) egyszerűen és intuitív módon használhatod az S tollat is támogató jegyzetkészítő alkalmazást. Számtalan sablon közül is választhatsz, így pillanatok alatt készíthetsz új dokumentumokat és rajzokat.

Az irányítás mindig a Te kezedben van

A legújabb tízujjas multi-touch funkció egy óriási technológiai előrelépés az interaktivitásban, ami jóval több lehetőséget tartogat, mint a hagyományos kétujjas érintésvezérlés. A kijelző megnövelt érzékenységének köszönhetően zökkenőmentes a csippentéses nagyítás, a képek forgatása és az oldalak gördítése, hogy maximálisan kiélvezhesd a legújabb szórakoztató alkalmazások valamennyi funkcióját.

Teljes képet kapsz mindenről

S Az ATIV smart PC Pronagy felbontású e5 megapixeles hátlapi kamerával és beépített vakuval rendelkezik. Készíts kitűnő minőségű képeket, indíts videohívást a családdal és barátokkal, vagy rögzíts videofelvételt a nagy felbontású webkamerával, hogy mindig képben legyél.

Tartalomlejátszás és -megosztás, bárhol, bármikor

Az AllShare Play funkcióval hihetetlenül egyszerűen nyithatod és oszthatod meg a fényképeket, zenéket, videókat, dokumentumokat és fájlokat. Az AllShare Play segítségével vezeték nélkül kezelheted, nyithatod meg vagy küldheted tovább a készüléken tárolt tartalmakat egy másik készülékre, tárhelyre vagy webes szolgáltatásra, hogy soha ne fogyjál ki a tárhelyből. Ráadásul a tartalmak távoli megjelenítéséhez nincsen szükség kábelekre vagy pendrivera.

Windows 8: még többre leszel képes

Windows 8 operációs rendszerrel ugyanazt a hatékonyságot és jól ismert felépítést kapod, mint egy hagyományos számítógépen. Valamennyi Windows szoftvert telepítheted és futtathatod az operációs rendszeren, beleértve a már meglévőket is. A teljesítményt egyedi igényeidnek megfelelően optimalizálhatod: választhatod a hagyományos felhasználói felületet egérrel és billentyűzettel, de beállíthatod az egyszerűbb, érintésközpontú startképernyőt is.

Samsung Windows 8 Apps

Hozza ki a legtöbbet a Samsung PC-jéből az új Windows 8 Appokkal.

Mindig maradj kapcsolatban

Kompakt, hordozható mérete ellenére is rendelkezik USB 3.0, uHDMI és Micro SD kártya foglalattal a maximális mobil csatlakoztathatóság érdekében.. Így gyorsan és egyszerűen exportálhatja és importálhatja az adatait az USB 3.0 vagy a Micro SD port segítségével. Ráadásul kiváló minőségű prezentációkat vagy filmeket is lejátszhat a nagy képernyős televízió HDMI portján keresztül.

Teljes méretű billentyűzet és touchpad

A teljes méretű billentyűzettel és touchpaddel még komoly szövegbevitelt igénylő munkáknál sem kell kompromisszumot kötnöd teljesítményben és hatékonyságban. A megszokott funkciókon túl a billentyűzeten két USB 2.0 port is található további eszközök csatlakoztatásához. Ha pedig nagyobb mobilitásra van szükséged egyszerűen leválaszthatod a kijelzőről, és már indulhatsz is.

Gyártó:
Samsung
Család:
XE700T1C-G01HU
Processzor:
Intel® Core™ i5 Processzor 3317U (Ivy Bridge)
Rendszermemória:
4GB DDR3 1600 MHz
Belső háttértár:
128GB SSD
Grafikus vezérlő:
Intel® HD Graphics
Kijelző méret:
11,6 col
Érintő Képernyő:
LCD-Touch Screen S Pen (with Digitizer)
Kijelző típusa:
FHD LED Display (1920x1080) / LCD-Touch Screen S Pen (with Digitizer)
Előlapi kamera:
2 MP
Hátlapi kamera:
5MP
WLAN:
802.11 a/b/g/n
Bluetooth:
4.0
3G:
igen
Beépített szenzorok:
Ambient Light Sensor, Accelarometer, Compass Sensor, Gyro Sensor
Operációs rendszer:
Microsoft Windows 8 Pro 64bit
Kérdésed van?
Egyéb
HDMI:
microHDMI
Tárhely bővítés:
microSd, max 64GB
USB:
USB 3.0
Audio csatlakozók:
1 fejhallgató kimenet / Mikrofon bemenet Combo
Szín:
Fekete
Méret:
304 x 189,4 x 11,9 mm
Tömeg:
880 g
Akkumulátor:
4 cella
Garancia:
2 év
Egyéb információk:
Dokkolóval, 3G + telefonfunkcióval, TPM
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide