részletes keresés

Laptopszalon Kecskemét

6000 Kecskemét
Petőfi Sándor utca 10.
Nyitva:Technikai okok miatt zárva.
Email: kecskemet@laptopszalon.hu

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Kecskemét

Új helyen megújulva!
A kecskeméti Laptopszalon ezentúl új helyen várja kedves vásárlóit, nagyobb és tágasabb üzlethelyiséggel, bőségesebb kínálattal és még több szolgáltatással. A régi üzlettel szemközt található a nagyobb, tágasabb, korszerűbb üzletünk, ahol nagyobb árukészlettel várunk Téged! Az új és használt laptopok mellett okostelefonok, drónok, asztali PC-k, monitorok, szerverek, szoftverek és egyéb kiegészítők széles választékával várunk.
Térj be hozzánk és válaszd ki az Neked legjobban tetsző laptopot, hiszen nálunk a Dell, az Apple, a Lenovo, a HP, az Asus,és az Acer márkák széles választékát találod!
A megfelelő termék kiválasztásában hozzáértő és segítőkész kollégák várnak a Laptopszalontól már megszokott fantasztikus árakkal és folyamatos akciókkal. Készüléked mellé nálunk a hozzáillő kiegészítőket is megvásárolhatod, legyen az laptoptáska, egér, pendrive, fejhallgató, de okostelefonok és drónok széles kínálatával szolgálunk.
Az üzletünkben megvásárolt szoftvereket kérésedre feltelepítjük.
Ha esetleg laptopod, netbookod, asztali PC-d meghibásodott, vagy akár csak memóriát szeretnél bővíteni, vagy bármilyen segítségre volna szükséged, kiváló szakembereink ebben is segítségedre lesznek.
Megfelelő feltételek teljesülése esetén nálunk lehetőség van a számítógépek áruhitelre történő megvásárlására is.

Ismerje meg munkatársainkat

Vajda Márk

Üzletvezető

2011 óta dolgozok a Laptopszalonnál. Az üzletvezetői és értékesítői feladatok ellátása mellett rendszeresen tesztelünk laptopokat így még inkább naprakészek vagyunk és így hatékony segítséget tudunk nyújtani leendő vásárlóinknak.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Gáspár Patrik

Értékesítő

A középiskolás éveim kezdetekor már határozottan a műszaki, illetve elektronikai pálya az, ami igazán vonzott. Gépész technikus szakon végeztem, majd az elektrotechnika felé orientálódtam. A hobbimból adódóan naprakész vagyok a szoftverek mindennapi fejlődésével kapcsolatban. Közeljövőben szeretném befejezni az egyetemet mérnök informatikus szakon. Fontosnak tartom az ügyfeleink széleskörű tájékoztatását és a problémáik gyors és precíz orvoslását. Az ambicióimból és az érdeklődési körömből kifolyólag pedig 2019-től nagy lelkesedéssel erősítem a Laptopszalon csapatát.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Gondi Bence

Értékesítő

Kisgyerek korom óta vonzott az informatika világa. Egyszerű hobbiból szakmába nőtte ki magát ez az érdeklődés. Laptopok és asztali gépek, illetve telefonok mellett a konzolok világában is otthon érzem magam. Értékesítési és műszaki tapasztalattal igyekszem kiszolgálni meglévő és leendő ügyfeleink igényeit.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.