részletes keresés

» Dell Inspiron m5110 DLL M5110_146174 laptop

DLL M5110_146174

Dell Inspiron m5110 DLL M5110_146174 laptop

Gyártó: Dell Processzor típus: AMD A-Series Processzor számozás: A6-3420M Memória méret: 4GB HDD méret: 640GB Videokártya típus: Radeon HD 6520G Kijelző méret: 15.6 Kijelző felbontás: 1366x768 Operációs rendszer: FreeDOS Garancia időtartam: 3 év Garancia típusa: Szervizgarancia HSDPA: nem Optikai meghajtó: Igen Szín: Fekete - cserélhető fedlap Tömeg: 2,50kg
2 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
 

Színes egyéniséghez, színes laptop dukál. De, mint tudjuk, nem csak a külső számít.  A Dell Stage szoftver segítségével minden funkció azonnal elérhető a kezelőfelületen.  A nagy teljesítményű Intel® processzorok tovább emelik a hatékonyságot. Gazdag grafikai és nagyszerű audió élményre is készülhetünk, ha a Dell Inspiron n5110 (15 R Queen 15) notebookot választjuk. Mégis ami, igazán különlegessé teszi, az a személyre szabható külső, amely saját stílusunkat tükrözi. A gyémánt fekete színű változatot egy kattintással pillanatok alatt „átöltöztethetjük”. Számos minta- és színvariáció közül választhatjuk ki az egyéniségünkhöz leginkább illő fedlapot.  A döntésben segítséget nyújt a www.laptopfedlap.hu weboldal, ahol nem csak böngészhetünk a stílusok között, de akár előrendelésünket is leadhatjuk . A piros és kék változat fedlapja ugyan nem cserélhető, viszont szintén egyedit mutat azáltal, hogy a kéztámasz is ugyanabban a színben tündököl. A mindennapi feladatokhoz maximálisan biztosított technológia megunhatatlan külsőben, kedvező áron.  Ezt kínálja a Dell Inspiron n5110 (15 R Queen 15) notebook.

Kiknek készült?

Olyan gyerekes családoknak, akik az asztali számítógépekre jellemző teljesítményt nyújtó hordozható számítógépre vágynak.
Önkifejezésre törekvő, szociális hálózatokat használó diákok és fiatalok számára.

Mitől nagyszerű?

• Teljesítmény: Második generációs Intel® Core™ i processzorok és akár 8 GB* kétcsatornás memória
• HD adatfolyam továbbítása: Az Intel® vezeték nélküli kijelző segítségével HD felbontású adatfolyam továbbítható vezeték nélkül az otthoni audió-videó lejátszókhoz
• Tervezés: Állandó színű, ahhoz illő fedéllel és csuklótámasszal ellátott kivitel közül vagy a Dell Design Studio által tervezett cserélhető fedelek

 
Újdonságok

Rugalmas kivitel  
Egymáshoz illő színű fedél és csuklótámasz (mostantól fekete, piros vagy kék színben)
Cserélhető LCD fedelek, melyek külön vásárolhatók meg a laptoppal együtt vagy később (2011 júniusától piros, kék vagy rózsaszín színben)
Lapos billentyűzet
Továbbfejlesztett vezeték nélküli kijelző
1080p max. videofelbontás
Teljes értékű 5.1 csatornás térhatású hang
Legújabb generációs csatlakoztatási lehetőségek
BT 3.0
USB 3.0

Az új Inspiron 15R: a változás egyszerű

Csatlakozás, kapcsolat, szórakozás --- gyakorlatilag bárhol, bármikor. Az elegáns, mindenkit kielégítő színválasztékban kapható, 15,6 hüvelyk képátlójú kijelzővel és második generációs Intel® Core™ processzor biztosította gyorsasággal büszkélkedő Inspiron 15R pont az a minden funkciót kínáló, könnyen hordozható laptop, melyre Ön mindig is vágyott.

  • A laptopom a stílusom: Mutassa meg személységét a SWITCH by Design Studio fedelei segítségével.

  • A Stage minden kívánságát teljesíti: A Dell e szoftvere révén megoszthatja fényképeit, zenét hallgathat és kapcsolatban maradhat a világgal.

  • Többet, gyorsabban: Mind a munka, mind a játék gyorsabb a második generációs Intel® Core™ processzorral, illetve az eredeti Windows® 7 Home Premium 64-bit operációs rendszerrel.

Dell Inspiron 15R (N5110) laptop

Laptopját éppen olyan egyénivé teheti, amilyen Ön, maga

Laptopját testre szabhatja a SWITCH by Design Studio segítségével. Az opcionálisan cserélhető fedelek segítségével készülékének mindig a kedvének legmegfelelőbb kinézetet adhatja.


Vigye magával laptopját

Többé nem csak otthon élvezheti a szórakoztatás nyújtotta élvezeteket: az Inspiron R laptop személyre szabott szórakoztató eszköz.


Dell Inspiron 15R (N5110) laptop
 
A megfelelő eszköz a megfelelő helyen
Megoszthatja fényképeit, zenét hallgathat, játszhat és kapcsolatban maradhat a világgal. A Dell Stage szoftvere révén a fontos dolgok mindig elérhetők.
Dell Inspiron 15R (N5110) laptop
 
Tökéletes kép
Filmjeit és video-adatfolyamjait a tűéles HD (720p) WLED kijelző és az SRS Premium hangzás révén tökéletesen élethű minőségben élvezheti.
Dell Inspiron 15R (N5110) laptop
 
Mindig csatlakoztatva
A beépített 801.11n WiFi segítségével vezeték nélküli hotspotok millióin keresztül csatlakozhat az internethez, de akár fejleszthet WIMAX-ra, így gyakorlatilag bárhol, akár 4G sebességgel internetezhe


WiDi and 3DTV támogatása

Vezeték nélkül továbbíthatja a filmeket televíziójára az Intel® WiDi segítségével, a fantasztikus Blu-ray™ 3D moziélményt (az opcionális Blu-ray meghajtó segítségével) pedig HDMI 1.4 révén élvezheti 3D-funkcióval rendelkező televízión.

Dell Inspiron 15R (N5110) laptop


Gyorsabb mint az élet

Szerkesztheti fényképeit és videofájljait, játszhat és kapcsolatban maradhat családjával és ismerőseivel. Az Inspiron R laptopokat arra terveztük, hogy energiatakarékos módon elégítsék ki az Ön mindennapi számítógépes igényeit.

Dell Inspiron 15R (N5110) laptop A kívánt gyorsaság: Problémamentes párhuzamos feladatvégzés a második generációs Intel® Core™ processzor nyújtotta Intel® Turbo Boost 2.0 és Intel® Hyper-Threading technológia révén. Mindennapi teendőinek elvégzését pedig az Eredeti Windows® 7 Home Premium 64-Bit operációs rendszer teszi egyszerűvé.

Dell Inspiron 15R (N5110) laptop Erőteljesen intelligens grafika: A grafikai teljesítményt az opcionális intelligens grafikával turbózhatja fel. A továbbfejlesztett Inspiron R laptopok nagy teljesítményű videokártya segítségével birkóznak meg a nagy grafikai igényű alkalmazásokkal, például egyes játékokkal vagy HD filmek lejátszásával. Ha takarékoskodni szeretne az árammal, laptopja automatikusan a beépített kártya használatára vált, így az akkumulátor egyetlen feltöltéssel is hosszabb ideig bírja.

Dell Inspiron 15R (N5110) laptop Hatalmas tárhely: Az Inspiron R laptopok nagy kapacitású merevlemezei bőséges tárhelyet kínálnak zeneszámai, videofájljai és fényképei számára.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a magyar lokalizációban a fentiektől eltérés lehetséges!

Gyártó:
Dell
Család:
Inspiron
Modell:
m5110
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor típus:
AMD A-Series
Processzor számozás:
Mag neve:
Llano
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
4GB
Memória típus:
LPDDR3
Kérdésed van?
Háttértároló (HDD, SSHD)
HDD méret:
640GB
Tipus:
HDD, 5400rpm
Kérdésed van?
Videókártya (VGA)
Videókártya gyártó:
AMD
Videokártya típus:
Radeon HD 6520G (összehasonlítás)
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret:
15.6
Kijelző felbontás:
1366x768
Kijelző típus:
Nagy felbontású (720p) WLED kijelző TrueLife panellel
Kérdésed van?
Operációs rendszer
Operációs rendszer:
FreeDOS
Kérdésed van?
Garancia
Garancia időtartam:
3 év
Garancia típusa:
Szervizgarancia
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB port:
3db USB 3.0 és 1db USB 2.0
HDMI:
igen
eSata csatlakozó:
Igen
VGA kimenet:
Igen
Kártyaolvasó:
4in1
LAN:
10/100
Firewire:
nem
WLAN:
802.11 b/g/n
Bluetooth:
3.0
Express kártya foglalat:
nem
Webkamera:
nativ HD (1280 x 720)
HSDPA:
nem
Kérdésed van?
Egyéb jellemzők
Optikai meghajtó:
Igen
Szín:
Fekete - cserélhető fedlap
jellemző:
Kétrétegű +/- DVD-író és olvasó
Akkumulátor cellaszám:
6 cellás
Billentyűzet:
Magyar
Audio:
Intel® HD Audio
Ujjlenyomat olvasó:
Nem
Tömeg:
2,50kg
Kensington zár:
igen
Jellemző:
48 Wattóra
Hangszóró:
SRS Premium Sound - 2 hangszóró, egyenként 2 W
Dokkolható:
USB porton
DELL VÁLASZOK
Hány év az alapjótállás? Jellemzően 3 év, de modelltől függ, hogy szerviz, vagy helyszíni garancia.
Hány évre terjeszthető ki a garancia? a vásárlást követő 4 és 5 évre
Mennyibe kerül 1, ill. 2 év kiterjesztés? típustól függ, érdeklődjön szervizeinknél
Belföldön vagy külföldön szervizelik a gépeket? belföldön, szervizek elérhetősége:
http://www.laptopjavitas.hu/contact/
Telefonszám: 20/404-22-42
Honosíttatható külföldön? igen, a Dell központ számán
Cserélhetők vagy bővithetők-e e a készülék alapegységei a garancia elvesztése nélkül? Igen, a Laptopszalon szervizpontjaiban
Mennyi garanciát biztosítanak az akkumulátorra? 12 hónap
Mi a teendő, ha a garanciális készülékem meghibásodott? Vegye fel a Laptopszalon szervizeivel a kapcsolatot! Szervizközpont száma: 20/404-2242
Hol érvényesíthető a laptopszalon +1 év garancia? A Laptopszalon bármely üzletében
Hol lehet beregisztrálni a Laptopszalon szolgáltatásaira? https://www.laptopszalon.hu/garanciaplusz
Milyen telefonszámon érhető el a Laptopszalon Hotline távsegítség? 20/801-0000
Hogy tudok futárt rendelni a meghibásodott laptophoz? http://www.laptopjavitas.hu/contact/futarrendeles/

Amennyiben Dell készüléked bővítését szakszervizeinkkel végezteted, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő alkatrész kerül beépítésre és még a gyári garancia sem veszik el. Bővítéssel kapcsolatos információt az alábbi elérhetőségeken kaphatsz https://www.laptopszalon.hu "Üzleteink" menüpont.

Tudtad, hogy a Dell termékekre kapott garancia nem korlátozódik kizárólag arra az országra, ahol a terméket vásároltad? A Dell honlapján a garancia néhány egyszerű lépéssel bármely másik országban is könnyen érvényesítő. Hasznos lehet külföldön vásárolt gépek vagy költözés esetén. részletek
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

Teljesítmény 2/12
Hordozhatóság 8/12
Tárolókapacitás 6/12
Felszereltség 11/12

Processzor összehasonlítás

L2 Cache + L3 Cache: 1500‑2400
MHz - Turbo: MHz
Mag:
TDP: ~39.350% Watt
Cinebench R10 32Bit Single: 11.27
wPrime 32:
wPrime 1024: