részletes keresés

» HP EliteBook 8570p HP H4P08EA#AKC laptop

HP H4P08EA#AKC

HP EliteBook 8570p HP H4P08EA#AKC laptop

Gyártó: HP Processzor típus: Intel® Core™ i5 Processzor Processzor számozás: 3210M Memória méret: 4GB HDD méret: 500GB Videokártya típus: HD Graphics 4000 Kijelző méret: 15.6 Kijelző felbontás: 1600x900 Operációs rendszer: Windows 8 Garancia időtartam: 3 év Garancia típusa: Szervizgarancia HSDPA: Foglalat Optikai meghajtó: Igen Szín: Ezüst Tömeg: 2,85kg
13 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Erős és profi

A modern kialakítást és pontos műszaki tervezést ötvöző HP EliteBook 8570p egy csodálatos termék, platina színű burkolatban. 2,61 kilogrammos alaptömege az üzleti használatra tervezés szempontjából azt jelenti, hogy ez a hordozható számítógép kibírja az üzleti utazásokkal járó megpróbáltatásokat. Mi több, a HP EliteBook 8570p sikerrel kiállja a rezgés-, por-, rázkódás- és magasságbírást valamint a magas és alacsony hőmérsékletet, szélsőséges hőmérsékletváltozást, páratartalmat és leejtést 2 tesztelő, szigorú MIL-STD 810G próbát. Nem kell hunyorognia. A 39,6 cm-es (15,6 hüvelykes) képátlójú HD1 kijelzőn minden munkadokumentum, táblázat és grafika kitűnően látszik.

Teljesítménybajnok

Választható UMA vagy nagy teljesítményű különálló grafikus rendszer3, főnököt és munkatársakat elkáprázató, hatásos képi elemek létrehozásához. Az AMD Eyefinity technológiával4 összesen négy további csatlakoztatott monitorra magával ragadó grafikai és számítógépes élmény varázsolható. Az Intel® legújabb technológiájának hatékony feldolgozási kapacitása igen nehéz feladatokkal is megbirkózik. A munka igényeihez illeszkedően Core™ i5-vagy Processzor i7-k Processzorétmagos processzorok is választhatók5. A vPro™ technológiával3,6 rendelkező új, 3. generációs Intel® Core™ processzorok lehetővé teszik a vírusfertőzött számítógépek távoli konfigurálását, diagnosztikáját, elszigetelését és javítását, így hozzájárulnak az informatikai karbantartási költségek csökkentéséhez. Fokozódó munkaterhelés esetén az Intel® Turbo Boost 2.0 technológia7 biztosítja a számítógépnek a szükséges processzorteljesítmény-többletet.

Minden extra beépítve

Videokonferenciák8, webalapú oktatások9 vagy folyamatos videolejátszások, egy noteszgéptől meglepően kitűnő hangminőséggel. Az SRS Premium Sound PRO hangrendszer közvetlenül a noteszgépből, élesen és tisztán szólaltatja meg a hangokat. A bemutatókhoz már nem lesz szükség külső hangszórókra. A bőséges tárolási lehetőségek révén a munkához szükséges fájlok mindig kéznél lehetnek. A tárolási gondok megoldásához számos merevlemez, félvezető-alapú (SSD)3 és öntitkosító (SED)3 meghajtó választható. A sokféle akkumulátor lehetővé teszi a választást a legkisebb súly, illetve a leghosszabb akkumulátoros üzemidő között.

1  HD-képek megtekintéséhez HD-tartalomra van szükség.
2  A tesztelésnek nem volt célja a DOD-szerződések követelményeinek, illetve a katonai célú használatnak való megfelelés demonstrálása. Az eredmények nem nyújtanak garanciát a jövőbeli teljesítményre ezen tesztelési feltételek mellett.
3  Külön vagy választható funkcióként vásárolható meg.
4  Az AMD Eyefinity technológia különálló AMD grafikus konfigurációt igényel. A támogatott képernyők teljes száma típusonként változó. A HP EliteBook 8570p akár négy képernyőt is támogat.
5  A többmagos technológia célja bizonyos szoftverek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden vásárló és szoftveralkalmazás számára. Az Intel® architektúra 64 bites számítási műveleteihez az Intel® 64 architektúrához tervezett processzort, chipkészletet, BIOS-t, operációs rendszert, eszköz-illesztőprogramokat és alkalmazásokat magába foglaló számítógépes rendszerre van szükség. Az Intel® 64 architektúrával kompatibilis BIOS nélkül a processzorok nem működnek (32 bites üzemmódban sem). A teljesítmény a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változik. Az Intel® számozása nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
6  E technológia egyes funkciói, például az Intel® Active felügyeleti technológia és az Intel® virtualizációs technológia futtatásához külső, kiegészítő szoftverekre van szükség. Az Intel® vPro technológia jövőbeni „virtuális készülékek” alkalmazásainak elérhetősége a külső szoftverszállítóktól függ. Microsoft Windows szükséges.
7  Az Intel® Turbo Boost technológia Intel® Turbo Boost képességű processzorral rendelkező számítógépet igényel. Az Intel® Turbo Boost teljesítménye függ a hardvertől, a szoftvertől és a rendszer általános konfigurációjától.
8  Videokonferenciára az opcionális 720p HD webkamerával rendelkező konfigurációk használhatók.
9  Internetelérést igényel.

Gyártó:
HP
Család:
EliteBook
Modell:
8570p
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor típus:
Intel® Core™ i5 Processzor
Processzor számozás:
Mag neve:
Ivy Bridge
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
4GB
Memória típus:
DDR3L
Kérdésed van?
Háttértároló (HDD, SSHD)
HDD méret:
500GB
Tipus:
HDD, 7200rpm
Kérdésed van?
Videókártya (VGA)
Videókártya gyártó:
Intel
Videokártya típus:
HD Graphics 4000 (összehasonlítás)
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret:
15.6
Kijelző felbontás:
1600x900
Kijelző típus:
Anti-glare
Képarány:
16:9
Kérdésed van?
Operációs rendszer
Nyelv:
Magyar
Bit:
64 bit
Család:
Pro
Operációs rendszer:
Windows 8
Kérdésed van?
Garancia
Garancia időtartam:
3 év
Garancia típusa:
Szervizgarancia
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB port:
2 USB 3.0 és 1 USB 2.0
HDMI:
nem
eSata csatlakozó:
Igen
VGA kimenet:
Igen
Kártyaolvasó:
Igen
LAN:
10/100/1000
Firewire:
igen
WLAN:
802.11 b/g/n
Bluetooth:
4.0
Express kártya foglalat:
Igen
Webkamera:
720p
HSDPA:
Foglalat
Kérdésed van?
Egyéb jellemzők
Optikai meghajtó:
Igen
Szín:
Ezüst
jellemző:
Kétrétegű +/- DVD-író és olvasó
Akkumulátor cellaszám:
6 cellás
Chipkészlet:
Intel® QM77
Billentyűzet:
Magyar + billentyűzetmegvilágítás
Audio:
HD Audio
Ujjlenyomat olvasó:
Igen
Tömeg:
2,85kg
Hangszóró:
Beépített sztereó hangszórók
DisplayPort:
Igen
Dokkolható:
igen
Egyéb információk:
Sorosport
HEWLETT-PACKARD VÁLASZOK
Hány év az alapjótállás? Pavilion gépek esetében 1, 2, 3év / el- és visszaszállításos garancia
Hány év az alapjótállás? Minden, ami nem Pavilion, vagy helyszíni garanciával rendelkező gép 1, 2, 3év / szerviz garancia
Hány évre terjeszthető ki a garancia? max. a vásárlást követő 5 évre, bizonyos típusoknál
Vásárolható helyszíni (onsite) garancia? Igen
Mennyibe kerül 1, ill. 2 év kiterjesztés? kb. 10 ezer forint a +1 év garancia az olcsóbb típusokhoz, a drágábbakhoz, ill. helyszíni garancia esetén több, továbbá árfolyam függő
Belföldön vagy külföldön szervizelik a gépeket? belföldön
Központi telefonszám Pavilionok esetében 40/200-629
Központi telefonszám egyéb készülékek esetében 20/404-22-42
Kérhető-e világgarancia? igen
Ha igen, ez hol érvényes? ahol az adott típust forgalmazzák
Mennyi garanciát biztosítanak az akkumulátorra? 1 év
Mi a teendő, ha a garanciális készülékem meghibásodott? Vegye fel a Laptopszalon szervizeivel a kapcsolatot, vagy hívja a HP központot az 40/200-629-es számon!
Hol érvényesíthető a laptopszalon +1 év garancia? A Laptopszalon bármely üzletében
Hol lehet beregisztrálni a Laptopszalon szolgáltatásaira? https://www.laptopszalon.hu/garanciaplusz
Milyen telefonszámon érhető el a Laptopszalon Hotline távsegítség? 20/801-0000
Hogy tudok futárt rendelni garancián túli laptophoz, bővítéshez? http://www.laptopjavitas.hu/contact/futarrendeles/
Garanciális (nem Pavilion) készülékek leadhatóak: Laptopszalon Kft. szervizeiben:
http://www.laptopjavitas.hu/contact/

Amennyiben HP készüléked bővítését szakszervizeinkkel végezteted, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő alkatrész kerül beépítésre és még a gyári garancia sem veszik el. Bővítéssel kapcsolatos információt az alábbi elérhetőségeken kaphatsz: https://www.laptopszalon.hu "Üzleteink" menüpont.
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

3D teljesítmény 3/12
Hordozhatóság 8/12
Tárolókapacitás 4/12
Felszereltség 10/12

Videokártya összehasonlítás

Core™ Speed: 16 Pixel Shaders: 16
Shader Speed: 350 Memory Speed: 1350
Memory Bus: Process: nm
DirectX: 64/128 3DMark03 44323.5n2
3DMark05 3DMark06 3768.5n56