részletes keresés

» MS Office 365 Home Premium (5 PC-re éves előfizetés)

6GQ-00162

MS Office 365 Home Premium (5 PC-re éves előfizetés)

32 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Office 365 Otthoni prémium (egy éves előfizetés)


Az Office 365 Otthoni prémium előfizetést azoknak a családoknak ajánlott, akik teljes körűen, akár offline is szeretnék elérni az Office programjait és felhőszolgáltatásokat is szeretnének használni akár 5 PC vagy Macintosh rendszerű számítógépen, kényelmes éves előfizetéssel.

Office és szolgáltatások

Az Otthoni prémium előfizetés tartalmazza az Office Professional csomagnak megfelelő alkalmazásokat (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access és Publisher) PC-n, illetve az Office for Mac Home and Business alkalmazásait (Word, Excel, PowerPoint és Outlook) Mac rendszerű számítógépekre. Ezek az alkalmazások települnek a számítógépre és a telepítés utána akár internet kapcsolat nélkül is használhatók.



Az Office alkalmazások mellett a csomag tartalmaz online szolgáltatásokat is:

-          20GB extra SkyDrive tárhely: a Microsoft online tárhelye, amelyet bármilyen e-mail címhez hozzárendelhetünk, segít abban, hogy fájljainkat bárhol és bármikor elérhessük. Nem kell pendrive-okkal bíbelődni, vagy e-mail-ben küldözgetni a fájlokat, könnyedén feltölthetjük és megoszthatjuk őket ismerőseinkkel.

-          Havi 60 perc Skype telefonálási lehetőség: a Skype-ot sokan használják számítógépek közötti kommunikációra, de az Otthoni prémium előfizetés ezt kiterjeszti telefonvonalakra is. A havi 60 perc beszélgetés segítségével Magyarországon és a világ számos országában vezetékes telefonokat, néhol mobilszámokat is hívhatunk.


A felhő ereje

Az új Office lehetővé teszi, hogy be legyünk jelentkezve az alkalmazásokba. Ha ezt megtesszük, akkor a beállításaink, a nemrég használt fájljaink listája és a testreszabásaink mind szinkronizálódnak a SkyDrive-on keresztül és követnek minket. Így ha leülünk egy másik számítógép elé és ott belépünk, akkor a saját képünkre formált Office fog fogadni minket. A SkyDrive-ra mentett Word és PowerPoint fájlok még azt is megjegyzik nekünk, hogy melyik oldalnál jártunk, hogy kényelmesen tudjuk folytatni az olvasást.

Office az egész család számára

Az Otthoni prémium előfizetés egy 12 hónapos időszakra biztosítja az Office alkalmazások és a szolgáltatások elérhetőségét. Egy háztartáson belül akár 5 PC, vagy Mac rendszerű számítógépet is lefedhetünk vele és a megnövelt SkyDrive tárterülethez is adhatunk írási jogot a család többi tagja számára is. Az Office 365 Otthoni prémium előfizetés az egész háztartás digitális felszereltségéhez hozzá tud járulni.


További Office termékek

Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide