részletes keresés

» Asus Nexus 7 1B030A ASNEXUS71B030A tablet

ASNEXUS71B030A

Asus Nexus 7 1B030A ASNEXUS71B030A tablet

Gyártó: Asus Processzor: Nvidia Tegra 3 (4+1 mag) 1,2 GHz Rendszermemória: 1GB LP-DDR2 Belső háttértár: 16GB Grafikus vezérlő: Nvidia Geforce ULP Kijelző méret: 7 col 3G: nem GPS: igen Operációs rendszer: Android 4.1 (Jelly Bean) Szín: Fekete
0 értékelés, Legyél te az első!
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Bemutatjuk a Google új, 7 méretű táblagépét: vékony, könnyű és hordozható

A Nexus 7 úgy készült, hogy a Google legjavát nyújtsa vékony, hordozható csomagban, amely tökéletesen illeszkedik a kézbe.

Lenyűgöző, 7 méretű kijelző

A Nexus 7 lenyűgözően tiszta, élénk, 1280x800-as, nagy felbontású, karcálló Corning® üveggel védett kijelzőn kelti életre a szórakozást. Több mint egymillió pixelt tarthat a kezében, így a szövegek élesebbek, a HD filmek élénkebbek, a játékmenet pedig zökkenőmentes és dinamikus.

Kevesebb töltés, több tevékenység

A Nexus 7-et igazán kitartóra tervezték: több mint 9 órányi HD videólejátszás, 10 órányi webböngészés vagy e-könyvolvasás, illetve akár 300 órás készenléti idő. Akár az elolvasott fejezetek, a befejezett szintek, a megnézett filmek vagy a tétlenül töltött percek számában méri az akkumulátor üzemidejét, a töltésre kevesebb időt kell szánnia, kedvelt tevékenységeire pedig több idő jut.

A játékokat szem előtt tartva tervezték

A Nexus 7-et a játékokat szem előtt tartva tervezték. A szívet megdobogtató négymagos teljesítménnyel, valamint az érzékelőkkel – mint a giroszkóp és a gyorsulásmérő – csináljon egy orsót, majd döntésekkel és érintésekkel tegye meg az utat a ranglista tetejéig, miközben felfedezi a Google Playben elérhető 600 000 alkalmazást és játékot.

Négymagos teljesítmény

A Nexus 7-et az ASUS készítette; NVIDIA® Tegra® 3 négymagos processzorral rendelkezik, amelynek köszönhetően minden gyorsabb: az oldalak gyorsabban töltődnek be, a játék zökkenőmentes és jól irányítható, több alkalmazás futtatása pedig gyerekjáték. A 12 magos GPU gazdag és lebilincselő grafikát nyújt, a szabadalmaztatott 4-PLUS-1™ CPU-kivitel pedig biztosítja a feldolgozási teljesítményt, amikor szükség van rá – amikor pedig nem, akkor hatékonyan spórol az akkumulátor energiájával.

A világ legnépszerűbb platformja

A Nexus 7 Android 4.1 (Jelly Bean) rendszerrel, a világ legnépszerűbb mobil platformjának legújabb verziójával működik. Az intelligensebb értesítésekkel, a gyönyörű új modulokkal és a kezdőképernyő testreszabásával – ami egyszerűen húzással elvégezhető – az Android gyorsabb és intuitívabb, mint valaha.

A Google Play számára készült 600 000 alkalmazás és játék

Szerezze meg összes kedvenc alkalmazását és játékát a Nexus 7-re – több mint 600 000 cím közül választhat a Google Playen, így az mindenki számára tartogat valamit. Keresse meg a legnépszerűbb ingyenes és fizetős alkalmazásokat, fedezze fel a gondosan kiválogatott gyűjteményeket, böngésszen kategória szerint vagy egyszerűen keressen rá kedvenceire.

A Google legjava

A Nexus 7 az összes kedvenc Google-alkalmazását tartalmazza – például a Gmailt, a Chrome-ot, a Google+-t és a YouTube-ot –, így a Google legjavát tarthatja a tenyerében. Könnyen használható, a táblagép, a telefon és a számítógép között pedig teljesen automatikus a szinkronizálás. A Nexus 7 a Google legjavát ötvözi egyetlen egyszerű, szép eszközben, rengeteg ingyenes felhőbeli tárhellyel és funkcióval, amelyet nem találhat meg máshol.

A Google Asszisztens mindig a megfelelő információt biztosítja, éppen a megfelelő időben.

Segítségével már a nap elején megtudhatja az aznapi időjárást, vagy munkába indulás előtt, hogy mekkora forgalom várható, a peronon állva a következő vonat érkezési idejét, esetleg meccs közben kedvenc csapata pontszámát. És tudja, mi a legjobb az egészben? Hogy mindez automatikusan történik. A kártyák egész nap megjelennek, amikor csak szüksége van rájuk.

Böngészés az interneten a Chrome sebességével

A Nexus 7-be be van építve a Google Chrome sebessége és egyszerűsége. Az internet a táblagépen gyorsabb, mint valaha – az oldalak pillanatok alatt betöltődnek, a hardveres gyorsítású oldalmegjelenítéssel pedig a Chrome sebességével élvezheti a mobil internetet.

Gmail útközben

A Gmail a Nexus 7-en jobb, mint valaha. Lapozzon intuitív módon előre és hátra az e-mailben bonyolított üzenetváltások között, így gyorsan áttekintheti bejövő üzeneteit, és válaszolhat rájuk. Az offline keresés segítségével pedig Wi-Fi kapcsolat nélkül is kereshet a levelek között.

Google+ Hangouts

A Nexus 7 akár kilenc ismerősével is lehetővé teszi a videocsevegést egyszerre a Google+ Hangouts segítségével. Remekül fog kinézni az 1,2 MP-es előre néző kamerában, a hangout elindítása pedig csak egy pillanat – vagy csatlakozhat egy folyamatban lévő hangouthoz a faláról. Maradjon kapcsolatban, és folytassa a társalgást, bárhol is legyen Ön és a Nexus 7.

YouTube HD-ben

Vigyen magával több millió videót a YouTube-ról, bárhova is megy, hogy kéznél legyenek, megtekintésre készen. A Nexus 7 segítségével kedvenc YouTube-tartalmai élénk színekben, nagy felbontásban állnak rendelkezésre. Nézze meg a feltörekvő és a népszerű előadók videoklipjeit és exkluzív anyagait közvetlenül a Nexus 7 készüléken.

Gyártó:
Asus
Család:
Nexus 7
Model:
1B030A
Processzor:
Nvidia Tegra 3 (4+1 mag) 1,2 GHz
Rendszermemória:
1GB LP-DDR2
Belső háttértár:
16GB
Grafikus vezérlő:
Nvidia Geforce ULP
Kijelző méret:
7 col
Érintő Képernyő:
LED Kapacitív Multitouch
Kijelző típusa:
IPS 1280 x 800 pixel (216 ppi)
Előlapi kamera:
1,2MP, fixfókuszos
Hátlapi kamera:
8,0Mpixel
Kijelző képarány:
16:9
WLAN:
802.11b/g/n
Bluetooth:
Igen
3G:
nem
GPS:
igen
Beépített szenzorok:
G-sensor, E-compass, Gyroscope
Operációs rendszer:
Android 4.1 (Jelly Bean)
Integrált alkalmazások:
Google Now, Currents, Chrome
Tárhely bővítés:
Nem bővíthető
USB:
1db micro USB 2.0
Audio csatlakozók:
3.5mm mini jack
Szín:
Fekete
Méret:
198,5 x 120 x 10,45 mm
Tömeg:
340 gramm
Akkumulátor:
4720 mAh (16 Wattóra)
Garancia:
24 hónap szerviz (Akkumulátor 12 hónap)
Rövid leírás:
7" - 1280x800, NVIDIA® Tegraâ
Egyéb információk:
NFC, Android 4.2-re firssíthető
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide